Benim fikrim; K04 serisi için 65-70mm arası, GT serisi turbolarda ise klasik 3 inch...
Printable View
Benim fikrim; K04 serisi için 65-70mm arası, GT serisi turbolarda ise klasik 3 inch...
basılacak basıncı bılmeden neye gore egzoz capı su kadar mm yeter dıyorsunuz anlayamadım gıttı.
Orhan'cım bu turbolarla alınabilecek ortalama verilere ve iyi setuplarda olması gereken değerlere göre konuştum ben.
"bülent rayman" a da bu işi öğretmeye kalkıyorlar ya ben pes ediyorum hahahaha
:D eyw gençler! :D
en buyuk patron bizim patron
Senin göbeğen daha büyük Emir'im!!!! :p :D
araba satıldı arkadaşlar..
Slm arkadaşlar bende 98 AGU 1.8 T a3 var bi türlü sorunları bitmek bilmioo! Yardımcı olursanız çok ii olacaına emnm..Öncelikle ben aracı 180 beygir die aldım..Araçta çekiş problemi var.Önce tüm hortularını değiştirttim Sora turbo sıfırıyla değişti..Sora baskı balata volant seti..En son sıfır kapak sekman su pompası vsvs Araç boğaz kelebeği arızası verdi.Sıfır kelebek aldım.Yine olmadı.Tüpün tesisatı dediler yine...illaki çekişi değişti ama şöyle anlatıım Araç makineye bağlanıp arızaları silindiğinde canavar oluo ama sadece 5 dk sürüyo..yokuşlarda baya artan bi hışırtı var bnm tahminim manifolttan kaçırıo araç zaten tek umudum onu kaynattırıp arabamn artık düzelmesi..Başka bi önerisi olan varmı çok sıkıldım sanayiden inanın...
o kadar şeyin değişmesine yazık olmuş :(
Eğer basınç geldiğinde o şekilde bi ses geliyorsa basınç hatlarında sorun vardır muhtemelen...
AFR dengesizliğinden dolayı da LİMP moda giriyordur 5 dk sonra :)
Manifold kaçağından dolayı LİMP e girmez kolay kolay.. Basınç hatlarını kontrol etmeniz gerek...
Abi değişmedik yer kalmadı hala arabayı bişe sıkıo sanki 1 kaç arıza verio makinede onlara bakıp yazcm
burda olsan iki dakkada bulurduk arızasını..
şu deneme yanılmacı ustalara deli oluyorum.. insanların paraları cop oluyor..
Ankarada bildiiniz ii anlayan bi usta varmı??
abi parasını mecburen hadi geçelim o paralara araba yine düzelmedi :(
Son Çarem Manifolt :(