Çok teşekkürler hepiniz çok yardımcı oldunuz..İnşallah çekişte düzelirse bi problem kalmıcak o da lambda dandır inş...
Çok teşekkürler hepiniz çok yardımcı oldunuz..İnşallah çekişte düzelirse bi problem kalmıcak o da lambda dandır inş...
benzin kokusununda nedeni belli oldu arabayı zengin yürütmesi..
Abi sorun kökten çözüldü hiçbi sıkıntı kalmadı arabadan zevk almaya başladım sayenizde teşekkür ederim yakıt 35 kuruşa düştü birden...Ama rolantideki vuruntu geçmedi hala onuda pek önemsemiorum tekrar teşekkürler
Biraz horlatmis olucam konuyu...
2003 model awp motorlu 1.8 gti aldim. Usa de yasiyorum
Suan arac stok pvc iptal kiti icin catch can siparis ettim.
Bunun disinda filtre kiti kutu ici mi yoksa cold air intake mi tercih ediyim
Downpipe icinde 2.5 katalitiksiz dusunuyorum gerisinide bos birakmayi dusunuyorum yani open pipe tarzi
ecu program da yaptiricam
bunlarin disinda
dv yi marka mi tercih ediyim yoksa s3 veya tt ninkini mi kullaniyim, intercooler yeterli gelir mi yoksa fmic ye gecmem gerekli mi bunlarla
ayrica short shifter dusunuyorum daha once tecrube edinen oldu mu bu araclar icin
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Maşallah allah kazasız belasız binmek nasip etsin , 76 down pipe + 76 eksoz + filtre 70 lik olmalı K&N forge sesli dump valve ile çok keyifli oluyor![]()
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)