[QUOTE=__FrK__;2741040]hiç bi şeyin garantisi yok sadece kullanmasını bilmek lazım
kardeşim sen bu özgüvenle devam et kırılınca ara dişli temin ederimhiçbir derviste yok sadece tek bir yerde var oada bende
servis 15 günde getiriyor
[QUOTE=osman1.8t;2758671]valla Osman kardeşim ben bu özgüvenle devam edicem elbette ama sen böyle tanımadan etmeden cahil misali devam etme koca adamlarız, sen hazır arabayı aldın bindin şanzuman kırdın işin içinden çıkamadın sattın ben sağlam arabaya bi daha uğraşmıyım diye 1 senemi harcadım bırakta ne nerden nasıl temin edilir bende biliyim, teklifin için sağol...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Dişli kırana WRX komple şanzıman benden istemediğiniz kadar. Hediye mahiyetinde 2000tl![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
WRX sahiplerinin kalbini kırmayalım lüften... WRX STI'ın, WRX'e olan mekanik üstünlüğünü bilmeyen yok zaten.
Ancak; WRX, "yalan" biraz ağır olmuş.
Ben WRX sahibiyim standart olarak kullanıyorum aracımı. Sadece Prodrive son susturucum var. Bütün katlarım yerinde. anlayacağın. Kullanırken de keyif alıyorum.
Zaman zaman "zamanı gelince", TD04'den büyük turboya geçmek aklımı kurcalıyor olsada şu anki kullanılabilirliğini aramak istemiyorum.
Sanzımanımın gücünün yetmeyeceği durumda STI yürüyenine geçilebilir. Tecrubeli arkadaşların yazdığı gibi, 400 üzeri kovalayamacaksan, yollarda birileri ile saniyelerin önemli olduğu denemelere çıkmayacaksan WRX, bu beklentileri olmayan insanları tatmin edebilir. (Şanzımanı hariç)
Bizler gibi Subaru severler için WRX kısatlmasının yanına eklenen "STI" logosu Japon mühendisliğinin son noktalarından birini işaret ediyor.
Yani kısacası herkes WRX soyle boyle diyor bir ".bne" denmediği kaldı bizim araçlara....![]()
dostum yanlış anlaşıldım o yüzden kusura bakma ben wrx yalan derken yüklemelerde 300 + olunca yalan oluyor demek istedim tabiyki orjinal binildiği zaman vrx de çok sevkli araç ama insan oğlu rahat durmuyor şunu takıyım bunu takıyım derken bir bakmışsın problemler almış başını gidiyor ben o yüzden söyledim oynamayıp temiz binersen orjinal motoruyla 600000 km sorunsuz binen adam tanıyorum tekrar yanlış anlaşılmadan ötürü pardon![]()
[QUOTE=__FrK__;2759597]arkadaşım seni tanımama gerek yok bu işin kullanmayla alakası olmadığını söylüyorum sen belki çok kaliteli şöförsün ama gel görki mekanik senin kalitene bakmıyor yorulunca bırakıyor kendini onu demek istiyorum kal selametle inşallah problem çıkmaz 500 hp ye kadar kırmassınbende kırmanı istemem sonra insan üzülüyor araçtan soğuyor
![]()
ben 4 senedır kullanıyorum stock motor 311 hp ıken baya rollıng yaptım 400 hp lerdeykende baya kullandım 4 sene dıyorm hıc bırsey olmadı ama sureklı 0 dan kalkmıyorm adam aklıı vıtes atıyorum duzgun kullanıyorum hıc sıkıntım yok
Ben cadde subaruda sureklı sanzuman kırdıgı ıcın gelen admları bılıyorum adama sordugumda duramıyorm sureklı 0 dan kalkıp her 1 vıteste gazlıyorum demıstı
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Sti turbusu ile dogboxa geçişten sonra limitleri zorlayarak 22 PSI peak vurduruyordum. beyinsiz olarak.. bi süre sonra avans vurdu. gerisi *****. her WRX şanzumanı kullanıcı kırma korkusuyla gazlayacak, bu bi gercek.. her dişlinin bi kaç vites kaçırma canı var. 3-4 kere aynı vites kaçınca, aşırı yıprandıgından kırılıyor
konuyu özür dileyerek hortlatıyorum ama kafama takılan bi soru var.
99gc8'im var vf39 turbo 0.9 barda kullanıyorum walbro pompa ve simtek ecu var araç bobinli. şimdi sorum şu,gazlarken 10-10.1 afr görünüyor normalmi ve bazen kesiklik yapıyo üst devirlerde.6k devirden yukarı çıkarmıyorum aracı ? benzinden olabilirmi ? opetten alıyorum benzini normal 95 oktan
afr zengin onda sorun yok ama bazen kesiklik yapıyorsa pompa kısa kalıyor ve benzin çekmiyor olabilir yada bobinlerde ve tesisatında problem olabilir.
IN BOOST WE TRUST
fcd olmayabilir araçta. fuel cut defencer. Çünkü 6000dd geçilemiyor diyorsun.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
abi 6bin devir geciliyo ben gecmiyorum sadece. peki benzinden yapabilirmi bu sorunu? kesiklik derken oyle ciddi bi kesiklik yok cok hafif bi kesilme
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)