User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
194 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: GC8 modlamak için yardım

Subi-Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum kullanmaya bakmıyor ben 3 le normal seyirde giderken kırıldı şanzıman dişliler yoruluyor ve belli biyerde kendini bırakıyor metalin bir ömrü var ömrü dolunca iş bitiyor sen her sıkışta ömrünü doldurmasını hızlandırıyosun
    Senin 3cü disli önceden almis oldugu bir yaradan kırılmıs olabilirmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet sıfırlamayla 300 hp de 10000 garantin var sonrası tehlike sen yinede dikkat et
    hiç bi şeyin garantisi yok sadece kullanmasını bilmek lazım
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi zaten benımkide en sağa çevrilmiş vaziyette ama 1,2 bar olmadan kesiyor
    7 ve 8 i dene

8... 3.98 volt ve 16 psi ı destekler, yetmezse 7 ye ayarla.[/QUOTE]

akşam bi kurcalayım bakıyım abi sağolasın
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin 3cü disli önceden almis oldugu bir yaradan kırılmıs olabilirmi?
    kardeşim 2 gün önce haber aldım sattığım arkadaşda kırmış 3 ü ben kırdığımda normal sehir halindeydim birden yorulmadan dolayı kırıldı önceden yara alsa janzıman öter ses gelir hiç bir sıkıntısı yoktu emin ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=__FrK__;2741040]hiç bi şeyin garantisi yok sadece kullanmasını bilmek lazım

kardeşim sen bu özgüvenle devam et kırılınca ara dişli temin ederim hiçbir derviste yok sadece tek bir yerde var oada bende servis 15 günde getiriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=osman1.8t;2758671]
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç bi şeyin garantisi yok sadece kullanmasını bilmek lazım

kardeşim sen bu özgüvenle devam et kırılınca ara dişli temin ederim hiçbir derviste yok sadece tek bir yerde var oada bende servis 15 günde getiriyor
    valla Osman kardeşim ben bu özgüvenle devam edicem elbette ama sen böyle tanımadan etmeden cahil misali devam etme koca adamlarız, sen hazır arabayı aldın bindin şanzuman kırdın işin içinden çıkamadın sattın ben sağlam arabaya bi daha uğraşmıyım diye 1 senemi harcadım bırakta ne nerden nasıl temin edilir bende biliyim, teklifin için sağol...
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dişli kırana WRX komple şanzıman benden istemediğiniz kadar. Hediye mahiyetinde 2000tl
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Colin McRae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gc8 yada wrx alıpta,gazlayıpta 3 kırmayan.
    ıf ın doubt .flat out

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    WRX sahiplerinin kalbini kırmayalım lüften... WRX STI'ın, WRX'e olan mekanik üstünlüğünü bilmeyen yok zaten.

Ancak; WRX, "yalan" biraz ağır olmuş.

Ben WRX sahibiyim standart olarak kullanıyorum aracımı. Sadece Prodrive son susturucum var. Bütün katlarım yerinde. anlayacağın. Kullanırken de keyif alıyorum.

Zaman zaman "zamanı gelince", TD04'den büyük turboya geçmek aklımı kurcalıyor olsada şu anki kullanılabilirliğini aramak istemiyorum.

Sanzımanımın gücünün yetmeyeceği durumda STI yürüyenine geçilebilir. Tecrubeli arkadaşların yazdığı gibi, 400 üzeri kovalayamacaksan, yollarda birileri ile saniyelerin önemli olduğu denemelere çıkmayacaksan WRX, bu beklentileri olmayan insanları tatmin edebilir. (Şanzımanı hariç)

Bizler gibi Subaru severler için WRX kısatlmasının yanına eklenen "STI" logosu Japon mühendisliğinin son noktalarından birini işaret ediyor.

Yani kısacası herkes WRX soyle boyle diyor bir ".bne" denmediği kaldı bizim araçlara....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    WRX sahiplerinin kalbini kırmayalım lüften... WRX STI'ın, WRX'e olan mekanik üstünlüğünü bilmeyen yok zaten.

Ancak; WRX, "yalan" biraz ağır olmuş.

Ben WRX sahibiyim standart olarak kullanıyorum aracımı. Sadece Prodrive son susturucum var. Bütün katlarım yerinde. anlayacağın. Kullanırken de keyif alıyorum.

Zaman zaman "zamanı gelince", TD04'den büyük turboya geçmek aklımı kurcalıyor olsada şu anki kullanılabilirliğini aramak istemiyorum.

Sanzımanımın gücünün yetmeyeceği durumda STI yürüyenine geçilebilir. Tecrubeli arkadaşların yazdığı gibi, 400 üzeri kovalayamacaksan, yollarda birileri ile saniyelerin önemli olduğu denemelere çıkmayacaksan WRX, bu beklentileri olmayan insanları tatmin edebilir. (Şanzımanı hariç)

Bizler gibi Subaru severler için WRX kısatlmasının yanına eklenen "STI" logosu Japon mühendisliğinin son noktalarından birini işaret ediyor.

Yani kısacası herkes WRX soyle boyle diyor bir ".bne" denmediği kaldı bizim araçlara....
    dostum yanlış anlaşıldım o yüzden kusura bakma ben wrx yalan derken yüklemelerde 300 + olunca yalan oluyor demek istedim tabiyki orjinal binildiği zaman vrx de çok sevkli araç ama insan oğlu rahat durmuyor şunu takıyım bunu takıyım derken bir bakmışsın problemler almış başını gidiyor ben o yüzden söyledim oynamayıp temiz binersen orjinal motoruyla 600000 km sorunsuz binen adam tanıyorum tekrar yanlış anlaşılmadan ötürü pardon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=__FrK__;2759597]

valla Osman kardeşim ben bu özgüvenle devam edicem elbette ama sen böyle tanımadan etmeden cahil misali devam etme koca adamlarız, sen hazır arabayı aldın bindin şanzuman kırdın işin içinden çıkamadın sattın ben sağlam arabaya bi daha uğraşmıyım diye 1 senemi harcadım bırakta ne nerden nasıl temin edilir bende biliyim, teklifin için sağol...
    arkadaşım seni tanımama gerek yok bu işin kullanmayla alakası olmadığını söylüyorum sen belki çok kaliteli şöförsün ama gel görki mekanik senin kalitene bakmıyor yorulunca bırakıyor kendini onu demek istiyorum kal selametle inşallah problem çıkmaz 500 hp ye kadar kırmassın bende kırmanı istemem sonra insan üzülüyor araçtan soğuyor

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 4 senedır kullanıyorum stock motor 311 hp ıken baya rollıng yaptım 400 hp lerdeykende baya kullandım 4 sene dıyorm hıc bırsey olmadı ama sureklı 0 dan kalkmıyorm adam aklıı vıtes atıyorum duzgun kullanıyorum hıc sıkıntım yok
    Ben cadde subaruda sureklı sanzuman kırdıgı ıcın gelen admları bılıyorum adama sordugumda duramıyorm sureklı 0 dan kalkıp her 1 vıteste gazlıyorum demıstı
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha yorum yapmıyorum

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum yanlış anlaşıldım o yüzden kusura bakma ben wrx yalan derken yüklemelerde 300 + olunca yalan oluyor demek istedim tabiyki orjinal binildiği zaman vrx de çok sevkli araç ama insan oğlu rahat durmuyor şunu takıyım bunu takıyım derken bir bakmışsın problemler almış başını gidiyor ben o yüzden söyledim oynamayıp temiz binersen orjinal motoruyla 600000 km sorunsuz binen adam tanıyorum tekrar yanlış anlaşılmadan ötürü pardon
    Dostum ben seni ve ne anlatmak istediğini anladım benim için bir sıkıntı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah sağol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sti turbusu ile dogboxa geçişten sonra limitleri zorlayarak 22 PSI peak vurduruyordum. beyinsiz olarak.. bi süre sonra avans vurdu. gerisi *****. her WRX şanzumanı kullanıcı kırma korkusuyla gazlayacak, bu bi gercek.. her dişlinin bi kaç vites kaçırma canı var. 3-4 kere aynı vites kaçınca, aşırı yıprandıgından kırılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu özür dileyerek hortlatıyorum ama kafama takılan bi soru var.

99gc8'im var vf39 turbo 0.9 barda kullanıyorum walbro pompa ve simtek ecu var araç bobinli. şimdi sorum şu,gazlarken 10-10.1 afr görünüyor normalmi ve bazen kesiklik yapıyo üst devirlerde.6k devirden yukarı çıkarmıyorum aracı ? benzinden olabilirmi ? opetten alıyorum benzini normal 95 oktan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afr zengin onda sorun yok ama bazen kesiklik yapıyorsa pompa kısa kalıyor ve benzin çekmiyor olabilir yada bobinlerde ve tesisatında problem olabilir.
    IN BOOST WE TRUST

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fcd olmayabilir araçta. fuel cut defencer. Çünkü 6000dd geçilemiyor diyorsun.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi 6bin devir geciliyo ben gecmiyorum sadece. peki benzinden yapabilirmi bu sorunu? kesiklik derken oyle ciddi bi kesiklik yok cok hafif bi kesilme

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)