su 300den sonra kırılır muhabetini hic anlamıyorum. eger disli yara almıssa olmadık yerde kırar. kullanmasını bilirsen 300 de kırmaz 350de.
su 300den sonra kırılır muhabetini hic anlamıyorum. eger disli yara almıssa olmadık yerde kırar. kullanmasını bilirsen 300 de kırmaz 350de.
2 sene önce 115bglik bmw 318le 2. vitesi kırdım şimdi subaruyu kız gibi kullanıyorumbencede iş kullanıcıda bitiyor
hks fcd ayarı nasıl yapılıyor ??
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
suan 1.4 bar peak basıyorum vf43e. 300den kesin fazladr. balatam sanayi isi bronz ve kırmadım. sıfırdan kaldırmadım onun dısında 2-3-4-5 hepsinde hayvan gibi atıroyum
ayrıca bildigim kadarıyla anlatıyım. standartlar subiler 1.0bar yada 1.2 ustu(tam hatırlamıyorum) basınca izin vermez ve benzini keser. fcd ecuyu yanıltarak yuksek basıncta fuel cut off u engeller.
abi sen benim daha öğrenmeye çalıştığımı unutmuşsun artıkbasınç açmak için aynen arkadaşların aşagıda yazdıgı gibi lazım olan bi parça
evet ayar zımbırtısını gordum ama kaçta olması gerektiği hakkında bilgi bulamadm
acaba arabasında olan biri baksa soylese hepsınde aynı yerde mı olur gercı onu da bılmıyorum ya
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
evet ayar zımbırtısını gordum ama kaçta olması gerektiği hakkında bilgi bulamadm
acaba arabasında olan biri baksa soylese hepsınde aynı yerde mı olur gercı onu da bılmıyorum ya[/QUOTE]
11 i dene
abi zaten benımkide en sağa çevrilmiş vaziyette ama 1,2 bar olmadan kesiyor[/QUOTE]
7 ve 8 i dene
8... 3.98 volt ve 16 psi ı destekler, yetmezse 7 ye ayarla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)