teşekkürler aydın ve korhan reislerim.
Ozkan taktigin 550 densolar side feed miydi? Trden mi aldin yurt disindan mi? Cunku subarunun hicbir pazar icin urettigi arabada 550 cc sidefeed enjektor yok oem olarak?
Bir diger aciklamada sardlarin cok gerizekali derecede dead time a sahip olmasindan kaynaklanabilir, diyelim 12 voltta oem densolar 1 ms lag time yasiyor ve oem beyin ona gore tune edilmis ise gerizekali sard 2.5 3 saniye yasiyor olabilir ki ben sardlarin 800cc falan oldugunada inanmiyorum, ID, bosch hadi bir koseye birak rc bile sarddan cok daha hizli, kararli enjektor. Bence sard 800cc yi anca 100 psida falan iser. Bana sanki senin taktigin densolar high impedance gibi geldi, eger high impedance 12 voltta 4 amp ceken 3ohmluk enjektoru, 16 ohm 0.75amplik resistor ile surersen senin yasadigin gibi 550 cc enjektor deli gibi iser.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
korhan reisim ilk önce onca işin arasından zaman ayırıp cevap verdiğin için teşekkür ederim.denso 550 cc side feed ti türkiyeden jay-b barıştan aldım onun söylemi side feed diye tamda emin değiliz aslında ne olduğu konusunda ve dediğin gibi deli gibi işiyordu.sard larda vardı bi gerizekalılık ve inanılmaz oem beyinle çok sağlıklı yürüyorduk.
ıf ın doubt .flat out
350-400 hp aralığı için hangi marka enjektörü önerirsiniz? oem beyinle sürülecek gc8 için. yaklaşık fiyatları nedir?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
oem beyin ile 350 - 400 hp zor değil mi abi yaw yani ne kadar sağlılklı olur ? nasıl bi setup gerekir tam olarak gerçekten merak ettim , şanzuman aynı zamanda ?
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Faruk 350 diyelim biz ona. Güzel bir 18g taktığımızı varsaysak ve 1.3bar sabit bassak, yakıtta desteklese zaten bu güçler çıkar. yakıtı safc ile desteklicez artık.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kesme farklı sebeplerden olabilir. ateşleme sorunun olabilir üst devirlerde, yada enjektörün yetmiyor olabilir. benzin pompan arzalı olabilir. baktırmakta fayda var
onlar ne kardeşim?
şimdi motor içi forget sti coolerlı bi aracımız var
buna sadece vf34 ve regülatör takarak max kaç bar basarık ? enjektör vs almadan safc ile
bende cooler ve regulatör yok gerisi dediğin gibi 1,2 nin üzerini basamıyorum ama Cem abi ben açarım onu demişti
ultımate ler ın fıyatlarıda uygun aslında ıstediğin gibi olmazmı maf ile
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)