maf ın sıkıntısı nedir çabuk bozulması mı yoksa sensör ü yeterli ölçümü yapmazmı
fcon da maf ile çalışmıyor mu ?
Printable View
maf ın sıkıntısı nedir çabuk bozulması mı yoksa sensör ü yeterli ölçümü yapmazmı
fcon da maf ile çalışmıyor mu ?
bu ilanda da yazan GC8 e prodrive kitin aslı astarı nedir nedeğildir ? ne var bu kitin içinde de böyle 265 hp ? nerden temin edilir ?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 50211634
bi soru sorduk aa kimse bilmiyor :D mu acaba ??
http://www.prodrive.com/up/99MY%20Impreza%20PPP.pdf
Dosya halinde tüm bilgilere ulaşabilirsin kardeşim.
• Uprated engine
managament system
• Upgraded intercooler
piping
• Centre and rear stainless
steel performance exhaust
silencers
• Manufacturer’s warranty
unaffected
• Certificate of fitment to
enhance resale values
Başta egsoz ve yazılım yazmıştım, editledim tüm bilgileri girdim.
kısacası, komple 76 lık boru yap. evc tak daha fazla. hp alırsın
evc egsoz :D 99 ların beyni reflaş oluyor diyede yapılan işlemlerin tümüne abim PPP mi demiş :D aslında bizim arabaya bi 99+ beyin flan bulsak değermi direk al tak olurmu ? anlaşıldıgı gibi sayın abilerim canım sıkılıyor :D
bence standalone bi beyin takmak çok daha mantıklı. geri kalan parçaların fazlası sende hali hazırda mevcut. 350hp leri görmen lazım.
abi yok yaw o kadar uzun boylu yapamam fakat piggy falan bu şanzumanın lımıtlerı ıcın yeterlı degılmi e-menage falan
kankacım şansımanı büyütme kafanda yaaa. adam akıllı attıktan sonra ve sıfırdan defalarca sert kalkmadıkça sorun yok
o ilandaki arac tr nin satılık en temiz gc lerinden. hayalim, onu alıp 2,5 bloklu gt42li setup yapmak :D
Ben gc8'e tdo5 16g turbo taktim basinc 1.2barda muazzam bir fark yaşadik ve cok keyifli oldu walbro benzin pompasi taktigimiz halde benzin basinci oem pompayla ayni yani 3 bar gorunuyor
regulator takmak gereklimidir?
Afr 12-13 gidip geliyor sizce karisim durumu uygunmu?
Saygılar
afr tam gazda 12. 13 arası gıdıp gelıyorsa 1 bara alın basıncı sonraasında ya beyin yada safc gıbı bırsey alın ustlerı ayarlamaya calısın oda yetmezse zaten enjektor vs lazım
Arkadaslar 4. Vites dip gaz yaptigimda 12-13 okuyorum.bizim araclar icin Saglikli afr degeri nedir
11.5 afr ye kadar güzeldir.
aaaah ah yine bir şanzıman daha kırılacak desenize arkadaşlar nekadar güzel kullnırsanız kullanın 300 hp de bile normal giderken çatırt diye dişli yorulmadan dolayı kırılıyor en mantıklısı 260 hp civarı yapın bırakın ben sadece şanzıman sıkıntımdan dolayı güzelim 350 hp k yı sattım