Arkadaşım sistemi turbo için daha dayanıklı hale getirdigin zaman turbodan daha fazla verim alırsın tam bilmiyorum sistem deyiştirmeden takılıp takılmicanı ama sistemi yeniden turboya hazır hale getirirsen daha fazla verim alırsın..
Arkadaşım sistemi turbo için daha dayanıklı hale getirdigin zaman turbodan daha fazla verim alırsın tam bilmiyorum sistem deyiştirmeden takılıp takılmicanı ama sistemi yeniden turboya hazır hale getirirsen daha fazla verim alırsın..
stock motora turbo takilmaz diye birsey yoktabi ki takilir. 0.5 civari guc ile guzel guc de elde edilir 170 ustu guc cikartir araban her turlu guzel bi ayarla 180 ustu hatta ama buradaki esas olay ciddi bicimde artacak torktur ki arabanin her viteste ve her devirde canli istekli kalmasini saglar 170 bg bile olsan arabanin nasil gittigine sasirirsin
onemli olan motorunun sagligi motor saglikli ise ki aracin yeni bi arac 0.5 bar gibi basinclar arabani cok fazla zorlamaz sen canini cikarmadigin surece
maliyet olarak da 5 bin lira degilde forumlari tAkip edip 2. el parcLar kullanarak 3bin civari bi rakama sorunsuz bi sistem elde edebilirsin ben crx i ilk etap turbolarken 3.bin liradan daha az bi rakama maletmistim ama sansliydim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)