User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Scirocco 1.4 tsi yardım !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Borusan la VW'nin ne alakası var çözemedim ama hem DSG hemde Manuel için yazılım mevcut ABT. DSG'deki kronik problemde yazılımdan kaynaklanan bi problem. ABT chipli DSG'lerin hepsinde sorun yok paşa paşa kullananda var.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg7 nın yazılımla sorun cıkarmadıgını Seatcupra.netten gorebılırsınız.B yıgın revolu cupra bocanegra var hatta hybrıd k04 lu Cupra bıle var 250bg 305nm lık

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scirocco , yetkili servislerin en son gücellemesindn sonra (888 kodlu güncelleme) obd üzerinden yazılamıyor. Beyin açıp yazılabiliyor sadece. Yani servis artık güvenlik duvarı yüklemekte. Hatta ABT li araçlar servise gittiğinde önce servis en son güncellemeyi yüklüyor , sonrasında online Almanya bağlanıp yazılımı tekrar yüklüyorlar. Abt harici çip yaptırmayı düşünen arkadaşlar araçlarını servise götürdüklerinde güncelleme yapılmaması konusunda talimat vermelidir.

En son durum bu. Ayrıca aracınız dsg ise zaten abt den şaşmayın derim , garanti kapsamında paşa paşa kullanırsınız keyifle. Gerçi standardı bile güzel performans veriyor bence.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şanzımana yazılım mı atılıyor, nasıl farklılık oluşuyor orasını anlamadım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani artık yetkili servis güncelleme yaptıktan sonra ( servis güncellemesinin içeriğini bilemiyorum fakat güvenlik duvarı ekledikleri kesin) araçlar dışarıdan çiplenmiyor. Sadece beyin açılarak çiplenebiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler VW TSI'ın üretimini durdurma kararı almış sanırım? Twincharge larda yani 1.4 160hp gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler VW TSI'ın üretimini durdurma kararı almış sanırım? Twincharge larda yani 1.4 160hp gibi
    O yazıyı bende okudum hatta bazı forumlarda hatalı topic başlığı ile açıldığı için yanlış anlaşılmalara sebep oldu. Yazının içeriğinde tsi ın çok komplike ve yüksek maliyetli olduğu ve sadece turbo ile benzer değerler yakalanabilirse daha basit ve ucuz çözümler düşünülebileceği yazıyor. Üretimden kaldırma gibi bir kelime mevcut değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O yazıyı bende okudum hatta bazı forumlarda hatalı topic başlığı ile açıldığı için yanlış anlaşılmalara sebep oldu. Yazının içeriğinde tsi ın çok komplike ve yüksek maliyetli olduğu ve sadece turbo ile benzer değerler yakalanabilirse daha basit ve ucuz çözümler düşünülebileceği yazıyor. Üretimden kaldırma gibi bir kelime mevcut değil.
    Bende scirocco bakıyorum hep baktım böyle bi konu var ... daha alamadan patladımı dedim kendi kendime iyi bari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yok , al dostum, keyifle bin , güzel cihaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz önce scirocco 1.4 tsi 160hp si olan bir arkadaşımla sohbet ettim manuel arkadaşın aracı sciroccoturk sitesine üye ve birazda gazcı yani yanlama felan değilde makas delisi bi arkadaş .. herneyse aracını satmış 55 milyara sordum sattınmı diye evet 55 e sattım ******(küfür)un aarabasını dedi neden dedim yakıttan şikayet etti yaktığı kadar gitse bari felan dedi

scirocco düşünüyodum bende şimdi kurt düşürdün içime falan dedim RX-8 al yakar ama RX-8 sonuçta felan dedi ben zaten RX-8 aşığıyım hele yeni kasaların... Kafam baya karıştı yani (ama 10 milyar fark var yeni rx-8 için)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim araçım Ankara'da kullandıgımda 7.8 8lt ile geziyodum şehir içi

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 adet şirokko dsg - sayamadıgım kadar yenı kasa a4 dsg - sayamadıgım kadar golf 5 - 6 dsg - passat jetta. zart zurt chıpledım daha sorun yasayan olmadı. nasıl oldu da 250nm yaptınız.

yaglı dsg 500nm kuru tıp 7 ılerı olanlar 550nm ye dayanıyor.

daha ustu ıcın balatalar deıstırılıyor. bıraz malıyet yuksek. ama deger. zaten turboyu buyutursenız torkunuz otomatık olarak dusuyor ama gucunuz yukselıyor. bu yuzden dsg gene rahat kalıyor. yanı balata ıcın cok yuksek basınclar lazım.

10 parmagın 10 u 1 degıl. ama benım yaptıgm arac sayısı dsg olarak 50 den fazladır. Allaha sukurler olsun daha sorun yok.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz önce scirocco 1.4 tsi 160hp si olan bir arkadaşımla sohbet ettim manuel arkadaşın aracı sciroccoturk sitesine üye ve birazda gazcı yani yanlama felan değilde makas delisi bi arkadaş .. herneyse aracını satmış 55 milyara sordum sattınmı diye evet 55 e sattım ******(küfür)un aarabasını dedi neden dedim yakıttan şikayet etti yaktığı kadar gitse bari felan dedi

scirocco düşünüyodum bende şimdi kurt düşürdün içime falan dedim RX-8 al yakar ama RX-8 sonuçta felan dedi ben zaten RX-8 aşığıyım hele yeni kasaların... Kafam baya karıştı yani (ama 10 milyar fark var yeni rx-8 için)
    Dostum yakıt göreceli bir kavram, ben izmir de şehir içi 8 lt ile geziyorum ki ilk aldığımdan beri sıfırlamadım yol b sayarını ve 8 litre gösteriyor , bunun haricinde günlük kullanımım da 7 - 7,5 civarı. otobanlardaki 200-220 lerden dolayı 8 lt ortaalamaya geliyor ki bence performansına göre gayet makul tüketen bir araç. basarsan çok , basmazsan az tüketebilen araçlardan rocco. rx8 hayranı biriyim fakat bu sitede de kullanıcılarından aldığım bilgilere göre rx8 de 8 litreleri görmek hayal +

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vw in yayınladıgı dsg teknik dökümanında kuru tipin 250 nm yaglı olanında 350 nm oldugunu gorursunuz..

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şanzımana yazılım mı atılıyor, nasıl farklılık oluşuyor orasını anlamadım?
    Sanzuman programlanabılıyor evet.Diger arkadasın dedigi servis konusunu bilemicem güncelleme ilemi oluyor veyahut Wv-audi ilk aracı satarkenmı yapıyor 09'dan sonraki med17 ecularda tuning koruma var bu sebeple obd uzerı olmuyor.Bunuda servisin yaptıgını pek sanmıyorum.Sonuc olarak obd üzeri sıkıntılı iş
    DynoDynamics in Ecutuned

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 adet şirokko dsg - sayamadıgım kadar yenı kasa a4 dsg - sayamadıgım kadar golf 5 - 6 dsg - passat jetta. zart zurt chıpledım daha sorun yasayan olmadı. nasıl oldu da 250nm yaptınız.

daha ustu ıcın balatalar deıstırılıyor. bıraz malıyet yuksek. ama deger. zaten turboyu buyutursenız torkunuz otomatık olarak dusuyor ama gucunuz yukselıyor. bu yuzden dsg gene rahat kalıyor. yanı balata ıcın cok yuksek basınclar lazım.

10 parmagın 10 u 1 degıl. ama benım yaptıgm arac sayısı dsg olarak 50 den fazladır. Allaha sukurler olsun daha sorun yok.
    yanlış biliyorsunuz

bir çok scirocco konusunda dökümanı paylaştım, kuru tip 7 ileri 250 nm torka dayanıyor, bunu vw açıkladı bizzat dosyası da aratırsanız bulabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSG'nin problemini yazılım güncellemesi ile güzeltildi diye biliyorum ve 2011 modellerde sıkıntı yaşayan oldumu hiç?

DC2-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Şahsen 1.4 tsi scirocco sahibiyim.. İç mekan dışında gayet memnunum .. Hem cebinizi yakmıyor hemde performas alt devirlik 1.4 litre araba için iyi .. Şimdi tabi bu " Gitme" işi görecelidir.. Ne beklediğine bağlı tabi .. Arabanın ne oldugunu bilerek konuşulmalı ..
    şikayetçi olduğum bölüm.. İç dizayn kalite düşüklüğü.. Bir Alman arabasından daha iyi bişey beklerdim.. Ki bu yalnız scirocco da değil... Bütün VW grubunun (audi ve porshe dışında) çoğunda var .. İç mekan plastikleri .. kapı içleri car cur ses çıkarıyor.. dokunulan yerler erkenden solup renk değiştiryor.. Bu benim şahsi düşüncem .. Belki saf Alman olanlar iç piyasaya sürdükleri daha iyidir ..bilemiyorum.

RX-8 e gelince hem daha güçlü ve hemde daha kaliteli bir araç .. performas yönünden 231hp lik olanını devamlı kullanıyorum.. TR deki type R lardan 1 gömlek iyi diyebilrim (2 araba da stock ).. çok konforlu ve özellikli bir araba.. aklıma gelen negatif yönleri .. arka stoplara su kaçırıyor sürekli buharlanıyor.. .. 2-3 tane elektronik direksiyonda sorun yasayan arkadaslarim var ..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Scirocco kötümü o yakışından bıktım diyen arkada ssesleneyim gitsin programını güncelletsin serviste

stock programla 6.7 7 yakıyor sehir içi Remap ile de 6 6.5 yakıyor uzun yolda 140 180 ortalama ile 5.4 lere kadar düşüyor gaza basmasını bilmessen yakar çünkü Twin Charge bu salak araba 1-2 bin devir aralığında kullanmamak lazım 2500 3500 aralığında ciddi az yakıyor yokuş mokuş çıkarken 22 binde arabam tek problem yasamadım daha coilver var Ve gereğinden basık bagaj üst mentesesi haricinde ses gelmiyor onuda greslenmesi lazımmış gressslediler Tık ses kalmadı ve ciddi şekilde birçok arbadan Amortisorsuz bile iyi yol tutuyor

DSg olayına gelince orjinali 240nm ye yakın olan aracın lilmti 240 mıdır iyimisiniz ?

Aynı DSG 1 e1 7 ileri Scirocco R da var odamı 240 NM

Beyler dsgnin lilmiti okadar düşük değil kimsede DSgnin torque limitorunu kaldıramadığı için bu tip yalanlara bas vuruyorlar 6 ileriler oluyor ama 7 ilerilerde sıkıntı var hala
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)