kat iptalindendir
Kat iptalinde arıza ışıgımı yanıosensörde yok ama nese
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
sensör kattan önce![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Hadi yapmista, yarim yamalak yapilmis bu. Yanlis anlamayin emegine saygim sonsuz ama, o intake inlet borulari cok acaip kotu. Ustunde o kadar kirisik olan boruyu takmak biraz mantiksizca. Gidip BOV e para verecegine gidip duzgun boru alip taksa cok daha iyi olurdu. Ilk resimdeki setup a yurt disinda "GHETTO" derler.
Manimillion Nickli Üyeden Alıntı
kendisi demis zaten hmt'nin forumunda manimillionand my setup looks more getto than yours moshik Cheesy with all the duct tape, crappy charge pipes and the dirty engine bay![]()
bu araba benimdi 99da 0 almıştım 2 sene binmiştik yaw işe bak be neyse güzel proje olmuş güle güle kullansın arkadaş
evet araba benim arkadaşlar bilgi için yeni bi konu açtım arabalarınız bölümünde
bu arada araba geçici olarak böle yakında adam edilcek borular falan vesaire..
bu arada bova para verceene dien arkadaşa da cevabım şu bovu 45 dolara aldım
ayrıca besleme borularının dandik olması arabaya bi zarar vermez ama blowoffsuz bi araçta olan compressor suge olayı turbonun sadece lag calısmasına neden olmaz ayrıca ani basınc deişiklikleriyel ve yarattığı titreşimlerle turboya zarar verir onun için bova para yatırmak pek mantıksız gelmior bana
biraz ucuza kaçtık işte 5 aydır falan yavaş yavaş parçaları topluodum ama en sonunda dayanamayıp mandrel boru falan uğraşamadan taktım turboyu.. param oldukça herşey düzgünüyle deişilecek.. bu arada yapalı 3 ay falan oldu motor stok ve herhangi bi sorun yok olacagını da sanmıorum
99 ve sonrası olanlarda obd2b yani 2 tane oksijen sensörü var benim kat iptal iki sensörde aynı deger okudugundan hata verio ama arbanın yürüşüne bi etkisi yok yaklaşık üç yıldır yanıyor zatenC.E.M Nickli Üyeden Alıntı
ya bu oksijen sensörü dediniz olayı bu kadar büyütmeyin biz burda dört evonun da katı söktük hemde 3 tane war ve hiç biri yanmıyor o sensör son susturucunu ağzına takılsa gene söndürülür.saygılar
Zaten forumda nasıl çözüleceğide var resimli olarak.Aratırsanız görürsünüz.
ben obd1 ecu ya gececiim için fazla sallamıom su anda CEL i
yaw hallederis onu gel sen iskendere
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)