zage kitte dual bb gt2560 var. daha verimli, sağlıklı ve uzun ömürlü olmak adına bunu tercih ediyorum. kitte bütün parçalar da mevcut. hem kaliteli hem zahmetsiz. tabiiki uygun bir fiyat düzeyinde anlamlı olacak bir tercih.
Printable View
zage kitte dual bb gt2560 var. daha verimli, sağlıklı ve uzun ömürlü olmak adına bunu tercih ediyorum. kitte bütün parçalar da mevcut. hem kaliteli hem zahmetsiz. tabiiki uygun bir fiyat düzeyinde anlamlı olacak bir tercih.
tamam da bence böyle bir sistem kurarken ilk bakacagın şey bence beyin olmalı, turbo degil.
önce sen beynini al sonra diger parçalara bak. bununla ilgili birçok insan birçok kere sıkıntı çekmiştir. zage kit de bildigim kadarıyla çok ucuz bi kit olmasa gerek.
zaten eagle kol yalan oldu gibi uyum sorunları var.
stock internala kalın conta ve 8 psi gt2560bb
custom emme. + fuel rail + 310cc + 70mm dp = 215hp
aem fic bu setupla anlamlı gibi.
daha sonra bi ems patlatabilirimde.
sen ne kadar basınç planlıyosun ki ?
kardeş kusura bakma arayamadım, ben yıldırayla konuştum.
sana geri dönecektim fırsat olmadı.
şimdi durum biraz değişti. piston koldan vazgeçim. çünkü d17 parçaları gerekiyormuş. bu işin maliyeti bana fazla gelecek. dolayısıyla kalın conta ile 8psi safe takılmaya karar verdim.
kollar olmaya olurda eteklerden traşlamak gerekir , haa d17 parcaları derken sana lazım olanlar
d17 krank
d17 kol
d17 piston
d17 ecu
bunlarla sıkıştırman 9.4 olur
o zaman 0.8 bara kadar takılırsın
bi tek traşsa sorun değil ama yataklarda filan sorun çıkmasın ?
greddy herzaman satılabılen bir ürün , ileride çılgınlık yapacağın zaman greddy i satıp aem ems alabılırsın karar senın
zage kit dediğiniz yeni kasalar içinse eğer onun intercooler boruları ve coolerdan emmeye giden borular farklıdır yerleşimi,dolayısıyla boruları ya çöpe atacaksınız yada üzerinde baya bi tadilat yapacaksınız. her halükarda borulama kısmı için boşa para harcamış olcaksınız.
onun yerinde turbo beyin alıp gerisini parça parça kendiniz toplasanız daha iyi olur :)
bence AEM EMS pahalı ama güzel seçim olmuş hem arabanın sağlığı hemde işinizi kolaylaştırması açısından parasını hakeder :)
sen herşeyden önce bızım o salyangoz şeklindeki emmeyı değiştir , cembasmacı nıcklı abımızle ırtıbata gec izmirde hem daha kolay olur montaj işi