herkese merhabalar,
öncelikle parçaları toplama aşamasındayım. normal bir d16 eagle kol benim araca uyar mıüstadlardan yardım istiyorum?
teşekkürler
herkese merhabalar,
öncelikle parçaları toplama aşamasındayım. normal bir d16 eagle kol benim araca uyar mıüstadlardan yardım istiyorum?
teşekkürler
uyar tabi neden uymasın
Gel önce İzmir de yapılmışını gösterelim iyice bi fikir oluşsun kafanda ondan sonra parça vs kolay iş onlar
eagle kol işini görücektir stock engine .6 barın üstnde sıkıntı olur taktığın turboya bağlı olarak
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bende komple turbo kiti var kardeşim, eğer uğraşmak istemiyorsan ve maliyet açısından sorun yaşamak istemiyorsan yardımcı olabilirim554 566 2454
ilk etapta aem ficle 8psi
2. etapta aem ems ile 12 - 15 psi aralığı düşünüyorum.
vitara piston+arp saplama+custom emme man.+custom fuel rail+rc 550cc
turbo kit olarak yeni kasanın zage kitini adapte edicez.
ebaydan döküm turbo manifold alıcam.
hali hazırda exedy stage 1 + volan mevcut + komple 60mm megan n1 li sistem hazır.bunu belki 2. etapta 70mm ye çevirebilirim. diyorum ne dersiniz?
özellikle zage kitten çıkan aem fic 8psi de işimi görür diye düşünüyorum ems ye sonra geçsem diyorum?Özgün üstad bu konuda ne dersiniz ?
***** ems biraz tuzlu![]()
özellikle zage kitten çıkan aem fic 8psi de işimi görür diye düşünüyorum ems ye sonra geçsem diyorum?( ems ile 12psi bana yeter ama tabiki motorun altyapısını en başta halledicem kararım o şekilde oldu)
Özgün üstad bu konuda ne dersiniz ?
1. etap 8psi aem fic
2. etap 12-13psi aem ems ( bu etapta kısmetse kapınızı çalmayı düşünüyorum)
fic e girme sıkıntılı ben para vermezdim okadar biriktir direk ems al derim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
1,6 ies emmesi ilac gibi olur. Vtec 2 nin standart emmesinin runnerları iyi değil ayırca plastik.
Eger dusunursen elimde direk al tak seklinde var.
zage kite ne gerek var onu anlamadım.
alırsın bi T3 turbo + intercooler, custom boruları da zaten yaptırırsın izmirde.
kite gore çok daha ucuza çıkar.
aem ems yerine de p28 takarsın her halukarda çok daha ucuza çıkar.
o kadar fantaziye gerek yok yani..
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
bu link bir incele bence
http://www.d-series.org/forums/force...rbo-build.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)