bütün hepsini kontrol ettim basınç ta bir anormallik göremedim saatte ama kafayı yicem kaçak göçek yok. orjinal olan son susturucu da da sorun yok :S
bütün hepsini kontrol ettim basınç ta bir anormallik göremedim saatte ama kafayı yicem kaçak göçek yok. orjinal olan son susturucu da da sorun yok :S
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
filtreyi eski yerine alayım deneyeyim belki filtrenin yolu uzadığı için bu sorunu yaşıyorumdur.
Rs Racing Garage
basinc ayni ise , ve turbonun doldugu yer ayni ise geriye tek olasilik kaliyor; sicak hava cekiyor.
Batuhan M. Ince
bende dp+catback var sonda remus perf ve ses gayet guzel susturucu takıncada uzun yola cok rahat gidilir bence senın sorunun son susturucu...
ben suan sese alıştım az gelmeye başladı 2. katıda iptal edip videodaki gibi bişe yapmayı düşünüyorum
filtre orjinal uzunluguna getir sorunun çözülecektir sorunu egzoz da arama bence![]()
filteyi eski yerine aldım hafif sıkıverdimdüzeldi araba gibi bakalım akşam antremana giderken deneyeceğim
Rs Racing Garage
hadi geçmiş olsun filtre sıcak hava çekmiş demek. cold air yapayım derken yanlış bişe oldu herhalde![]()
aslında yeri çok güzeldi direk sisin ordan ve alttan alıyordu. sisin ordaki kısımların aralarını kestim oluk oluk hava alıyordufakat mesafe uzadığı için böyle bir sorun yaşadım %90. Akşam biraz sıkayım anlıcam düzeldi mi düzelmedi mi diye.
Rs Racing Garage
düzeldieski yerine alınca. hafta sonuda şu sargılardan bulursam borusuna onu sarcam. sonra bir şekilde bir yerlerden boru geçirim tampondan gelen havayı yönlendircem
![]()
Rs Racing Garage
bişey daha tecrübe etmiş olduk![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)