Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
baskı balata kesn problem çıkarır.baskı çok yumuşak kalıyor valeonun balatasına falan o parayı vermek mantıksız.ben şu an twin plate'e geçmek zorunda kaldım 1,7 bar + nos lu kullandığımız için.1,2 1,3 bara kadar dayanacak ap baskı ve bronz balatam elimde fazla fiyat 300.emme manifoldunda ve enjektörler konusunda sıkıntı yaşıyacaksınız.yardımcı olurum takılırsanız kolay gelsin
RACE WERKS
lazım olursa bende spor balata var 3-4 parca olanlardan
ama durumu cok iyi degil caktırım derseinz yada hazır isterseniz caktırır veririm
arkadaşlar çok teşekkürler vts power acaba emme manifoldunda ve enjektörde ne gibi sıkıntılar yaşıyabiliriz biraz açıklayabilirmisin herkese teşekkürler
plastik emme manifoldu 1 barda çok fazla dayanmaz pencere açarsınızben alüminyumdan kendim yaptım manifoldumu.bizim enjektörler çok kısa o boyda büyük cc enjektör bulmak çok zor.smt ilede enjektörleri büyüttüğünüz ölçüde alt devirleri kısamazsınız
manifold ve enjektörler görünüyo fikir verir belki
![]()
RACE WERKS
vys power teşekkürler eline sağlık on numara olmuş walla manifold yakıt kütüğü felan bişi sorucaktım acaba soğutma ile ilgili bişi yapıldımı aracında yoksa standartmı acba teşekkürler
arkadaşlar aracı parçalamaya başladık fotolar en kısa zamanda eklenicek
Schumi.Projects
plastik manifolt hangi akla hizmet bilmem.
sizin emme manifoltu Hangi veriler goz onunde bulundurularak yapıldı?
Kaca mal oldu,
peugeot partner ve 307 sw frenlerini önericem. fren merkezi disk kaliper ve balata. 283 mm lik diskler yanlız 15" jant istiyor.
bunlar 307 frenleri. 306 gti 6 frenlerini önerecekler olacaktır eminim ama 306gti frenleri 283 mm çapında 22 mm genişliğinde bu 307 frenleri ise 26 mm genişliğinde. çıkmacılardan fren merkezleri ile kaliperleri alarak disk ve fren balatalarını sıfır alabilirsin. birde çelik örgülü fren hortumları ve dot5.1 fren hidroliği sana bayağı bir yeterli gelicektir![]()
Schumi.Projects
4pod alcon racing kulanıyorum 106tıda.
araba biraz fazla duruyo
Kesin ve prof sonuc
Eskiden brembo cizikli disk ve ferodo kulanırdım oda cok tatminkar
omp balata da vardı pek tavsiye edemicem
![]()
4 podlara bütçeyi bir miktar aşıyor. ama 4 pod da en uygun çözüm 406 coupe 3.0 v6 larda yada 607 3.0 v6 lardaki brembolar. çıkmacılardan 1000 ytl civarına fren merkezi brembo 4 pot kaliper balata ve diskleri alınabilinir. sadece çelik sargılı hortum ve dot5.1 ile çok iyi sonuç alınabilinir.
bu arada fazla durmak iyidir. kaburga kırmamak için kemer takılır ama genede iyi dursun![]()
Schumi.Projects
ben 206 xs yaptırdım 0.5 bar bastık 145 hp aldım sımdılık sorunsuz sanırım sende aynısını yapıcaksın tahmınım sende 170 hp cıvarında guc alırsın ama
dıkkat et asırıya kacarsan stok motorda canın yanar basarılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)