rica ederim izmir durumum var bırkac planım var duruma gore ulasırım yaza teşekkür ederim
Printable View
Fiat Marea 2.0 HLX 1998 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 60610739
motor 1 ay önce 0 yapıldı dıyor lpg takılmıys daha once araç Eskişehir'de istersen öğrenirim nerde toplanmış nasıl toplanmış araç nedir ne değildir lpg iptal edersin hatta satarsın hgtlere takılan lpgler 2000 den assa degıldır fıyatı hala hlx dıosan arastırıyım
cok sagol ılker kardesım suan ıcın acele etmıyorum bır kac aya kadar alıcam hayırlısıyla aynen boyle 0 motor yapılmıs bırısını bulucam lpg yı sokucem en ıyı lpg yı kendım taktırcam kardesım ondan sonra gazlamaya devam :)
Emrecigim msn isi simdilik beklemede sonra konusuruz ancak Gorkem sana bastan anlatmis zaten benimde dediklerimi:)
bu arabalarda cok temiz ve duzgun bakilmisini alip sadece filtre egzozla bile hatiri sayilir yuruyen olan bir arabaya binersin zaten
meraba arkadaşlar ben eskı bi marea hlx kulanıcısıyım ıkı farklı motor dediginiz olay mk1 mk2 kasadır bana kalrsa 99 altı yani mk1 daha avantajlı yürüyen olarak 2 ye göre biraz daha iyiler zaten mk2 ile birin arasında filtre sesi farkını duyan varsa anlatmak istedigimi anlamışdır güzel araç almayı duşunuyosan al derim yanlız şunu bil bravoda mareada 5 silindırın hakını veren araçlar degiller yürürü o kadar tatmin edici degil ama ses ve görüntü bi harika 5 ci silindirin sesi bozması insanı yeterince tatmin ediyo =)
2.0 HLX Candır.