User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
126 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: marea 2.0 20v hlx hakkında

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırde samet arkadasımızın bır kac yorumlarını okudum hep kesıcıye gıttıgı ıcın yuksek yakıyormus arabası ben genelde sakın kullanırım canımı sıkarlarsa haddını bıldırırım sonra ıse cok yarısan bırısı degılımdır. altımda ınsıgnıa var sehır ıcınde 9.2 lt yaktırıyorum araba arada ufakta kapıstıgım halde katolog verısı 10.7 lt arabanın
    doğuştan araba manyağı

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10 ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görkem başka bi markada hlx veya hgt varmıki bende şüpheye düştüm şimdi
    valla beni bu duruma düşüren çok oldu ,,,yanlış olmasın bu araba hgt değil seninki 6 silindir diyenler oldu misal bagaj kapağındaki bravo ve HGT yazılarını geri yapıştirim en iyisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede gorkem abı
    doğuştan araba manyağı

10 ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla beni bu duruma düşüren çok oldu ,,,yanlış olmasın bu araba hgt değil seninki 6 silindir diyenler oldu misal bagaj kapağındaki bravo ve HGT yazılarını geri yapıştirim en iyisi
    yoksa olacak gibi değil

ali elbasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aptalın biri çıkıyor leşi alıyor sonrada gitmiyor diyor bu da bütün hgt ,hlx lere çamur kalıyor gsi satsam hgt alırım tereddüt etmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alı abı sakın ol takma kafana cogu kısıde boyle olusmus gercektende gıdenaraba var ıste gorkem abının arabası harıka gıdıyor nazar degmesın ıste baskada acıklaması yok yanı
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alı abı sakın ol takma kafana cogu kısıde boyle olusmus gercektende gıdenaraba var ıste gorkem abının arabası harıka gıdıyor nazar degmesın ıste baskada acıklaması yok yanı
    teşekkürler Emre saol,,,Allah sanada nasip etsin bölesini inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ınsallah abı alıcaz bıtane cok temız moturu cok guzel yapıcaz bırseyler bırlıkte
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ali elbasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aptalın biri çıkıyor leşi alıyor sonrada gitmiyor diyor bu da bütün hgt ,hlx lere çamur kalıyor gsi satsam hgt alırım tereddüt etmem
    maalesef HGT nin ustası parçasıda biraz sıkıntılı olunca biliçsiz ellerde gerçekten 1.6 bi araba performansına düşer hale geliyolar,ki ne yazıkkı bi çoğuda bu durumda şuan ,,sıkıntısıda bu zaten,,çoğu HGT sahibi honda yada pejo kullanıcıları gibi arabayı daha iyi hale nası getiririz demek yerine bu arabaya daha ucuz neyin parçası uyar mantığında ,,gördüğüm bi çok hgt den yada hlx den çıkan parçalar,,yanlış bujiler saçma sapan egzoz sistemleri,ne üdüğü belirsiz filitreler çıktığından yürüme olasılığı yok tabi,,,halbuki biraz araştırarak özen göstererek düzenli bakımları yapılıp binilseler bugün bu muhabetlere düşmezlerdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen gorkem abı napalım bızler duzeltcez ınsallah bu arabaları yavas yavas adımızı duyurcaz gıdıyormus fln dıceklerbu araba ıcın nasıl 206 106 lara patlak dıyorlarsa bızım araba ıcınde gıtmıyo dıyorlarsa bır kac tane gıden gorduklerı zaman gıdıyormus dıcekler artık bu arada gorkem abı yakıtın ne alemde ne kadar yakıyorsun! normalde kapıstıgında?
    doğuştan araba manyağı

ali elbasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ilk arabam dogandı sonra mirafiori oldu 2000 tek kapi kaza yaptık çop oldu askere gittim geldim çok araç degistirdim en sonunda gene özüme döndüm italyan tipo aldim tek kapı yürümez durmaz 200 geçmez dıyediye kafami yediler ama hepsinin araçıda yalan oluyordu yolda arıza yapti parça bulamadık parça bulduk tamirci yapamadı snguduk sattık gsi aldım sözün kısası tamircisi yok denicek kadar az al hevesin kırılmasin bende olsam alırım ama önce tamirini yapicak birini bul .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen gorkem abı napalım bızler duzeltcez ınsallah bu arabaları yavas yavas adımızı duyurcaz gıdıyormus fln dıceklerbu araba ıcın nasıl 206 106 lara patlak dıyorlarsa bızım araba ıcınde gıtmıyo dıyorlarsa bır kac tane gıden gorduklerı zaman gıdıyormus dıcekler artık bu arada gorkem abı yakıtın ne alemde ne kadar yakıyorsun! normalde kapıstıgında?
    valla genel olarak karışık kullanım diyebiliriz aslında,,,9.5 litre gibi bi ortalamam var şehir içi yarı gazlamalı yarı sakin diyelim rolinglrede dahil buna,,,geçenlerde tamamen şehir içi sabah akşam trafiğide dahil 250 lira benzinle 705km gibi bi yol yaptım,bunda hiç rolling yoktu ,,,, ortalamam 8.2 litre gibi bişi oldu opet 97 oktanla kısacası km de 35 kuruş gibi bişi olmuş oluyo ,,,,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok ıyı yakmıssın abı bence arabanın kmsı kac? benım gozumde 400 olur dıye bakıyordum dogrusu 400 de normal yanı
    doğuştan araba manyağı

ArdaERHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım mk1 ve mk2 ye bındım ben tecrubelerime dayanarak konusuyorum mk2 almanı tavsıye ederım ıc mekan olsun gidiş olsun farkı var ama mk1 de gaz tepkimesi daha iyi veriyor araç mk2 de vis olayı güzel birden açılıyor araç bu aracı alırkende bu aracdan cıdden anlayan ustan olması şart parcası pahalıdır bazıları zor bulunabılır ama sonucta bulursun yakıtı bende mk1 lpg de 250 kuruş yardı mk2 benzınlı 130bındekı aracım 400 yakardı lpg li bir motorla benzıne ceksende görkem abının aracının yurudugu gıbı yurutemessın derım cunku performans ıstıyorsan hıc lpg takılmamıs bır hlx alıp benzınde 97 oktan bınmelısın ilk olarak gerisi ztn görkem abi söylemıs ben bıldıklerımle sana yardımcı olmaya calıstım turbo olayınada bence hıc gırme alacagın aracında rölantisine dıkkat et derim illet bişeydir
    Drift or die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArdaERHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım mk1 ve mk2 ye bındım ben tecrubelerime dayanarak konusuyorum mk2 almanı tavsıye ederım ıc mekan olsun gidiş olsun farkı var ama mk1 de gaz tepkimesi daha iyi veriyor araç mk2 de vis olayı güzel birden açılıyor araç bu aracı alırkende bu aracdan cıdden anlayan ustan olması şart parcası pahalıdır bazıları zor bulunabılır ama sonucta bulursun yakıtı bende mk1 lpg de 250 kuruş yardı mk2 benzınlı 130bındekı aracım 400 yakardı lpg li bir motorla benzıne ceksende görkem abının aracının yurudugu gıbı yurutemessın derım cunku performans ıstıyorsan hıc lpg takılmamıs bır hlx alıp benzınde 97 oktan bınmelısın ilk olarak gerisi ztn görkem abi söylemıs ben bıldıklerımle sana yardımcı olmaya calıstım turbo olayınada bence hıc gırme alacagın aracında rölantisine dıkkat et derim illet bişeydir
    tsk ederım ewet rölentı eskı arabamda vardı mareadaa sınırımı bozuyordu resmen bır gun ıyıse 3 gun kotuydu. valla tercıhım ya ilk sahıbınden bulmak yada 0 motor yapmıs satanlar var oyle almayı dusunuyorum alırken dynoya cıkartcam arabayı kompresorlerını olcturcem ve servıse goturcem arabayı hersey orda cıkar benım lgsız almayı dusunuyorum dogrusu ben takmayı dusunuyorum bızım lpg yerımız var ordakı ustam harıka takıyor o yuzden sorun olmaz bakalım. sankı cok yuksek model araba alıyoz gıbı detaylıca arıyorum hayırlısı bakalım
    doğuştan araba manyağı

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hgt almadan önce çok karşı çıkan arkadaşım oldu. sonra hepsi kapak oldu sana bu araçlar ile ilgili tek soylicegim " Bakarsan vezir bakmazsan rezil eder."
    sadece filtre ve son susturuculu egzos gerisi orjinal aracimda, egzantrik olduğunu bile idda eden oldu. hgtlerin o kadar adı çıkmış. umarim benim veya gorkeminki gibi bir 20v bulursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ınsallah abı senlede bakarız bırtane saglam makına bende cıddı cıddı yurumek ıstıyorum!
    doğuştan araba manyağı

raptor_98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim kanka da wardı 155 lik hgt sarı ,izmirde..önceden aman aman gitmiodu,sora emmeyi patlattı ( plastikmiş) sonra yenisi takıldı ,1 2 sensör değiştirdi arabanın kaderi değişti resmen.ama arkların dedikleri gibi usta çok önemli kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sagolsun arkadaslar yardımcı olmaya calısıyorlar ıyıde usta bulursak arkadasların sayesınde tamamdır ozaman
    doğuştan araba manyağı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)