hoşgeldin aramıza :D kemal dişine göre rakip geldi :)
Printable View
hoşgeldin aramıza :D kemal dişine göre rakip geldi :)
üstad özelden msj attım baktınmı ?
1. seçenekde bloğu ve karteri deldirmen vs gerekiyor. delmesende olur ama yağ sistemi için faydalı. öneririm. rolanti motoru için aşman gereken bir engel var. onun haricinde silindir kapağında işlem yapman gerekiyor.
en önemlisi kelebeği mekaniğe çevirme işlemi. biraz sıkıntılı. onun yerine başka bir kelebeği gerekirse flanş ile koymanı öneririm.
yarın gittiğimde bir konuşayım ben ustayla. bu arada ben yay olarak 3,5 kararını verdim ama bunun nedeni bu araçların karteri aliminyum olduğunu öğrenmemden sonra oldu. 5 cm lik yay koysam çok sıkıntı olurmu. bide 5 cm yapınca amortisor işinede girmem gerekecek gibi geliyor. standart amortisor ile 5 cm de aracın çok zıplayacağını düşünüyorum.
3.5 dada amartisör işine girmen lazım :)
yay koydunmu amortisör ister.
5cm lik yay nedeni ile karter delen görmedim hiç. olursan bir ilk olacaksın sanırım. karteri vurabilmen için tamponu salıncakları traversi de vurman lazım.
sitede bazen uygun fiyata satılan coiloverlar oluyor, denk getirdiğinde yapıştır al, 15 gün önce 280 den satılıyordu ben aldım koydum kenara duruyor :)
280 e coil?
üstad git bir amortisörcüye kendi amortisörlerini sertleştir.. yaylarıda tak alsana çakma coil.. olmadı :) sağlama önlere koni al ikisi satılıyor sıfır 500-600 e bulursun.. sağlıklı olur yaylarıda eibach al.. en temizi pro kit.. 5 lik olsun arka torsiyonlarıda.. indirdimi.. miss karter olayına gelince parçacıda karter muhafaza var.. al taktır 5 dk. için rahat olur.. murat üstadın dediği gibi karteri yarmak o kadar kolay değil.. :)
iimiş :) coil önemli alırsanız kaliteli bişi alın. yada orjnlerle idare edin derim.
selam aranel,
arabanı güle güle kullan. güzel bir tasarım.
uzun süre 206GT kullandım, arabayı ilerletecek 1-2 şey önerebilirim;
vites yolları maalesef aşırı uzun. değiştirirken devir kaybedersin. Griffiths Engineering shortshift kullan. ben kullandım, vites değiştirmeyi ciddi şekilde kısaltıyor, bir üst vitesi biraz daha yüksek devirde yakalarsın, zevki de cabası :). fiyatı gayet düşüktü. sitelerini araştırıp bulabilirsin.
uzun süre stok süspansiyon kullandım, sonra 3.5cm Vogtland yay + Koni Sports amortisör aldım. süspansiyon eskiye göre muhteşem oldu. amortisör ayarını tam sert yapmıştım. ben sertlikten rahatsız olmadım, ama bu konu kişiden kişiye değişir.
senin yerinde olsam standart amortisörlerle coil, gaz basma vs. şeklinde oynamam. benim anladığım stok amortisörler sıradan, öyle performans vs. için yapılmamış. yani özünde geliştirilecek bir olay yok. Koni'nin modeli ise 206GT için tasarlanmış. yol tutuş çok önemli, Koni al geç. 3.5cm ile araba acayip iner. daha çok indirince altını sürtme, çarpa vs. olabiliyor.
sunroof problemi klasiktir, belli bir yıldan sonra çoğunda oluyor. önemli değildir. usta tavsiyesi almak istersen mesaj at...
katalitik konvertör egzos çıkışında ciddi engel oluşturuyor, sende takılı mı? değilse lambda sensörü nasıl iptal ettin?
bilgiler için çok teşekkür ediyorum. öncelikle 3.5cm yay konusundaki soru işaretini kafamdan kesinlikle kaldırdın. 1,5 ay kadar falan mecburi kendi amortisörleri ile dolaşıcam lastik almam lazım ona vericem parayı sonraki ay koni işine girişicem.
katalitik arabada iptal en azından alırken çocuk öyle söyledi. o gün ustada arabanın altına baktığında düz boru var dedi ama asıl perşembe günü arabayı lifte çıkardığımızda göreceğiz.
Sunroof konusunda özel mesaj atarsan çok sevinirim. o iş tuzludur falan diye 2-3 arkadaş keyfimi kaçırdı açıkcası.