Havalar duzelsın kesınlıkle =))
Aklımda bı kac arac var denemk ıstedıgım ama her aracla denerım maksat araca bakmak gecmek gecılmek hıc umrum dııl dedıgın gıbı aynı klasmandakı araclarla denıcemmm...
Japantuner Kaan a sorarsan o daha ıyı cevaplar bunu kendısı yaptı ıslemlerımı cok sagolsun..
Anadoludaym bende uygun oldugunda deneyelım havalar duzelsınde
benım basıma geldı arabayı ılk aldıgım ay sadece katı ıptal ettım araba yıgıldı =))
http://www.techturkey.com/forum/vide...denememiz.html
Army bılmem ama benım aracım 89 bg verıodu tekere aldıgım ay su an 110.8 verıo o da kayıp bg hesabı vs den sonra 130 a denk gelıyor yanılmıyorsam... 2.500 u gecemedı yaptıklarım buyuk para satıp brzda ustune koyup RS alınmazmı alınır ama bunda emegım var Ozanın Kaanın daha bı suru ınsanın yardımları tadı cok daha baska oluyor...
tabi deneme yanılma durumu ve şu kırmızı clio 1 i daha önce gördünmü bilmiyorum ama senin söylediğin gibi bir durum var
CLİO I K4M 133HP >>>Hello from Germany
selçuk geçen yaz motor yaptığımda çok farklı kombinasyonlarla deneme fırsatım oldu. benim araçta 0.5 piston ve stage1 egzantrik, cai ve magnex 5" slush cut egzos vardı. işciliğini beğenmediğim için geri söktüğüm 4-2-1 ve 4-1 headers boru çapları olarak 48,51,55,61 denedim. en iyi sonucu 4-2-1 ve 51'lik boru ile aldım. benim kullandığım parça kombinasyonu saçma sapan olduğu için kimseye bunu tavsiye edemem sonuçta araçta yazılım yoktu ve 70 girişli bir egzosla kullandım. sadece şu yorumu yapabilirim aracın orjinal manifoldunu takarken katalizör boşaltılıp 51lik boru ve orjinal susturucu ile kullanıyorum katalizör olmadığı için alt devirler bariz ölü kalıyor.
aracı yapan usta aynı zamanda yakın arkadaşım onun 1.6 ibizası ile her işlemden sonra denedik net olarak şunu söyleyebilirim orantıyı iyi ayarlayamazsan her zaman geçiliyorsun. alt çok iyi olduğu zaman üstte geçiliyorsun tam tersi üst çok iyi dediğinde adam alıyor başını gidiyor yakalayacam diye kasıyorsun. bende chip olmadığı için doğru sonuç alamadım. en akıllıca olanı bu araçlar hakkında bilgisi olan kişilerin yaptığı parçaları kullanman. eğerki komple egzos sistemi yaptıracam dersen adresin belli iskender usta diyebilirim. aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor.
orjinal egzos çok sıkıyor, aracı yürütmüyor. ben hem kat iptali hemde 51lik boru nedeniyle orjinali kullanıyorum yoksa tork diye bişey kalmıyor. birde adanadaki trafik polisleri ne zaman egzos takacam diye bekliyorlar![]()
kimler ne deneme yaptığını paylaşırsa daha güzel sonuçlar elde etme şansımız artar.
10-12 yaşına geldi şu arablar.Ne clio Rslerin ne sportların ar-gesi bitmedi yahu![]()
![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Evet hemen hemen benim dedigime cikiyor yine gercektek orj ve yapilan islemlerden sonra ne gibi farklar ortaya cikiyor avantajmi yoksa dezavantajmi sagliyoruz yani ses cikartipta gittiginimi yada gercekten dynoda yada denediginiz aracla tekrar denediginizdemi farki goruyorsunuz soru bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)