User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
44 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: atmosferik cvc cport

piscocuk
    Misafir
    CEM şuanda ön tampona bir iki işlem yaptırıyorum o yüzden sordum aracın işi bitmeden o kitide alayım ozaman birdaha iş çıkmasın başıma...turboya gelince bi cvc parası harcamak istemiyorum yani pistondu vs vs girmeye niyetim yok...stock motor için kitleri varmış en çok 0,5 basılıyorumuş ben öyle bişi alıp 0,3 basarım arabamda üzülmemiş olur

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı piscocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CEM şuanda ön tampona bir iki işlem yaptırıyorum o yüzden sordum aracın işi bitmeden o kitide alayım ozaman birdaha iş çıkmasın başıma...turboya gelince bi cvc parası harcamak istemiyorum yani pistondu vs vs girmeye niyetim yok...stock motor için kitleri varmış en çok 0,5 basılıyorumuş ben öyle bişi alıp 0,3 basarım arabamda üzülmemiş olur

0.5 1 1.5 basman mühim değil önemli olan neyle basman

basınç sadece bi büyüklük birimi senin dikkat etmen gereken şey flow(debi)

atıyorum gt25le 50psi basıp 600hp alırsın gt47 ile 14psi basıp 650 hp alırsın basıncın bi önemi yok önemli olan hangi turboyla bu basıncı bastığın
    körler sağırlar

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    d16v1 internalleri pek dayanıklı oldugunu söyleyemem stock motora +50 ye kadar saglıklı
    olabilir diyebilirim.Tabiki motorunun kondisyonuna göre.Kolları baya bir ince çünkü.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

piscocuk
    Misafir
    ben sadece kulaktan duyma şeyleri söyledim...4000 ytl gibi honda için stock motoruna takılan turbo kit olduğunu duydum en fazla 0,5 basılabiliyormuş oda ortalama 200-210 hp oluyormuşş..bende okadar üzmem 0,3 basarım 150-160 olsun yeter die düşünmüştüm

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım bence atmosferik olarak d16 yüklemek para kaybı olucaktır. şu deliklerden yaptırma lütfen bu arada. bu arada civic sport hb kasa olanların yol tutuşu o kadar kötümü. sedanlarını çok kullandım. birazcık yol tutuşu güzel olsa 2005 sedan civic bakabilirdim ama konili halinede bindim hoşuma gitmedi. ama hb leri koni ile kullananlar memnun. ist dışı 2 arkadaşım koni ile kullanıyorlar. bence sen aracının bu sene turbo için alt yapısını yap. işte 60 lık düz borudur konidir. belki frendir janttır lastiktir. dışı ile angel stop vs. ama atmosferikte aldıkların arkadaşların sölediği gibi turboda sökülecek. birde bu araçların orjinal beyininie chip yapılamıyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardes turboyu tak typerı gecatmosferik yürümez.boşuna para harcama.atmosferikle ugrasmak o aracta havanda su dövmek gibi bişey

piscocuk
    Misafir
    bilgiler için teşekkürler...shumi sanırım sen emresin cp den..maalesef aracın yol tutuşu bana göre okadar kötü..106 resmen yola yapışıyordu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgiler için teşekkürler...shumi sanırım sen emresin cp den..maalesef aracın yol tutuşu bana göre okadar kötü..106 resmen yola yapışıyordu..
    yok ben cp den de schumi yim. adım şuayb. görüp görebileceğin tüm otomobil sitelerinde şuayb
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bahsettiğin emrede 206 quiksilver varken çok fazla vtec2 ile rolling yapmıştı. bütün hepsini stock vs. stock iken geçmişti. diğer araçlardan bir iki taneside komple eksoz intake vafc felan uygulamıştı. 1 boy geçmişlerdi. daha sonra emre düz boru ve chip ile tekrar rollingde öndeydi. bence atmosferikten uzak dur.
    Schumi.Projects

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosferik pek tavsiye etmem 0.5 basan bi sport typR la yuruyebiliyor kesinlikle turbo derim
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

easy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu bana tanidik geldi atmosferik ne yaziki pek gitmeyen bir arac nedeni 1200 kg olmasi kasa agir ama yol tutusu iyi headers cok farketiryor 4-2-1 benim kulandigim headers 106 kulandiysan yavas kalir turboya gelince inanilmaz zevkli yazin baslarinda yaptim bu turbo uygulamasi 48 binde uygulandi su an 62binde stok sorun suz devam ediyorum her basarinin bir siri vardir

ayhantogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aesy arabanın konusu war mı sitede görmek isteriz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayhantogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aesy arabanın konusu war mı sitede görmek isteriz....
    http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/7075-honda_1_6_sport_turbo.html

Schumi.Projects

ayhantogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağol kardeşim...

piscocuk
    Misafir
    Alıntı easy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu bana tanidik geldi atmosferik ne yaziki pek gitmeyen bir arac nedeni 1200 kg olmasi kasa agir ama yol tutusu iyi headers cok farketiryor 4-2-1 benim kulandigim headers 106 kulandiysan yavas kalir turboya gelince inanilmaz zevkli yazin baslarinda yaptim bu turbo uygulamasi 48 binde uygulandi su an 62binde stok sorun suz devam ediyorum her basarinin bir siri vardir

ilk okul ve lise arkadaşım yalçın..eğer ben türkiede ilk olan aracın senin olduğunu bilsem çoktan peşine takılırdım bunuda draglarda öğrendim.çok başını ağrıtıcam bilgin olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk okul ve lise arkadaşım yalçın..eğer ben türkiede ilk olan aracın senin olduğunu bilsem çoktan peşine takılırdım bunuda draglarda öğrendim.çok başını ağrıtıcam bilgin olsun
    tmmdır bir turbo sport daha geliyo galiba
    Schumi.Projects

easy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gel kardesim elimden geldigi kadar yardimci olurumsana emre dert etme sen niyetlen gerisi kolay

piscocuk
    Misafir
    arkadaşlar konuyu yeniden güncelliyorum.turboyu yaklaşık 1 aydır incik cincık ettim araştırdım.kit haricinde ıvır zıvır paralarıyla birlikte astarı yüzünü geçiyor.kesinlkle turbodan vazgeçtim.şimdi spoiler yaptırıyorum güzel 17 jant bakıyorum stop vs görsel bir durum yapmaya karar verdim.ve atmosferik olarak biraz oynamak istiyorum.elimde hks eksoz afc 60mm düz boru var.bunlara ilaveten neler yapmalıyım 60lık boru çokmu büyük olur.bunun bilgisini verirseniz çok sevinirim.eğer derseniz ki hiç atmosferik uğraşmaya gerek yok parana yazık bunun yerine komple müzik tesisatı yapmayı düşünüyorum.teşekkürler

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 kadar zevk vermez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)