Kardeşim bi buji ve buji kablolarına baktırıver, bi ihtimal onlardan olabilir bi de tps sensörüne bak benim bi kere onun soketi çıktı diye sağlam patırdatıyordu bozuk yada soketinde bişey olabilir![]()
Kardeşim bi buji ve buji kablolarına baktırıver, bi ihtimal onlardan olabilir bi de tps sensörüne bak benim bi kere onun soketi çıktı diye sağlam patırdatıyordu bozuk yada soketinde bişey olabilir![]()
Fastchipin overrun yazılımı ile baya şiddetli patlama sesi alabilrsin şu videodaki gibi ama alevde bu şekilde olur mu bilemiyorum
Ama şu şekil net alınıyor
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
eğer gaza bas çek yapınca patlama yapmaya,egzozdan ateş atmaya başlarsa tekrar konu aç çözüm arayalım![]()
mirzagökan kimyacıdır oktan yükseltici ayarlar ,sitede dragstar kemal var onla görüş ..bunların kargosu sıkıntılıdır o ayarlar
PPR kaana teşekkürler sayesinde yeni speclerimle patlatma tam istediğim gibi oldu
kapak taşlama ince conta port poliş ve sonuç beklentimin üstünde bir artış.. teşekkürler kaan...
video isterizz ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
aracın yazılımından kaynaklanıyor 106 da patlayıp rs de patlamaması.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kaan vermiş talimatı böyle böyle yaparsan iyi olur demiş
Arkadaş harfiyen yapmış
Kesinlikle dediğin gibi üzücü bir durum yaşanmaz ki ;
Renault genelgesinde F4R kapak(RS kapak) için kesinlikle taşlanmaz ibaresi mevcuttur
Diğer tüm model kapaklarda taşlanır diyorken bizim kapaklara taşlanmaz demesi ilgimi çekmişti ilk okudugumda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)