User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: nasil bir eksoz yapabilirm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post nasil bir eksoz yapabilirm

bende palio 1,6 16 valve 103 beygirlik motor mevcuttur kat ve orta susturucuyu iptal edip düz boru çektim çok zarıldama oldu eksoz cu araya tüp tarzı susturucu koydu aracta alt devirlede biraz rahatmala oldu gibi ama üst devirlerde araç olu gibi anlamış değilim son susturucu orjinal polis korkusundan ve daimi günlük kullanımda son susturucu yu orjinal biraktım eksozu nasil performans alabilecek hale getirebilirm meraktayım nette arastırdım palio için pek bilgi bulamadım iki arada bi derede kaldım muayene yaklaştığında şimdilik katla orta susturucuyu geri takacağım

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orta susturucuyu iptal etme, son susturucunu free flow olarak adlandırılan orta susturuculardan kullan sesin biraz toklaşır ama güç alırsın, ses çıkmasın diyorsan 131 in orta susturucularından kullan sona, içi 38'liktir, ama o araçta üstlerin yine performansı düşer, 48 lik başka bir aracın içi odacıksız free şekilde olan orta susturucusunu son susturucu olarak kullan, performansın yerine gelir bana da dua edersin seste çıkmaz
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orta susturucuyu iptal etme, son susturucunu free flow olarak adlandırılan orta susturuculardan kullan sesin biraz toklaşır ama güç alırsın, ses çıkmasın diyorsan 131 in orta susturucularından kullan sona, içi 38'liktir, ama o araçta üstlerin yine performansı düşer, 48 lik başka bir aracın içi odacıksız free şekilde olan orta susturucusunu son susturucu olarak kullan, performansın yerine gelir bana da dua edersin seste çıkmaz
    abi kısaca orta susturucu kalsın diyorsun sona free flow son susturucu tak diyorsun ses cikmasın istiyorsan 48 lik içi odacıksız susturucu tak diyorsun dediğin bu dimi abi kafam karıştı çünkü ,
    abi bu tupun içi de odacıksız resmini çeker atarım bügün sökülecek sonuctaa muane için

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    orta olcak sonada guzel bı susturucu takıcaksın aracın 1.6 ise 51 lık duz boru olcak podsuz sekılde
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orta olcak sonada guzel bı susturucu takıcaksın aracın 1.6 ise 51 lık duz boru olcak podsuz sekılde
    podsuz dediğin kaynaksız ve düz şekildemi bu eksoz ve motor konusunda çok açemiyim kusura bakmayın ozaman kat iptalı orta susturucu koyulacak sona ne marka veya ne tarz bi susturucu koymak gerekir ses olarak fazla gürüldemeyecek araç bu haliyle bile neredeyse bütün cevirmelerde durduruluyorum

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uqur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi kısaca orta susturucu kalsın diyorsun sona free flow son susturucu tak diyorsun ses cikmasın istiyorsan 48 lik içi odacıksız susturucu tak diyorsun dediğin bu dimi abi kafam karıştı çünkü ,
    abi bu tupun içi de odacıksız resmini çeker atarım bügün sökülecek sonuctaa muane için
    Dediğim o evet, en sessiz ve en sağlıklı performansı bu şekilde alırsın, 51 lik düz boru çektir aracına arkadaşın dediği gibi podsuz olmasına özen göster, podsuz olmaz derse parça üretim (araya dirsekler ile açı verilip) yapın. (Sona free flow olan orjinal araçlardan çıkan orta susturuculardan kullan, odacıksız olsun yani, 51 lik bulursan 51, bulamazsan 48 lik kullan).
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim o evet, en sessiz ve en sağlıklı performansı bu şekilde alırsın, 51 lik düz boru çektir aracına arkadaşın dediği gibi podsuz olmasına özen göster, podsuz olmaz derse parça üretim (araya dirsekler ile açı verilip) yapın. (Sona free flow olan orjinal araçlardan çıkan orta susturuculardan kullan, odacıksız olsun yani, 51 lik bulursan 51, bulamazsan 48 lik kullan).
    tamamdır aklımda yaptıracağım zamn dediğini şu anlık başka işler çıktığından biraz ara vermek zorundayım eksoza ama şimdilik eksozu orjinale cevirdim ara devirler kendine geldi bu hali daha hoşuma gitti bakalm neler olacak

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can palioda 42 borular var 51 aşırı kaçıyor daha önce samet61 egzos konusunda aynı sorunu yaşadı. beklentin çok fazla değilse 45 max 48 lik boru kullan egzos gazı rahatlasın dersen son susturucuyu daha verimli bir oem susturucu ile değiştirebilirsin. özellikle susturucular konusunda tavsiye vermiyorum güç beklentin nedir, hangi devir bandında kullanıyorsun bilmiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)