Elimizde 60 mm hks son var headers olarak ne önerirsiniz 4-2-1 mi 4-1 mi + olarak boruyu kaçlık çeksek en iyi verimi alırız performans olarak
Elimizde 60 mm hks son var headers olarak ne önerirsiniz 4-2-1 mi 4-1 mi + olarak boruyu kaçlık çeksek en iyi verimi alırız performans olarak
Vtec Açtık Geliyoruz...
Can Şevki GÜNEY
manifolddan sayacak olursam 4-1 dc seramik - 54 lük düz podsuz (ki bu konu aslında en önemlisi 60-63-51-57-55 diyen insanlar hep karmaşa içerisinde işi götürüyorlar)) - sona hks orjinal hi power mı ? eğer oyleyse sıkıntı yok
dediğim gibi boru işi çok karışacak şimdiden herkese iyi şanslar diliyorum![]()
Ben DC 4-1 seramik headers, 51 düz boru sondada 63mm hks kullanıyorum memnunum araç stocksa öneririm
Bazı stocklar şakacı olur
aracın standartsa 4.2.1 2 lik headers 51 düz boru sonada 51 ss takarsın gayet güzel olur.hks ile sakaryada zor gezersin.atatürk sanayide altan abi var selamımı söyle hem işçiliği güzel hem fiyat iyidir üzmez.krom falan yaptırıcaksanda söle yardımcı olurum pm at yeter
bencede motor stock ıse 4-2-1 header yada orjınal manıfoldunu kullanmaya devam
57 lik aırmass catback araboru orta susturucu üzerinde ve otto son kullanıyorum gayet tatminkar
Headersin bogazinin cikisini sona kadar devam ettir karmasik olan bir sey yok.
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Araç stoc filtre dışında bişey yok, 4.1 headers krom ara boru 60 lık dönüşleri dirsek olacak bükme Kıvrılma yapıyor, sona hks bu kombinenin zararı kârı ne olur tecrübesi olan varmı ?
Vtec Açtık Geliyoruz...
Can Şevki GÜNEY
ben birkaç kombinasyon denedim yukarda yazdığım en iyisi oldu.ama madem 60 lık yapıcan headersı 2 lik al 4 1 yapıcaksan,2.5 yaparsan altlar cok zayıflar motorun stock olduğu için üstlerede pek bi faydası olucağını zannetmiyorum sonuçta avans açmıycan bişi yapmıycan.düz boruyu sakaryadamı yaptırıcaksın merak ettim?
ben aracımda motor içi standart 60 mm düz boru 4-1 megan 2.25 headers kullandım alt devirler 1000 -4000 arası çok zayıf sonrasında sıkıntı yok şimdi yine aynı sistemi yapacam.
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Önceki vti'ımda :
Megan racing 4-1 2,25inç headers
60'lık düz boru
63'lık Airmass son susturucu
kullandım.
Şimdiki vti'ımda
DC 2' 4-1 seramik headers
60'lık düz boru
63'lük Apexi N1
kullanıyorum.
İkisindende memnunum (-dum). Megan headers biraz daha gürül gürül ses çıkmasına, dc biraz daha çırtlak ses çıkmasına sebep oluyor. 2'sininde tadı başka. Performans olarakta 2'side güzel (-di). 2 aracımında yürürü sağlam (-dı)
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
2 tane hb 125 bin km'de vti denedik;
birisinde 51 düz boru
diğerinde invidia catback 63
tüm specler ağırlıklar motor komp.oranları eşit.
sonuç 230 kafa kafaya!
Seyyar Tayyar
fark tabi ki olucaktır ama catbackte orta susturucu var.2.5 headersla 60 düz yaparsan misal 60 la gidiyosun gaza abandığında ilk kösülüyo,sonradan açılıyor aynı arabada aynı setupta denedim 2 lik headers 51 düz ss sonla direk açmaya başlıyodu araç.
2002 den beri nerden baksan her kombinasyonu denemişimdir... motor içi stock ise 2" dc 4-1 seramik + 60 lık borular 60 lık son susturucu (arada iskender in el yapımı freeflow orta susturucu) ile kullandım.. gayet tatminkar. en iyisiydi diyebilirim. motor içine girip biraz devir döneceksen çıkar orta susturucuyu devam... (egzantrik piston sıkıştırma ıvır zıvır sonrası öyle devam ettim)
sakaryadaysan muhtemelen sinan abiyi tanıyosundur.. uğra, selamımı söyle (h22 serdar) çok net en güzel kombinasyon için yardımcı olsun sana
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)