copper o-ring i blokla conta arasına mı conta ile üst kapak arasına mı? yoksa ikisine birden mi? o-ring in kalınlığı ne olucak? conta ile arasındaki oran? niye kullanıyoruz? copper spray işe yarıyor mu? bunlar güzel detaylar dikkatli incelemek lazım![]()
yüksek sıkıştırmalı pistonlar tasarımları ile yanma odasının içine daha az karışım alacaklarından dolayı biraz yanlış ama kapak yanma odası tasarımı ve subap açılarını geliştirerek içeri giren yakıt hava karışımı ile sıkıştırmayı dengeliyorlar. egzantrik te tabi ilk başta önemli olan, subap açık kalma zamanları ile liftlerle ayarlanır. kanımca![]()
Failure is not an option.
bloğu tercih ederim ben o ringdeama işte güzel işlemek lazım dediğin gibi
kapağa kıyamam sanırım o ring için
tabiiki yanma odası işlenerek önüne geçileblir fakat hava akımını illa kesecek asıl düşündüren bu beni bunun için söylemiştim bide headgamesin doldurduğu kapağı gördükten sonraendynde olabilir
mutlaka okumuşsundur endynin kapak articlelarını onları okuduktan sonra bi kaç SAE articleını okuduktan sonra n/a bile olsa flat yada spherical piston kullanasım geliyor
![]()
körler sağırlar
ehehe endyn fall 2008 i bekle diyor kapak için bende bekliyorumgsr head iyidir.
![]()
NIF atmosferikken flat piston yüksek sıkıştırma ile güzel yürüyordu zaten![]()
endyn komple kapağı yeni üretiyor ve geliştiriyor headgames orjinal kapak üzerinde çalışıyor. headgames i biliyorum ama endyn komple kapak dökümüne girişince biraz meraklandım doğrusu çalışmalarını bekliyorum üretime geçsinler yorumları okuyalım şimdilik çalışmaları çok güzel görünüyor bekliyorum. piston custom diyebiliriz burda kendimiz yapmıştık 84mm bmw piston frezede subap yerlerini açtırmıştık piston eteklerini kısaltmıştık hep yanlış işlerdi ama yapmıştık işte güzel yürüdü zamanında iyiydi ama yanlıştı![]()
endyn güzel işler yapıyo hakkaten ben hondanın döktüğü kapağı seçeceiğini sanmıştım o yüzden headgames söyledim her ne kadar flow sheet vermesede yaptığı kapaklar çok iyi çalışıyor endynde tabiiki öyle ama bazı memnun kalmayanları gördüm nedense(honda diil ama olsun)
eğer kendi döktüği kapağı seçmeyeceksen headgamesi tek geçerim sanırım, belki RLZ de olabilir headgames gibi kapak işleyen yok bana göre![]()
körler sağırlar
araştırıcam rlz yi sağol semihendyn bekleyelim görelim. konuşuruz
![]()
http://videos.streetfire.net/video/R...128_163441.htm
2004'te stock strokta en fazla gücü bu kapakla aldılar belki hala güç olarak en iyiler arasındadır ama bilmiyorum![]()
körler sağırlar
ince conta demişken bilal hanimiş senin contandedim dimi yapma die dinledmedin beni
![]()
ince contanın manası şudur bence yanma odasını daraltırsın aynı yüksek tepeli piston taktığın gibi bunun üzerine hot side lar çok aşırı sekilde işin içine girerki hondanın pistonu ve kapağındada çok az hot side olduğundan sorun olucağını sanmıyorum artık yarlarıs yahu Ecuyu dimi![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)