200-250hp beni keser sorunsuz yurutmek isterim aracı har hafta sanayiye gideceksem hiç gerek yok oyuzden yapmışken motorun içindeki parcalarıda değiştiricem heralde tavsiyeler için cok teşekkürler
Printable View
200-250hp beni keser sorunsuz yurutmek isterim aracı har hafta sanayiye gideceksem hiç gerek yok oyuzden yapmışken motorun içindeki parcalarıda değiştiricem heralde tavsiyeler için cok teşekkürler
200-250hp arası yetıyorsa turbo yap bence
turbo yaparsan daha düşük maliyetle daha çok güç elde edersin
Hayal kurmayalım 20.000 $ ınız yoksa K20 yapamazsınız bütün parcalar komple motor şanzuman tesisat kpro swap parcaları gümrük işlemleri montaj masrafları ıvırı zıvırı 20.000 $ varsa hiç durma K20 yap ugraşma turbo D serisi ile nerye kadar bir kaçyıl binersin atmsoferik 230 hp sonra yaparsın bi bolt on turbo 400 hp saglıklı
ozaman daha cok calışmam lazım sekil belli oldu turbo olucak galiba arkadaslar cok teşekkürler yada bi typer alıcam bakalım ne olucak turboyuda sorunsuz yurutebilirmiyiz acaba
Bildiğim kadarı ile ileri çekmenin bir yolu yok.. Araç zaten 6590 devirde 218km hıza ulaşıyor. Bu dezavantajı ortadan kaldırmak için senin de dediğin gibi beyin lazım. AEM'de D16'ya uygun bir beyin yok. Hondata da vardı ama o da en son stabil çalışmıyordu diye biliyorum.
ah şu beyin işini bi çözebilsek keşke:Deli:
Bi devir bandınızı yükseltin eksnatirkle bide şanzıamnı uzatın biraz
Özgüne sorun aem almayı düşünüyorsanız size hertürlü yardımcı olur olmadı üniversal olanları var onu alırsınız
s300 olmuyormuydu vtec2 lere sorunu gidermezmi
valla bilmiyorum keşke kesin olur desem türkiyedeki yapılan vtec2 lerde EMS kullanan duymadım daha önce. İmzamdaki kadar devir çevirsem yeter bana:D
evet bendede vtec2 var ve kafayı yedırtıyor bana:)
aynen al bendende okadar