3.888 son dişli verelim uyarsa :)
Printable View
vtec2 görsel olarak harika bir cihaz ama motorunda b16 lar gibi oynama yapılamaması ve randıman alınamaması çok kötü türkiyenin en iyi yürüyen vtec2 si kimde acaba çok merak ettim atmosferik sınıfında yada turbolu !
valla keşke amerikada yasasak adamlar 3000- 4000 dolara motor alıyor ebaydan catır catır istedikleri gibi ounuyorlar
10.000ylt ... zor..:D
arabamda 225 40 18 jant tesisatım we 3 kişi olmasına rağmen 220 deydi ibre araba geçti önüme gaz keserken çektik sadece simota filtre kiti war stocken bunu görüyorsa turbolu nasıl anı süratte kalsın...
http://img519.imageshack.us/my.php?i...asco195uf2.jpg
Bence Aynı kasanın Type R versiyonuna yönlenin.
Sedan versiyon kesinlikle o güçlerde yeteri kadar kontrollü olmayacaktır. Tam bir aile arabası ayarları ve şasisine sahip. 110 hp iken bile arka taraf hiç güven vermiyor.
Bir yay bir amortisör ile üstesinen gelirim diye düşünmek de hatalı onu da belirtiyim.
bence gerek ol al bı vtec model eskı olabılır ama hayat onda inan :)
Vites oranları deqişmedikce Turbo yapıLan "x "araç Stock`ten son Sürat`te ne demesi qerekiyorsa oNu der.. Atıyorum Stock ßi s2k ne diyorsa , Turbo yapıLınca da Top Speed deqişmez... "" Vites oranları deqiştirilmedikçe ""Alıntı:
arabamda 225 40 18 jant tesisatım we 3 kişi olmasına rağmen 220 deydi ibre araba geçti önüme gaz keserken çektik sadece simota filtre kiti war stocken bunu görüyorsa turbolu nasıl anı süratte kalsın...
vtec2 turbolamak ısteyenler için www.dezod.com baya bı parça var