95 oktan degerının o oldugunu bılıyorum bende
Printable View
95 oktan degerının o oldugunu bılıyorum bende
95 oktanla 205 veren araç 100 oktanla 226 mı vercek ? Oda ilginç tabi..
Tartışmaya gerek kalmadı o araca 105 oktan koyun direk 250hp :icon_wack
:D oktan farkının verdıgı guclerı arastırmanızı onerırım. bu arac ıcın gecerlı deıldır belkı ama bakın yınede. sonuc olarak pısko RS ı deler o lacı vtec :D
oktan değişince yazılımda değişiyor oktan farkıına bağlı olarak 10-15 hp değişir o specte
bu araştırmanın sonucunda bi proje gelicekse merakla bekliyoruz.
Yüksek sıkıştırmalı atmosferik motorlarda avans işin can damarıdır. O damarıda oktan besler. :)
yok 226 olmuo 218 220 arası
2 diş kısalt 230 olur o :) ehhhh
O laci vtec in resimleri falan filanı yokmu bizde görelim.
250hp çıkarmak için senin speclerini mi kullanıcaz? yoksa 250hp için ne spec gerekir mi diye soruyorsun?
12.5 sıkıştırma az o güçler için. yakıt birde ne olucak? işin içine başka karışımlar girerse 250 aşılır rahat.
izmirdeki vti in dyno kagıdı 210 hp idi. arac öle böle deil ama Oz bilir kırmızı turbo ile denettik 2-3 boy u var.
dergideki dyno kağıdında 205,3 hp yazıyor
Hacim iyidir:D
bahsettiğim gibi silindir hacmi aşılmıcak ve türkiyede kullanılan yakıtla yani ne var 100 oktan var üstüde yok sanırım bunlarla olabileceği söylüyorum
blok b16a olmak zorunda mı :D ben b16b kullanmak istiyorum hacim 1.6 :) birde 60-70cc değişse farkeder mi?
b16b-b18c blok
b17a krank(lightweight) 81.40mm stroke
custom ti rods
custom x-light pistons 81.50mm
hacim 1600-1700cc
ben daha fantezi üretirim sana:)
b16ya 89mm ls kranki koysak :D
ben koydum çok zevkli oluyor:D
ericksracing in arias a yaptırdığı custom pistonlarıda var :) b16a ls krank için:) kamikaze için bire bir:) r/S ratio yerlerde :D