BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

Thread: BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

1. LaGuNa's Avatar

LaGuNa said:
    alınır alınır güç

kardeşim maşallah bekledıgımden guzel guc gelmiş, eskı yazılımla tork 180dı, teker gucu egrısını cok mrk edıodum oda baya stabıl gıtmıs ust devırde kesılmıodur artık, egsozu ben solıcektım sen yazmısın, daha guc gelıcektır tahmınımce Hakanın dedıği gibi..

2. LaGuNa's Avatar

LaGuNa said:
    Quote Originally Posted by Schumi View Post
    Kapağa yapılabilecekler neler acaba. Başka bir kapak takmakmı yoksa portpolish vede sıkıştırma artması için taşlamak mı ?
    port polısh ıle cok guzel guc alınıyor ecotech kapakta..

3. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

Chatin said:
    Glückwünsche mein bruder wir haben sie vermisst..

Bu arada sanada hayırlı olsun hoca kazasız belasız binmen dileğiyle..

4. Murat's Avatar

Murat said:
    güsel olmuş.egzantrik cadde ullanımında srun çıkarmıyormu?

tork benzin kalitesinden olsa gerek.

5. EEE's Avatar

EEE said:
    Quote Originally Posted by BrakeHorsePower View Post
    Çağdaş, süper bi gündü teşekkür ederim her şey için. Umarım memnun kalmışsındır. Daisy girle slmlar, Aracın daha artı 5-6hpsi var.180leri stock kapakla alacaz gibi, Onu da bi dahaki gelişimde ayarlayacaz artık. Z20let, 2.0tdi aldın gelirsin sen yakında. Annadın sen onu
    Başkan olmaz diyenlere kapak olsun
    ecotech ecotech olmaz dıye otuyorlardı
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

6. RCkid's Avatar

RCkid said:
    güzel güç alınmış tebrik ederim
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

7. Erden's Avatar

Erden said:
    Hayirli olsun :-)))

Devamini bekliyoruz ...
    Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
    Porsche Cayenne 4.2 Diesel S

8. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

livelydog said:
    ecotec oldu gayet de güzel keyifli sorunsuz bir şekilde oldu,egzantrikler cadde kullanımında problem çıkarmıyor,rölanti sıkıntısı yok, timing önemlidir politek ayhan ustaya da buradan teşekkürlerimi iletiyim

9. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

livelydog said:
    çok sağolun beyler devamı gelecek Ecotec ten alınacak güçler hala var standart sıkıştırma ve kapakla

10. flexamin's Avatar

flexamin said:
    Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin. sorun yaşamadan binersin inşallah
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

11. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

livelydog said:
    sorun yaşamamak için tedbir almak herkesin elinde kaliteli yağ kullanıyorum castrol edge 10-60,dün yağ seperatörüm geldi üst kapakta buharlaşan yağı tutuyor ve her şeyden önemlisi her sabah yağını suyunu kontrol edip,hararet ve afr wideband i takip ediyorum.

12. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

BrakeHorsePower said:
    Quote Originally Posted by livelydog View Post
    ecotec oldu gayet de güzel keyifli sorunsuz bir şekilde oldu,egzantrikler cadde kullanımında problem çıkarmıyor,rölanti sıkıntısı yok, timing önemlidir politek ayhan ustaya da buradan teşekkürlerimi iletiyim
    Ayrıca, burdan doğan ustaya da teşekkür ederim, tüm gün dyno da bize çok yardımcı oldu, hp leri basamak basamak aldık. kapak için port polish, artı büyük subaplar yeterli oalcaktır. Bunnarı yaparsak, piston girmeden ve rpm limitorü değiştirmeden bu ekzantriklerle 190hpler mümkün gibi. Daha fazlası piston ve kol girilmesi şart.

13. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

livelydog said:
    Pro Service Doğan Usta'ya da dyno ölçümleri ve gününü bize ayırdığı için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

14. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

DogukanB said:
    172 beygir ciddi güç alınmış, maşallah.

15. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

serhatgüzelsoy said:
    Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir güç elde edilmiş. BHP Vmax sayesinde Türkiyede keyifli Opel projelerini takip etmeye devam ediyorum. Hakan abi beni geçtin mevlana gibisin ama unutma bastığın topraklara bende gideceğim hehehe Bu olay opelin motoruna kapak değil herkese kapak olacak

16. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

Alperen-B said:
    gerçekten çok güsel hp leri yakalamıssınız. kapak olayına girersen daha güsel hp leri yakalarsın diye düşünüyorum. port polish le birlikte taşlama da yaparsan daha iyi olur içerdeki sıkıstırma için. yine sana kalmıs bişe. bakalm kaç hp leri göreceksiniz . başarılarınızın dewamını dilerim.

17. Day Walker's Avatar

Day Walker said:
    hayırlı olsun

18. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

BrakeHorsePower said:
    Quote Originally Posted by serhatgüzelsoy View Post
    Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir güç elde edilmiş. BHP Vmax sayesinde Türkiyede keyifli Opel projelerini takip etmeye devam ediyorum. Hakan abi beni geçtin mevlana gibisin ama unutma bastığın topraklara bende gideceğim hehehe Bu olay opelin motoruna kapak değil herkese kapak olacak
    eywalla kardeş, sen bahadır kankinle takılın artık

19. BHP Tuning VMax powered ECOTEC X20XEV

serhatgüzelsoy said:
    Quote Originally Posted by BrakeHorsePower View Post
    eywalla kardeş, sen bahadır kankinle takılın artık
    Kankam bitane ona laf yok