bende miniklere katılıyorum en kötü 5500 Rpm de açtırın zaten 60 a denk geliyor..
bende miniklere katılıyorum en kötü 5500 Rpm de açtırın zaten 60 a denk geliyor..
Dr.ECU
en guzel toda camlar a3 dur, cadde ıcın, suan 100oktan olsa kadır abının arac ssr yada toda headerla en kotu 275hp cıkartırdı savaşta, daha oncede gorduk n2+kasnak=a3 bıre bır aynı gıdıyolardı ıkı arac, demek a3+kasnak olsa 10-12hp fazla verır n2 gore, kadır abım a3lerı takalım=)
bencede 5200 en ıdealı,
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
reşit sen sanıosunki şöle olsaydı böle olurdu cıkardı
ne alakası var belli bir hp ye kadar alırsın ondan sonra sıkıştırma gerekir oktan gerekir ateşleme gerekir NA güç almak kolaymı
ben bildigimi söliim
100 degil 120 oktan bile olsa N2 camler yada A3 camler farketmez stock motor + ince conta ile olan sıkıştırmayla
ne savaşın dynosunda nede başka dynoda yüzde vermedigin sürece 275 hp alamassın
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
soyle ızah edebılırısın ben ıstanbulda n2+kasnaklı aracla a3 egznatıklı aracın aynı gıttıgını gordum ıkısındede dc heders 60mm egsoz vardı, n2 olan 259hp dı dımı yanlısım yok259hp se a3+kasnakla+70mm egsoz+ssr yada ıyı bı hedersla (ozaman mıllet ssr toda hedersı 70 egsozu bosuna takıyo dımı ?) 270 üstünü görür, a3 egzantrık sıkıştırma ısteyen bı egznatık degıl ıps gıbı, 11.5 11.7 yeterlı olur a3 camlara+rbc+gaz kelebegı+guzel bı egsozla ıyı bı sonuc cıkar,
Toda'larla şimdilik devam edecez,BDL veya OBX 70-72 kelebek yakında yapacam bendeki conta mugen,belki Toda olsaydı az daha sıkıştırırdı![]()
Daha yapılacak onca iş ve upgrade imkanı varken bizim arabaya milletin "gırtlak taypar"demeleride biraz garip oluyo aslında![]()
Vtec açma konusunda biraz deneme yapam
Reşit bilgiler için teşekkürler broa3 için erken yaw
Ertan sağolasın dostum![]()
*0-30 veya 5-30 yag ile 10-60(ne viskoz yagdır yaw o oyle) arasında dyno uzerinde 4-5 beygir fark yaparmı?
*beyinsiz araca skunk2 emme +/- si olurmu?
Son olarak kadir abi konumu hic ettin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)