User Tag List

Sayfa 24/26 İlkİlk ... 142223242526 SonSon
493 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: 2005 CTR Dyno Verileri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yukarda sc arac ıcın bahsetmedım zaten atmsoferık olarak farkettım. yurtdısındakı arakdasın methanol race gas kullanmadıgını nerden bılıosun. yurtdısını gecın abı TR den ornek verıyorum hala uzaklara gıdıosunuz.
    onu gectım sc de yuksek ısıdan dolayı fark etmıs olabılır. ılk sıkısta. ama 2. ve 3.roll de mutlaka aynı guce dusucektır bunu da belırtıyım.

ben daha dc yı sokup todo takıp aracına 2 derece avans veren gormedım. var mı bılenınız varsa ozmn oturalım konusalım. headers ın daha ne ıse yaradıgını cogu kısı burda net bılmıyordur. unutmayın runner buyuk olunca headers ıyı olmaz
    hani bu toda ile 4-5 derece avans acılıyordu ben onu merak ettim yokmu simdi bir farkı dc ile todanın ?
    toda-76mm araboru - son sus. + kpro ile de mi guc alamayız yada toda farkını goremeyiz?

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toda ile dc farkı ne kadar bilmiyorum toda yı da zaten ismi guzel diye aldım. mugen headers ın toda ve BCRH dan daha iyi oldugunu ilk defa duydum demekki fiyatı ondan ole ucuk .
    "toda headerslı jdm egztnrıklı + mugen conta(11.3cr) + caı + ıskender egzostlu + mugen beyınlı araba ıle mugen headers + stock conta(11cr) + stock egzntrık + caı ve ıskender egzostlu mugen beyınlı aynı gıttı."
    Bu kısım biraz garip olmus ekzantrik li arabada mugen beyin yerine kpro olsaydı sanırım daha farklı olurdu illaki fark etmesi lazım diger turlu para cope gidiyor
    Bak seko bilmeden konuşmayı cok seviosun

Mugen ecu lar zaten japonyadaki Ep3 ler ve DC5R lar için K20A lar için yani stock tan 11.5cr ve jdm egzantrikli arac için

avrupa daki EP3 ler için degil yani Kpro takarsan tabiki degişir ama ozaman öteki araca da Kpro takarsan yine degişir diye düşün ikisinde de kpro oldugunu düşün ozaman
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hani bu toda ile 4-5 derece avans acılıyordu ben onu merak ettim yokmu simdi bir farkı dc ile todanın ?
    toda-76mm araboru - son sus. + kpro ile de mi guc alamayız yada toda farkını goremeyiz?
    ney ney ney

bunu söleyen kim 110 oktan yakıt koyuyosun ancak 5 6 derece avans veriosun

bir headers ile 4 derece iyimiş
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak seko bilmeden konuşmayı cok seviosun

Mugen ecu lar zaten japonyadaki Ep3 ler ve DC5R lar için K20A lar için yani stock tan 11.5cr ve jdm egzantrikli arac için

avrupa daki EP3 ler için degil yani Kpro takarsan tabiki degişir ama ozaman öteki araca da Kpro takarsan yine degişir diye düşün ikisinde de kpro oldugunu düşün ozaman
    OK o zaman ince conta - jdm ekz. - mugen beyin denemek lazım merak ettim hem ucuz spec olur
    ben siteden duyduklarımı paylasıyorum bilmedigimin farkındayım ogreniyorum sayenizde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ney ney ney

bunu söleyen kim 110 oktan yakıt koyuyosun ancak 5 6 derece avans veriosun

bir headers ile 4 derece iyimiş
    valla ssr ile 4-5 dereceler soyleniyordu oradan dedim hatta biz actık ettik diyenlerde vardı simdi neredeler

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yukarda sc arac ıcın bahsetmedım zaten atmsoferık olarak farkettım. yurtdısındakı arakdasın methanol race gas kullanmadıgını nerden bılıosun. yurtdısını gecın abı TR den ornek verıyorum hala uzaklara gıdıosunuz.
    onu gectım sc de yuksek ısıdan dolayı fark etmıs olabılır. ılk sıkısta. ama 2. ve 3.roll de mutlaka aynı guce dusucektır bunu da belırtıyım.

ben daha dc yı sokup todo takıp aracına 2 derece avans veren gormedım. var mı bılenınız varsa ozmn oturalım konusalım. headers ın daha ne ıse yaradıgını cogu kısı burda net bılmıyordur. unutmayın runner buyuk olunca headers ıyı olmaz
    kanka yapma gözünü seveyim . yani dc ile bc veya toda arasında fark yokmu diyorsun yani usa yı yenidenmi keşfediyoruz.

adam kuveyt de zaten . 2 headersdada aynı benzinin kralını kullanıyordu. 9 psi jrsc ile 50shot nos la 0-400 ü 11,46 sn.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkı headers da fark yok yazdım mı abı okumuo musun???

11-11.5 cr arasında bu ıkı headers hıc fark etmez. fark mı ıstıosun alırsın mugen alırsın tork fark gorursun ama ıcı bos runnerlarla fark olmaz.

sıksıtırma koyarsın ozaman konsuruz. benım ilk yazımı dıkkatlı oku tekrar
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuksek degerler beklıyoruz
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben dusuk vtec sewıorum gercekten ustte acmak hıcbırsey kazandırmadı bana.. headers konusuna gelınce, egzantrık acıları ıle oynamadan headerslar arasındakı fark cok bellı olmaz. 4 derece avans konusuna gelınce, o fark sadece headerstan kaynaklanmıyor... backpresure dusunce cam acısı acabılıosunuz yuksek degerde fazla avans acılıyor toda,ssr,bc gıbı headersların dcden farkını gormek ıcın ecu ya ıhtıyac var..

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec altlarda acarsan alt devır avansını tabı kı yok edersın ama motoruda bosuna yorarsın hıcbır ısıne yaramaz. + alt devırde kı yanı vtec oncesı avasntan neden hala korkuluyor ben bunu anlamıs deılım + bız yptıgımızda 6000de acıoduk altlarda avans vumuodu ya sızde bır problem var ya benzınlerde ya da tune da. bunun baska acıklaması yok. dyno uzerınde ettıgın tune da hıcbır fark goremezsın ERDEM. yazdıgım yazıda dynoda fark olmadıgını belırttım. ama yolda kı farkı cok rahat hıossedersın. dyno da bıde 6000e alalım bakalım ne olucak dıe deneme yapmak cok yanlıs zatn.

bırde prof abı yazmıs a3 tak sole olur bole olur hıc bısı olmaz kardesım. n2 ye 12.5 pıston koyuldu aracın gucu dustu. sen hala dıosun kı sıksıtırma koyarım todo headers koyarım guc cıkarırım. toda headers ıle dc headers ı tr de kıyaslayan var mı? evet ben deıstırdım araba fena deıstı dıen var mı? ben daha gormedım. ctr de headers mı ıstıosun verırsın parayı alırsın mugen 4-2-1 ozaman dersın kı farkettı bende eyvallah derım. ama bana toda bc fln psıkolojık + harıcı gelmıo. cunku stock cr ya da ınce conta ıle sen ne yaparsan yap o headers senın ısını gorur. he 12.5-13-13.5-15 yaparsın sıkıstırmayı ozmn alırsın SSR megapone yaparsın eyvallah derım. samsa 11. 11.5 cr ye dc yeter artar bıle trıplenmeye gerek yok.
    hıcbırseyı denemeden sole olur bole olur sunu takarım 5hp bunu koydum dynoda 238 yolda 2 boy demesın kımse. taksın denesın konussun. burda kafadan atmıyoruz . todo headerslı jdm egztnrıklı + mugen conta(11.3cr) + caı + ıskender egzostlu + mugen beyınlı araba ıle mugen headers + stock conta(11cr) + stock egzntrık + caı ve ıskender egzostlu mugen beyınlı aynı gıttı.

sımdı jdm egzntrık + ınce conta + toda headers farkı ne oldu ben onu anlamadım.
    bırde bunu bana ızah edın. kımse ayardan oldgunu da soyleyemez ıkı aracta mugen tesıssat ve beyın lı. cok bıulenler bunu ızah etsın. hyrlı sabahlar
    kardeş, bız jdm cam taktım mugen contada mugen beyınde ıs yapmadı k-pro olsa yapıcaktı dogrumu,sen sımdı konuyla alakasız şeyler neden yazıyosun onu anlamadım soktuk zaten 10gune skunk2 emme 70mm gaz kelebegı ssr heders aldım egzantıklerıde toda n2 aldım o anda n2 vardı n2 aldım toda suan cadde ıcın en ıyı egzantık a3 dur bıraz arastır kardeş,toda sayfasında yazıyo zaten acıklamalar bı gır bak, n2 toda lıstesınde bıle yok suan boş konusuyosun,n2 orjınal oem beyınle bıle kullanabılıyosun bız n2 ye 12.5 sıksıtırma mı yapalım dedık, yazdıgım yazıyı ıyı oku, 11.5 11.7 sıkıştırma toda a3 yeter dedık n2+kasnakla sadece kasnaksız a3 aynı gıttıgını soyledım bunumu ınkar mı edıceksın soyle soyleyelım, ssr muharrem taktı rbc+k-pro+70mm egsoz, avansı dc gore 4 derece fazla actı, zaferın fıd typerda benım ssr var onada ayarı tolga yaptı dc arasındakı farkı o soylesın, fıd typera dc takalım sonra ssr ı ayarı yapalım sende gozunle gör) avans ve cam acılarıda değişiyo mu onuda görelım.çok bılenlerı görelım,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu gectım sen hulktan dc sokup dıger hedersı takınca farkı soyluyodun bıze onuda burda mıllete ızah et kardeş, kendın dıyodun sımdı aksını ınkar edıyosun,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala arastır dıosun. neyı arastırıcam ben ypatıgımı gordugumu bıldgıımı okurum bana forum masalları ıle gelmeyın. kardesım ıkı aracı yanyana deneyın ozmn konusalım. o bunda sole oldu bunda boel oldu yok o bole gıttı bu uctu su cıktı bırakın bu ıslerı. a3 un ıyı oldugunu nerden bılıosun denedın mı? yurtdısında kı adam dursut mu ne yaptıgını bılıo musun arabasına. bana forum hıkayelerı ıle gelmeyın. gerceklerı konusun. yapılanları konusun mevcut arabaları konusun.

onu taksam bole olur bunu taksam bole oluru bırakın artık ya. taktın da ne oldu. uctu mu araba.
    sen bırak bu ıslerıde cuprayı getır 150 ye kadar kalkalım dedın hala yoksun ortada.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onu gectım sen hulktan dc sokup dıger hedersı takınca farkı soyluyodun bıze onuda burda mıllete ızah et kardeş, kendın dıyodun sımdı aksını ınkar edıyosun,
    swap aractan bahsetmıyoruz. dc nın swap ıcın urettıgı header oem headers tan daha kotu. performans headers deıl yanı stock headers gıbı dusun fabrıka aracının uzerındekı headers gıbı sıradan bı headers + sı olan bısı deıl. markası dc dıe ep3 headersı sanma.

k20a headersı swap dc headersından daha ıyı. yurtdısında herkes stock olanı kesıp bıcıp takıo dc takmıo. o yuzden boyle bır kıyas yapamazsın. markaya takılma.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resıt efendı bana arastır dıosun dc swap headersın oem headerstan kotu oldugunu bılmıosun sen baya arastırıosun demek kı.

gırdıgın sıtelerı bana da sole de aklımdakılerı unutayım bıraz belkı ozmn senınle bu konularda tartısmam. cunku sen fena bılıosun
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    swap aractan bahsetmıyoruz. Dc nın swap ıcın urettıgı header oem headers tan daha kotu. Performans headers deıl yanı stock headers gıbı dusun fabrıka aracının uzerındekı headers gıbı sıradan bı headers + sı olan bısı deıl. Markası dc dıe ep3 headersı sanma.

K20a headersı swap dc headersından daha ıyı. Yurtdısında herkes stock olanı kesıp bıcıp takıo dc takmıo. O yuzden boyle bır kıyas yapamazsın. Markaya takılma.
    +1...........................
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala arastır dıosun. neyı arastırıcam ben ypatıgımı gordugumu bıldgıımı okurum bana forum masalları ıle gelmeyın. kardesım ıkı aracı yanyana deneyın ozmn konusalım. o bunda sole oldu bunda boel oldu yok o bole gıttı bu uctu su cıktı bırakın bu ıslerı. a3 un ıyı oldugunu nerden bılıosun denedın mı? yurtdısında kı adam dursut mu ne yaptıgını bılıo musun arabasına. bana forum hıkayelerı ıle gelmeyın. gerceklerı konusun. yapılanları konusun mevcut arabaları konusun.

onu taksam bole olur bunu taksam bole oluru bırakın artık ya. taktın da ne oldu. uctu mu araba.
    sen bırak bu ıslerıde cuprayı getır 150 ye kadar kalkalım dedın hala yoksun ortada.
    sen ne yaptın!! egznatık mı taktın arabana dc vardı r crew aldın headers onun farkını soyle, avansın degıstımı degısmedımı, rbc taktın 70 gaz kelebegı taktın ne yaptın arabana neyı gorceksın dc sokup ssr mı aldın,dc sokup ssr takana ınanmıyosun senle ne tattısıcam sen arastır ozaman sıtelerde bız aldık taktık ssr n2 sokup a3 taktın,
    kardeş izmıttekı arabada 11.7 sıkıstırma a3 egznaıtk vardı, blokta sorun vardı ayarı tmm acık olmadıgı halde cocugu cagırdım, standart araba dıye denedı ama arabada bılmıyodu n2+kasnak+sıkıstırma oldugunu cocukta typer bılen bı cocuk degıldı, otobanda heryerde gazladı ısıttı arabayı benzınlıgın ıcınde bıle gazlıyodu gökmen abının haberı bıle yoktu, gıdıpde ayar bıle yaptırmadı denemek ıcın, sızde sabaha ayar yaptınız dynoda n2+kasnaklı arabayla,259hp aldınız, sadece kasnaksız a3 egzantrık aynı gıttımı gebze yolunda kı ustlerde 230 240gıbı a3 olan yarım boy fılan ondeydı, dogrumu bu trden ornek verdım a3 arabaya egsoz kasnagı koysan daha hızlı olmıyıckamıydı)) ustana yada ayarını yapana sor, egsoz kasnagı kac hp vercektı a3 egznatıklere
    trde ssr benım sattıgım fıd typerda muharremde ssr var dc sokup taktılar gorduler ayarı yapanlarda gordu kı yuregırde dedı bıze

ep3 typerın heders 4 kısmı dc race bana sıralasana 1-2-3-4 bırlesıyo neden dıger tum markalar 1-4 2-3 bırleşıyo araştırdıysan onuda yaz buraya senın arabandakı mugen gıbı 1-4 2-3

kardeş arabamın işlerı var bıtsın denıyıcem rahat ol, ama k04 turbo bulalaım sana tak gel deneyelım 280 kadar

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

bu oem k20a2 header değil mi? 1-4 2-3 bunun da sıralaması.
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dc race, toda mugen ssr budyyclub spoon farkı 1-2-3-4 gelısı guzel yapmış adamalr toda ssr takınca afr neden fakıre alır onuda bana ızah edermısın, guc almıyosa dc gore neden farkıre dusuyo daha cok

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

oem ama 1-4 2-3 deıl 4 u bırbırıne gırıo konulu bu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)