eskı aracımızı boyle gusel verılerle gormek sevındırıo bızızamanla ısallah daha ıyı verılerle kolay gelsın
bu araç stockta mı 7250 devirlere geliyor? yoksa birşeyler var mı? benim araç 6200 civarı anca çeviriyor da.
Eyw. Onur abi bir fırsatını bulsam gelcem kayseriye emre abinin vti la denerizeskı aracımızı boyle gusel verılerle gormek sevındırıo bızı zamanla ısallah daha ıyı verılerle kolay gelsın
Gürol abi biz uğraşmadık abi özellikle ben hiç uğraşmadım herşeyi siz yaptınız Allah razı olsun bize seyretmek kaldı şimdide kullanmak ama hiç tat vermiyo özellikle ilk günlerin tadını hiç vermiyo abi.bildigim kadari ile bayaa ugrastilar zaten. masallah demek dusuyor bizede
Gene aşşağı yukarı hatıladığım çevirdiği oydu.bu araç stockta mı 7250 devirlere geliyor? yoksa birşeyler var mı? benim araç 6200 civarı anca çeviriyor da.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
hasan ben aracı sökmeden önce 7.500 rpm vuruyodu benimki bakalım şimdi ne olucak erkut yolda onu bekliyorum
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
Zaten ilk el attığı iş o genelde Erkut abinin çünkü gerçekten acı sonuçlar doğurabilir eğer yetiştiremezse![]()
yağlama sorunun nasıl hallettiniz acaba merak ettim? dlerle bu devirleri görmek çok güzel. tebrik ederim güç için. birde başka bir dynoya çıksan daha iyi olur en azından iniş çıkışlar senden mi yoksa dynodan mı kaynaklanıyor onu görürüsün. yine de güzel motor ve harika bir güç tekrar tebrikler.
130 bg cok guzel atmosferik olarak turbo olsa bi 200 u gorur herhalde 0,8 barda
zaten stoc 1,4is 7200-7300 arası devir çeviriyo.1,4 için çok güzel bi sonuç bu bayılıyorum2.viteste irde birden gaza basınca araba sarmaya başlıyo altımda işte o çok güzel bi zevk araç 1,4 olunca
.
projenin devamını bekliyorum sabırsızlıkla.paroje tamamen bittiğinde kullandığınız parçaları yazarsanız çok makbule geçer
cumartesi aksamı kullandım 1-2 sara sara bitiriyorsun..crx 3-4 ile cok daha zevkli olucaktır
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Sedan vtec kadar olmasada bişeyler olmaya çalışıyo işte abiama konuştuklarımızdan sonra ben bir süpriz bekliyorum abi zaten ik videoyu hemen ekliycem buraya dediğim gibi abi naz eden herzaman iyi yürüyo
![]()
Bizim arabalarda cok nazli yawsize verdigim yazilimi bir deneyin bakalim cok merak ettim nasil olcak
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Valla abi nazından geçilmiyo ama iyi oluyo geceleri uyutmuyo meretler ay basını iple çektirtiyo yazılıma gelince Erkut abiyle bi konuşuyum bir koyalım bakalım noluyo benide heycanlandırdınız iyice uyamıyom valla abi rüyamda egzantrik sesleri kesiciler sarma sesleri görüyomdediğim gibi ik videoyu sana itafen hemen yerleştirecem abi buraya
ALLAH nazını arttırsın
Cümemizin inş. o olmadan tadı olmuyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)