Egzantrik icin diyosan ben gonderim bakin siz sorun yok benden yana ama conta parasi ve iscilik var![]()
Egzantrik icin diyosan ben gonderim bakin siz sorun yok benden yana ama conta parasi ve iscilik var![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Yok abi o sorun değil o olsada olmasada bi egz olacak kafama soktunuz.Ama o senin iyi niyetin abi Allah inş. karşılığını ödememizi sağlayacak bir fırsat çıkartır karşımıza fırsat kollayacam yanibi deneyelimde Allahın izniyle.Daha fiyat konusunuda konuşacaz.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
teşekkür ederim fakat konu epey eski şuan çok daha iyi durumdayız yakında güncelliycem burdaki setupa göre suan çok fazla parça eklendi araca.Tekrar teşekkürler Başkente çok geir gider araç orda karşılaşma olasaılığımız yüksek![]()
eyw. Selmanım çok kısa sürede geliyo taze dynovtı a yaklasıcam
nasipse..
![]()
tunerimizden ve projectmanimizden yeni seyler kapabilirsek dahasida gelir![]()
maşallah araca fantazi olarak güzel işler gerçekten
ama fiyat performans ilişkisi tatminkar değil 4000-5000 liraya tekerde 94hp iyi bir değermi sizce... fakat merakla takip ediyorum max. kaç hp çıkabilecek uğraşanlarında yapanlarında allah yardımcısı olsun ellerine sağlık
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
masallahi devami gelir insallah![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye