Kesinlikle kulak verilmesi gereken ciddi ve altın değerinde bilgiler biraaz extrem bi şey olucak ama hayatımda vti da kullandığım en iyi 2 headers spoon dur...ama malesef tr de zor.....ve ikinci bi headers söyliycem internette bile bulamadığım yurt dışında yaşadığım zamanlar kullandığım tmax yazılı bi haeder felaket bi ses felekat performansı vardı spoon dahi yanında oyuncaktı diyebilirim abartısız.oradaki arkadaşlara sorduğumda bu bi arabayla girdi dediler bu headersin sadece japonyada satıldığını ve firmanın artık kapanmış olabileceğini sölemişlerdi...belki denk geleniniz vardır bu markaya tmax yazıyo altındada yapanco yazılar var...ciddi bir firmaya benziyodu parça kodu osu bu her seyi vardı cok büyük salaklık yaptım arabayla beraber satmıştım...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Hocam spoon benimde aklımda vardı ama nedense kullanan görmediğim için önerilmiyor diyerek sormaya bile gereksinim duymadım.Sanırım forumdan fuat abi(dc2-r) bulmada bana yardımcı olabilir zaten şanzıman son dişlisi için görüşecektim bunu da sorar bir fiyat almaya çalışırım.Olmadı alır dc ve spoon karşılaştırması yaparım.
spoon header isteyen?
http://www.spoonsports.us/ProductDet...=18100-EG6-000
Experience is what you get when you don't get what you want.
dc-ve spoon karşılaştırması söz konusu değil whıte Vtec e sorabilirsin onda varmış....kesinlikle yani şöle söyliyebilirim kesinlikle ve acımasızca biri serçe biri Mit evo MR![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
hytech hiç kullanmadım ama hytech li bi arkadaşımız vardı onun sayaesinde cat pat bu header le ilgilide biraz biliyorum desem boş laf olmaz sadece ses farkı var..spoon az daha ii ötüyo...ama tabi zevk renk meselesi...performans aynı...
B16A ve B16B farkları...
http://asia.vtec.net/beystock/honda/civicr/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)