yauf olay nerden nereye gelmiş beygirler silahlar kurşunlar p28 ler havalarda uçmuş
Ben farklı birşey anlattım millet farklı anladı...
4000 liraya yazdım oraya devir daimini bile değişemeden adı vtec olur dedim beygirden bahsetmedimki ben.... ha işin hardcora kısmına girişilecekse 10.000 lira gözden çıkarılmalı dedim dedimmi demedimmi ?o 180 beygirde en kaliteli ve en temiz bir ayarla soft bir şekilde integra vtec rahat 180 beygir alır ama düzgün ayarlar ve malzemelerle yoksa ben halen pr4 pistonuyla yarım beyinli OBD0 tesisatıyla integra emmesiyle ve o aptal 4 2 1 headersıyla bırakın gücü araba yerinden hareket etmez....
Ha liste çıkarmaya gelirsekte listenin krlaını bende çıkarırım...
İntegra type r silindir üst kapağı dolu 2000 lira...
JDM P73 81.5 çap 10:6 sıkıştırmalı pistonlar minimum 600
bunun kolları var stock kalsın bakalım...
arp kol saplamaları 500-100
acl yatak seti kol ve krank bunlarda toplamda 400
P73 emmesi bulunabilinirse tabiki minimum 1500
( olmadı direkt edelbrock emme..... )
gsr 65 mm tb
obd0 - obd1 harness
obd0 b16a distribütör (standart tesisata direkt uyuyordu zaten)
automatic pr3 ecu
selenoidlere ecudan birer ek kablo
iyi bir headers ve egzoz sistemi kafadan 1000 lira
aptal bir aem CAİ intake 500-750 lira
bunun yüksek sıkıştırmalı bujiside var oldu 120 150 lira bkr8 iridyum buji
yeni benzin pompası 100-250 lira walbro
Yamada yağ pompası itr 500 ortalama
Yamada 22T devir daim 250 300
P73 LS converison timing beltler 200 250 rahat bulacak
Blok için arp saplamaları 400 500 lira
cometic ince conta yada mugen toda ne varsa ortalama 400-600
ha fiyatın içinde rektefiyesi ve toplanmasıda yok...
bu saydıklarımla adamlar ameirkada 180 190 beygir alıyorlar amerikada hemde İTR camlarla...
ha bu arada integrada ciğer yokmu ? B18a2 nin bile ciğeri gayet ciğer... diğer bindiğim gördüğüm LS vteclerde harbi ciğerdi... illa ciğer dinlemek için 9000 devir K20 veya F20dinlemeye gerek yok...
yürüyenim bitti 2 yılda hacadığımın haddi hesabı yok şimdi boyaya geçiyorum... boyadan sonra inada bindi vtecliyecem....emir senin içinde kapak alacam
ama iki kol arasındaki kapağı
![]()
antalya da mustafa abi var honda servisi var adamın ve beyaz renk turbolu integrası var 270hp ve aracı satıyor şu an.araba subaru sti ile yürüyecek pozisyona yakın durumda wrx lere atlıyor zatenbence bu arkadaş hiç uğraşmasın direk bu aracı alsın yoluna baksın kendi aracınıda yedek parça olarak kullanır
veya satar kendi bilceği iş
sahibinden.com'da ilanı var fiyatıda konuşulur 16bin TL istiyor
![]()
yorumlarını esirgemiyen bütün herkese teşşekkür ederim inş en kısa zamanda işlemlere başlıycam bu arada aracı kesin ve son kararım olarak turbo yapmya karar verdim
hadı bakalım hayırlısı bırtane daha turbo teg gelıyorpıyasada modsuz teg kalmayacak
yaza toplanalım resım partısı yapalım
![]()
en mantıklısını yapmış olursun canuygunturbo ile araçtan daha çok verim alacaksın ve emeğinin karşılığını alırsın inşallah rastgele
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)