bende şimdi oytun la konusuyordum projeyi nasıl hayata gecirelim neler kullanalım diye ona göre hazırlanalım anlasılan bize turbonun yolları gözüktü hadi hayırlısı daha arac boyanıcak iç dış koltklar döşemeler bu yaz coook işimiz var coooooooooooook![]()
ayrıca si da vtec.in altında ezilicek bi araba yapmayın tamm vti kadar önü açık veya verimli değil ama headers cai çipli bi si nin vtec geçtğni kendi gözlerimle gördüm o kadar inanılmıycak bişey değil
öncelikle hayırlı olsun ben eski bi turbolu si kullanıcısı olarak söyleyeceğim tek şey cigerini sağlamlaştırmadan ve iyibir usta olmadan çok üzülürsünüz
dahada açık söliyim alır kolu elinize gidersinizbenim gibi
çok eglenceli oluyo yaparsam bi daha üflerim![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
tercih meselesi motor olarak b16 performansı tartışılmaz belki ama kasa olarak eg bence ek ya göre cok daha hoş ayrıca yaptıktan sonra d16 danda tatminkar güçler elde ediliyor
D16A9 vtec yaparsın ama frankenstein usulü dönüşün olmaz kanal manal açacaksın bloğa üst kapağa... yapan manyağın biri vardı amerikada...![]()
madem okadar temiz orjinal bir si buldum diyosun kıyma bence aracı fabrika standartlarında revize et orjinal orjinal bil bence
Walla bence sağlıklı şekilde atmosferik yüklenir ise ve 3. vites özellikle 4. vites crx le değişirse gayet tatminkar güç elde ediliyor ki ben aracımdan gayet memnun kaldım
Bence bu aracın ilacı güzel bi map ve 3.4. crx dişlisi headers cai kol yatak piston ince conta koyduktan sonra.
5000 lira motora harcıcaksanız kendi motorunuzu satıp üstüne 5000 koyup yada biraz daha az yada fazla tam fiyatlarını bilmiyorum ama b16 bloğa geçilebilir.![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
kardeş madem okadr güzel okadar temiz bi araç. buldun(allah kaza bela göstermesin bu arada) bırak stock kalsın yada headers-egzoz-cai-bide güzel yazılım yap.güzel enkei jantları giydir düşür yavruyu yere olsun bitsin.türkiyenin en temiz d16a9 u olarak bilinirsin işte.
diğer taraftan da yapmak istediğin proje daha bir güzel.turbolu bi si tadından yenmez hani.çatra patara ederek gitmek... turbonun zevkini hiç birşey vermiyor ama okadar güzel orjinal arbaya sende orjinal baksan daha iyi olmazmı.tabiki karar ve araba senin.
orjinal bin diyen arkadaşlarada turbola diyen arkadaşlarada cok teşekkürler hepinizin fikirlerine saygı duyuyorum karar vermek zor ama yavaş yavaş proje kafamda oluşmaya başladı yaz başı komple renk değişikliğine gidicem havalar güzelken geniş geniş uğrasırıziç döşeme recaro koltuk jant coilover ön arka takım cai cat back derken yaza biraz atmosferik binip bu arada turbonun alt yapısını oluşturmayı ve sonunda turbolamayı dusunuyorum.
aracı hangi renge boyayacaksınız?
( B 95P elektron blue pearl ) düşünüyorum araç mavi olucak. mavinin tonları hakkında önerisi olan varsa fikir edinmek isterim. boyanın içinede cok ince mor sedef düşünüyorum ufak bi yerde deneyip görücez artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)