artık kesenin ağzını birazdaha acıp turbo yapıcaz durum onu gösteriyor. iyi bi ustanın elinde güzel işler cıkıcağını umuyorum
artık kesenin ağzını birazdaha acıp turbo yapıcaz durum onu gösteriyor. iyi bi ustanın elinde güzel işler cıkıcağını umuyorum
[QUOTE=qwertynord;1209795]5 bin liran varsa hiç atmosferik ugraşma düşük basınçlarda uygulanıcak bi turbo seni çok çok mutlu eder paran oldukçada yüksek basınçlara dayanabilcek motor içi malzemelerini alırsın gömlek kol piston cart curt.. tabi en öenmlisi ne atmosferik ne aşırı besleme ilk baştan motorun orjinalken sağlıklı olsun yoksa sağlıksız bi motor ne yaparsan yap hem mutlu etmiycektir hemde ne kadar sağlam yaparsan yap sanayiden çıkamazssın.[/QUOTE
motor cok iyi durumda suanda km si cok dusuk ve itina ile kullanılan bi aractı zaten 2. sahibi benim ilk sahibini yazmıştım yaşlı bi amca o yuzden üzülmüş bi araç değil![]()
öncelikle hayırlı olsun ..acaba aracınızın resmini koyabilirmisiniz..merak ettim
o paralara uğraşmadan en güzeli turbo yok ben keyfini alıcam haram beygir istemiyorum dersenAtmosferik çokta tatlı yürüyen bir makinaya sahip olursun ama turbodan daha çok para emek ve zaman ister herşeyin yerli yerine oturup güzel yürüyen bir setupa sahip olman çok uzun zaman alır.
USPerformans by UtkuSELAMOĞLU
421 headers düz boru stok son susturucu ve beyin le si zır stok bir vtı geçer 1 boyda olsa
... iyi akşamlar keyifli forumlar arkadaşlar
Şahit olmadığım bişeyi yazmadım fanatiklik yapmanın alemi yok ki Ankarada buna şait olan tek kişi ben değilimdir.Hatta setupı tam olarak yazayım 421 headers air intake 51 lik düz boru stok son susturucu ve kilit bukadar beyin var ama stok map yüklü ayarları yapılmamıştı yani pardon birde vtı gaz kelebeği var.Hangi arabadan bahsettiğim çıktı ortaya zatende yani dediğim gibi görmediğim birşeyi yazmıyorum arkadaş yorum istemiş yorum yapıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)