her 306 yı bir tutmak bnce dogru diil.bi olay üzerine bunu bole genel olark degerlendrmek yanls..aynı sekilde filtre egsozlu 306 'nın rs'i gectigini bizzat kendi gozlerimle gordum..ama dedigim gibi tek bi araca gore yorumlamamak lasım..
denediğim çok 306 var, sonuçlar hep aynı yönde malesef
yok, şöyle sword,EN vtec filan olsa yürüyenini bildiğimiz sağlamlığına güvendğimiz iyi olurdu ondan diyorum video varsa ayrı bir konu açıp koyabilir misiniz
yok, şöyle sword,EN vtec filan olsa yürüyenini bildiğimiz sağlamlığına güvendğimiz iyi olurdu ondan diyorum video varsa ayrı bir konu açıp koyabilir misiniz
koyduklarımın hepsinde olay oldu kaldırıldı.her denememizde sorun çıkıyor araçlarında nedense oyüzden
Ben ataşehir tayfasındaki iyi 306 ların iyi vteclerle hep çok yakın gittiğini gördüm.. ya kafa kafaya, ya 1 boy falan..
belki görmediğim denemeler olmuştur bilemem..
koyduklarımın hepsinde olay oldu kaldırıldı.her denememizde sorun çıkıyor araçlarında nedense oyüzden
up306-eh VTEC videolarını bir izleyin o zaman, ikisninde ne kadar sağlıklı olduğu biliniyor zaten. görmüş olursunuz iki sağlıklı aracın nasıl gittiğini. kafa kafaya
up306-eh VTEC videolarını bir izleyin o zaman, ikisninde ne kadar sağlıklı olduğu biliniyor zaten. görmüş olursunuz iki sağlıklı aracın nasıl gittiğini. kafa kafaya
etamam kafa kafaya dıonda neden bukadar fanatiksin
Ben ataşehir tayfasındaki iyi 306 ların iyi vteclerle hep çok yakın gittiğini gördüm.. ya kafa kafaya, ya 1 boy falan..
belki görmediğim denemeler olmuştur bilemem..
dipnot: RS 1035 kg, bilgi hemen hemen doğru
aynen öyle yazdım yukarıda da up ile eh in videoları sizinde bahsettiğiniz zaten.