Yapma ya tirstim valla simdibidahami para verecez bide cezam var 200 tl yine yersek diye tereddutteyim bakarim ya duz boru performans kaybettiriyor gibi geliyor bana sikistirma sifir oluyor Yakit artiyor orta susturucuya dokunmam AMA hks yi tamarim belki bugun denesinler okanla farkedip etmedigi anlasilir belki
RS'in kilosu kantarla sabit arkadaşlar, ruhsata göre konuşmuyorum![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
yok be kardesım ne tırsması gonuller bır olsun gerısı bos burda herkes bıseler yapmaya calısıyor arabasını yurutmeye calısıyor, emek verıyor burda reklam ıcın takılanlardan deılım ben camera felan da cekmeyız ıstersen hıc problem deıl sen bılırsın rızan olmadıgı surece bızde ne camera cekerız nede koyarızama burdakı arkadaslarda merak ettıgı ıcın artık sen onlara durumu ızah edersın camera olmazsa tabi...
bende eski rs i stepnesiz kantara çıkardığımda 1040 küsür çıkmıştı (depo boş)
ruhsat verilerine göre rs-gti arasında 105kg fark var 2 gün önce baktık
bugünde hem eşit kişilerle hemde polemik olmasın diye 105 değil +300 kg rs e koyup denicez bakalım![]()
306 gti ile 17" li ss rs i denedik az önce.. eve gidince bütün videoları yüklerim
3-4 defa 2 kişiye 2 kişi bastık sıfırdan , 1 roll 2 rollvideoları koyunca boyları siz sayarsınız artık ben boy sayma özürlüyüm ben söyleyince yalan oluo
![]()
sonra 4 kişi rs tek kişi gti a karşı onuda büyük bir zevkle izliceksinizakşama videolar yüklicem
![]()
arkadaslar Okan ile 306 gti denemisler tir mi girmis el arabasimi videolarda gorursunuz artik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)