bunu yazan kim ?
Printable View
Çok Emin Konuşuyosun.Honda Alınca Onu ALLAH'mı Yaptıda Sorun Çıkarmıcak? 306'yı Yükledikden Sonra Sorun Çıkarır Demişsin.?EREL Arkadaşımızın ER 224 Plakalı Aracı Çıtırdanda Olsa Yüklü Ve Draglara Falan Giren Bi Araç Nie O Araçda Tık Sorun Yok UP306 O Araçda Niye Sorun Yok Daha Onlarca GTI Var Sorunsuz..Madem Honda VTI Okadar Güzel Araç Niye Motor Yapıldıkdan Sonra Çamur Atılıyor O Araca Yok Vtec'i Sorunlu Olur Yok Şuyu Buyu Madem Okadar Güzel Bir Araba Motor Yapıldıkdan Sonrada O Arabaya Çamur Atılmamalı Dimi?
Anıl ben.Ugurla yarın dene bi tırı sokamazsan geldiginde yarın bitarafına sokucam ben.
teke tek 0-200kmh de 1 tır sokamassam o arabaya anahtarı veririm eline ama sokarsam ?
Dünya da kabul görmüş bir gerçek var hondanın motorlarının ne kadar sorunsuz olduğu konusunda bunun tartışmasını yapmıyalım yani :) :)
bi ER bi UP ..başka bi GTİ daha yazabilir misin?? :) ki er ufaktan doldurulduğunda güç alınamamasından şikayetçiydi, yeni aldığı gti'yi tanıtırken bi yorumu var ordan kendisinin söylediğini görebilirsin.
motoru yapılan bir sürü vtec var vtec açmıyor diyen gördün mü?? iyi ustaya bakar o iş.ayrı bişey yani.
Vay anasını sayın seyirciler. Dünyada kabul görmüş sorunsuzluk Toyota'ya ait değilmiydi. :) Ne Hondaymış arkadaş. Konu başlığı ile alakası yok ama gene konu buralara gelmiş.
Nedir bu marka fanatikliği anlamak mümkün değil . Adam 306 gti atmosferik yüklemeyle ilgili bilgi almak için konu açmış sayfa 4ten beri vti & gti ne olur muhabbeti geciyor . :)
Araba dediğin gelir geçer ne gerek var sidik yarıştırmaya ki her araç farklı yürür , birini geçersin diğerine geçilirsin bu gayet normaldir .
ıyıde senın devır donmene gerek yokkı sen torkunla yuruyorsun zaten dynoya cıkıcaksın gucun bıttıgı devrı goruceksın orda vıtes atıcaksın sende tork var erken vıtes atmalarında bıle toplar araban vtecdede tam tersı devır donmen gerekıyor güç üretmesi için;) sen takılma böle söylentilere dilin kemiği yok herkes konuşuyor.
reno ya halk arasında memur aracı derler benım bıldıgım valla ne actıgını bılemem;)
yanlış biliyorsun her kitleye hitap ediyor o sende biliosun yeterince öğrendin :) sonuna rs eklentisi gelmesi yeterli ;) :)
clio rs ile 50 kere denemiş biri olarak yeterince rs i öğrendiğini sanmıştım ama hala sana göre memur içinse orasını bilemem :)
gerçi doğru bende memurum bende bi clio rs kullanıcısıyım typer ile yürümekte güzel ooluo stock halde :)
şimdi bak ben 50 kere clıo rs le denemedım sayılı ınsanlarla denedım sadece 2 araçla denedım biri chıpsızken gecıldı bana chıpı yaptı sonra gectı benı dıgerıde hep chıplıydı 2. vıteste gectı benı 3. vıtes bastıgımızda kafa kafaya kaldık. butun mevzu bu ben gecıldıysemde sımdıkı oldugu gıbı solerım sıkıntı yok zevk almaya bak;)
sen stock rs i stock vtec ile geçiosan cai li typer da geçmen gerek 200 e kadar ? ne alaka ne maydonoz :beuj: nitekim geçemessinde ztn hurafe olur o .. denediğin stock rs neydi bilmiyorumda mantar haline denk gelmişsindir. chipliyken ztn mukayese etmeye gerek yok
vtec - 306 gti ayarında
clio rs 2 boy kalın gelir
şahsi fikrim
egzos filtre li vtec le denedim hiç işi olcak gibi deil yani mümkünatı yok