User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
264 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 306 gti atmosferik yukleme?

LN769
    Misafir
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan sisirme beni o tirlari bi tarafina sokarim senin yavsak ne oldu gecen aksam yemedi tipan 2 kornada bastin sonrada vites kacirdin kafa kafayaydik zaten teke tek senin araban gecio yarin deneriz 1 tir sokamassan araya bak Ben sana ne sokuyorum gor

bunu yazan kim ?

TanseL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet honda fanatiğiyim bilecek GTİ yok ki ortada nesini biliyim 20binede VTİ var 19a da neden hemen uçuyorsun 23-24binlere ?? şöyle diyelim mi alırsın 16 17bine bi gti sana çıkarır bi masraf gelir fiyatı 25bine otuz bine neyse artık,masraf çıkarmadı diyelim yüklediğin zaman KESİN bi haltlar yiyecek motor o nasıl olacak

bakın biraz tansiyonu düşüriyim gazla yorum yazmayalım

*306GTİ yi bende seviyorum ama piyasada yürüyen şöyle roll gecelerinde yürüyen kaç tane 306GTİ var söyler misin bana?!

*kaç tane 306-VTi videosu izledin ve kaçında VTi geçti onu da rica edebilir miyim?!
    Çok Emin Konuşuyosun.Honda Alınca Onu ALLAH'mı Yaptıda Sorun Çıkarmıcak? 306'yı Yükledikden Sonra Sorun Çıkarır Demişsin.?EREL Arkadaşımızın ER 224 Plakalı Aracı Çıtırdanda Olsa Yüklü Ve Draglara Falan Giren Bi Araç Nie O Araçda Tık Sorun Yok UP306 O Araçda Niye Sorun Yok Daha Onlarca GTI Var Sorunsuz..Madem Honda VTI Okadar Güzel Araç Niye Motor Yapıldıkdan Sonra Çamur Atılıyor O Araca Yok Vtec'i Sorunlu Olur Yok Şuyu Buyu Madem Okadar Güzel Bir Araba Motor Yapıldıkdan Sonrada O Arabaya Çamur Atılmamalı Dimi?
    Bu Nası Vtec Tutta İtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl ben.Ugurla yarın dene bi tırı sokamazsan geldiginde yarın bitarafına sokucam ben.

LN769
    Misafir
    teke tek 0-200kmh de 1 tır sokamassam o arabaya anahtarı veririm eline ama sokarsam ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TanseL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok Emin Konuşuyosun.Honda Alınca Onu ALLAH'mı Yaptıda Sorun Çıkarmıcak? 306'yı Yükledikden Sonra Sorun Çıkarır Demişsin.?EREL Arkadaşımızın ER 224 Plakalı Aracı Çıtırdanda Olsa Yüklü Ve Draglara Falan Giren Bi Araç Nie O Araçda Tık Sorun Yok UP306 O Araçda Niye Sorun Yok Daha Onlarca GTI Var Sorunsuz..Madem Honda VTI Okadar Güzel Araç Niye Motor Yapıldıkdan Sonra Çamur Atılıyor O Araca Yok Vtec'i Sorunlu Olur Yok Şuyu Buyu Madem Okadar Güzel Bir Araba Motor Yapıldıkdan Sonrada O Arabaya Çamur Atılmamalı Dimi?
    Dünya da kabul görmüş bir gerçek var hondanın motorlarının ne kadar sorunsuz olduğu konusunda bunun tartışmasını yapmıyalım yani

bi ER bi UP ..başka bi GTİ daha yazabilir misin?? ki er ufaktan doldurulduğunda güç alınamamasından şikayetçiydi, yeni aldığı gti'yi tanıtırken bi yorumu var ordan kendisinin söylediğini görebilirsin.

motoru yapılan bir sürü vtec var vtec açmıyor diyen gördün mü?? iyi ustaya bakar o iş.ayrı bişey yani.

TanseL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dünya da kabul görmüş bir gerçek var hondanın motorlarının ne kadar sorunsuz olduğu konusunda bunun tartışmasını yapmıyalım yani

bi ER bi UP ..başka bi GTİ daha yazabilir misin?? ki er ufaktan doldurulduğunda güç alınamamasından şikayetçiydi, yeni aldığı gti'yi tanıtırken bi yorumu var ordan kendisinin söylediğini görebilirsin.

motoru yapılan bir sürü vtec var vtec açmıyor diyen gördün mü?? iyi ustaya bakar o iş.ayrı bişey yani.
    Tama Sağol.
    Bu Nası Vtec Tutta İtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tama Sağol.
    sende sağol

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay anasını sayın seyirciler. Dünyada kabul görmüş sorunsuzluk Toyota'ya ait değilmiydi. Ne Hondaymış arkadaş. Konu başlığı ile alakası yok ama gene konu buralara gelmiş.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedir bu marka fanatikliği anlamak mümkün değil . Adam 306 gti atmosferik yüklemeyle ilgili bilgi almak için konu açmış sayfa 4ten beri vti & gti ne olur muhabbeti geciyor .
    Araba dediğin gelir geçer ne gerek var sidik yarıştırmaya ki her araç farklı yürür , birini geçersin diğerine geçilirsin bu gayet normaldir .
    Instagram: mutusgarage

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "JDM VTI" Tipik Bir Honda Fanatiğisin GTI'yı Bir Şekilde VTI'dan 1 Adım Geriye Düşürüceksin Konuştuklarından Onu Anladım Kaç Tane GTI Biliyosunda Yürüyeni Falan Yok Gibi Yorum Yapıyosun Onu Açıklarmısın Çok Merak Ettimde. 23.000 24.000 TL VTI'a Vericeğime 16.000 17.000 TL GTI'a Verip Kalan Parayla Yüklerim VTI İçinden Geçerim. Bir Laf Vardır Belki Bilirsin 5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Demektir
    su lafıda unutmamak gerekir honda vtec açar pejo çiçek açar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OverDose Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor daha fazla devir cevirdigi icin daha cabuk asinmasina ve bi zaman sonra yag yakmasina sebep oldugunu soyledi birde randiman vermedigini soyledi
    ıyıde senın devır donmene gerek yokkı sen torkunla yuruyorsun zaten dynoya cıkıcaksın gucun bıttıgı devrı goruceksın orda vıtes atıcaksın sende tork var erken vıtes atmalarında bıle toplar araban vtecdede tam tersı devır donmen gerekıyor güç üretmesi için sen takılma böle söylentilere dilin kemiği yok herkes konuşuyor.

LN769
    Misafir
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su lafıda unutmamak gerekir honda vtec açar pejo çiçek açar

reno ne açar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reno ya halk arasında memur aracı derler benım bıldıgım valla ne actıgını bılemem

LN769
    Misafir
    yanlış biliyorsun her kitleye hitap ediyor o sende biliosun yeterince öğrendin sonuna rs eklentisi gelmesi yeterli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LN769 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış biliyorsun her kitleye hitap ediyor o sende biliosun yeterince öğrendin sonuna rs eklentisi gelmesi yeterli
    neyi öğrendim kardeş? ve kim öğretti?

LN769
    Misafir
    clio rs ile 50 kere denemiş biri olarak yeterince rs i öğrendiğini sanmıştım ama hala sana göre memur içinse orasını bilemem

gerçi doğru bende memurum bende bi clio rs kullanıcısıyım typer ile yürümekte güzel ooluo stock halde

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reno ya halk arasında memur aracı derler benım bıldıgım valla ne actıgını bılemem
    memur araci?? clio symbol den bahsediosun galiba hani siviller kullanio genelde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bak ben 50 kere clıo rs le denemedım sayılı ınsanlarla denedım sadece 2 araçla denedım biri chıpsızken gecıldı bana chıpı yaptı sonra gectı benı dıgerıde hep chıplıydı 2. vıteste gectı benı 3. vıtes bastıgımızda kafa kafaya kaldık. butun mevzu bu ben gecıldıysemde sımdıkı oldugu gıbı solerım sıkıntı yok zevk almaya bak

LN769
    Misafir
    şimdi bak ben 50 kere clıo rs le denemedım sayılı ınsanlarla denedım sadece 2 araçla denedım biri chıpsızken gecıldı bana chıpı yaptı sonra gectı benı dıgerıde hep chıplıydı 2. vıteste gectı benı 3. vıtes bastıgımızda kafa kafaya kaldık. butun mevzu bu ben gecıldıysemde sımdıkı oldugu gıbı solerım sıkıntı yok zevk almaya bak

sen stock rs i stock vtec ile geçiosan cai li typer da geçmen gerek 200 e kadar ? ne alaka ne maydonoz nitekim geçemessinde ztn hurafe olur o .. denediğin stock rs neydi bilmiyorumda mantar haline denk gelmişsindir. chipliyken ztn mukayese etmeye gerek yok

vtec - 306 gti ayarında
    clio rs 2 boy kalın gelir
    şahsi fikrim
    egzos filtre li vtec le denedim hiç işi olcak gibi deil yani mümkünatı yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)