User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
264 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 306 gti atmosferik yukleme?

Ferhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu nerden nerelere gelms yaa..

306 gti - VTİ

VTİ - clio rs

clio rs - 306 gti bu arada bence 306da fitre eksoz dewam et sen..

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LN769 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen stock rs i stock vtec ile geçiosan cai li typer da geçmen gerek 200 e kadar ? ne alaka ne maydonoz nitekim geçemessinde ztn hurafe olur o .. denediğin stock rs neydi bilmiyorumda mantar haline denk gelmişsindir. chipliyken ztn mukayese etmeye gerek yok

vtec - 306 gti ayarında
    clio rs 2 boy kalın gelir
    şahsi fikrim
    egzos filtre li vtec le denedim hiç işi olcak gibi deil yani mümkünatı yok
    denediğim rs turşu deildi emin ol sağlam rs di ve filtre egsozluydu. bende stock deıldım zaten, ayrıca tamamen stock tayyarında yarım boy önündeydim kurbanım bilip bilmeden konuşma hurafe murafe diye, çok fazla güvenme arabana kul yapımı bunlar karsındakı adamıda hakir görme sınıfı olmaya bir arabaya biniosun vtı gtı sıze küçük gelebilir eyw ama tayyarda size baya bi kalın mı kalın geliyor

UGuRaikkonen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs ile gti kalktığında o gece rs in içindeydim ama . Konu öyle bi karışmış ki clio rs ile gti karşılaştırılmıyo araya vti girmiş karıştırmış 2 karşılaşmayı

Up306Gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu çok karışmış hangi gti hangi rs anlamdım neyse herkesin arabası kendine güzel bence çok saçma bi tartışma gereksiz.

Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su lafıda unutmamak gerekir honda vtec açar pejo çiçek açar
    insanlara sevgiyle yaklaşmak lazım bunun göstergeside çiçektir

LN769
    Misafir
    denediğim rs turşu deildi emin ol sağlam rs di ve filtre egsozluydu. bende stock deıldım zaten, ayrıca tamamen stock tayyarında yarım boy önündeydim kurbanım bilip bilmeden konuşma hurafe murafe diye, çok fazla güvenme arabana kul yapımı bunlar karsındakı adamıda hakir görme sınıfı olmaya bir arabaya biniosun vtı gtı sıze küçük gelebilir eyw ama tayyarda size baya bi kalın mı kalın geliyor

kimsenin arabasını hakir hor gördüğüm yok rs sınıfı olmayan bir araç değil 306 gti - clio rs - 206 rc - astra gsi - corolla t-sport vs vs bence hepsi aynı segment ve safkan spor araçlar konu o değil benim yürüdüğüm tayyar stock değil cai li ve 207hp dynosu var bildiğim kadarıyla bende ise egzos,filtre (cai deil içerde açık hava filtresi sadece) zaten kendiside sitede üye seko nickiyle oda söyler tanıyorsan

ha dersen ki headers cart curt yapar tayyar geçer die evet geçer ama bunları yüklerse geçer stock stock kalın falan gelmio yani

http://www.streetfire.net/video/SS-C...PER_726231.htm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse tamam sen haklısın boş muhabbet yapıoruz şurda senın gereksız bır lafın yuzunden bana laff çakmana gerek yok varsın olsun geçersen geç ya ödülmü vercekler ayrıca soyledıklerınde dogrudur yanı cok muhım şeyler deıl adı ustunde ya araba denıyoruz hesapta nasıl denenıyosa bende anlamadım, araba maraba denenmıo sende cok ıyı bılıosun bunu herkes bırbırıne bılenmıs bırbırıne kitlemeye çalışıo herkes, geçilmicek araba yok bunuda bil yani. sanada arabanada maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Up306Gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu çok karışmış hangi gti hangi rs anlamdım neyse herkesin arabası kendine güzel bence çok saçma bi tartışma gereksiz.

insanlara sevgiyle yaklaşmak lazım bunun göstergeside çiçektir
    ya makarasına be aga biliosun eski 306 GTI cılardan kim kaldı

LN769
    Misafir
    benimde seninde söylediklerinde hak var benim katılmadığım olay 306 gti ile vti kıyaslanıyor evet kıyaslansın çokta iyi bi karşılaştırma yıllardır forumlarda tartışılıyor ama araya clio rs sokulmasın typer cılar nasıl rs ile kıyaslama yapınca gerek yok diosa bende rs-vti karşılaştırmasına gerek yok diyorum yoksa vtec ztn yürüyen bi araç 1.6 silindir ile 2.0 larla yürümesi başlı başına yürüdüğünün kanıtıdır ztn hele gti gibi bi araçla.. yüklersen her araç gider gitmeyeni yok zaten. rs in sınıfı yok derken aslında basbaya var ama o sınıfta sivrilen bir araç üst segmenti zorlayan bir araba olduğundan sanki ara segment spor araç gibi görülüyor neyse sıkıntı yapmaya gerek yok herkesin arabası güzel

Up306Gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya makarasına be aga biliosun eski 306 GTI cılardan kim kaldı
    yemişim vtegi gti yaa gönüller bir olsun yeter .kimin arabası bakımlıysa kimin pilotajı güzelse o geçsin gitsin vtecte kullanıyorum gti de ikisinde yeri ayrı kardeşim bu kadar basit, hadi iyi gecelerrr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öle sınıfı yok derken benımde demek istedgıım zaten gtı vtı bunları gecıor zaten genel olarak amenna ama bır ust sınıfındakı araca pek yaklasamadıgı ıcın ara segment gıbı gozukuo dedıgın gıbı mantıklı olursak rsın en buyuk avantajı kilosu yanı kısacası su denemeler ıcın kımse bırbırını ezmesın kanaatındeyım.(genel olarak)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Up306Gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemişim vtegi gti yaa gönüller bir olsun yeter .kimin arabası bakımlıysa kimin pilotajı güzelse o geçsin gitsin vtecte kullanıyorum gti de ikisinde yeri ayrı kardeşim bu kadar basit, hadi iyi gecelerrr
    az once kullandıgın gibi agzımdan aldın valla

LN769
    Misafir
    aynen öle sınıfı yok derken benımde demek istedgıım zaten gtı vtı bunları gecıor zaten genel olarak amenna ama bır ust sınıfındakı araca pek yaklasamadıgı ıcın ara segment gıbı gozukuo dedıgın gıbı mantıklı olursak rsın en buyuk avantajı kilosu yanı kısacası su denemeler ıcın kımse bırbırını ezmesın kanaatındeyım.(genel olarak)
    + 172

stock vtec - stock 306 gti denemesini merakla bekliyoruz

yarın o akşam denediğiniz 306 gti ile her çeşit deneme yapacam burada yazılanlardan dolayı 17" jantlı stock rs (filtre,egzos) - stock 306 gti (cai,egozs) ve videosunuda koyacam kısmet olursa allah kaza bela vermesse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şimdi burda aleni yorum yapmak istemıyorum ama göz var nizam var ben duyduğuma deil gördüğüme inanırım ispata gerek yok bence

yanı eger aynı sekıldeyse geçecegın kesın bence.

LN769
    Misafir
    daha önce denedim benzin pompası bozukmuş ondan okadar fark olmuş
    ve şimdide o sizinle denenen gece ölesine bastığımız bir videoda konmuş ss ile böyle gidioz diye şimdi yarın o yüzden deneyelim bakalım bende 17" ler varken eşit kişilerle denicem..
    ayrıca rs 4 kişi gti 1 kişi böylede denemek istiyorum..

daha önce bende 15 ler varken denediğimiz video;
    http://www.facebook.com/#!/video/vid...v=232019013547

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "306yı yükler içinden geçerim vtec'in" yazmış birisi ama bulamadım.
    306yı yüklemesende eşit speclerde geçiyor 306.bunu kendi arabam için konusuyorum ama geçenlerde var.yükleme konusunda benim arabanın eski halini araştırın neler yapmış plaka KN
    ayrıca vti vs 306 diosak arada 100e yakın kg oynuyor bunu napıcaz.1 kerede 2de 60'ta basalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel olmuş muhabbet araya RS te girivermiş RS,GTİ,VTİ hepsi çok iyi çok güzel arabalar..bakımlısı olduktan sonra çok güzel yürüyen araçlar.. ama aralarında en çok tercih edilen araç hangisi soruyorum size,hemde o kadar fiyat farkına rağmen anlatmak istediğim bu... adam RS almaya niyetleniyor ''satmaya kalktığımda sorun olucak'' diyor VTİ ye yöneliyor keza GTİ içinde öyle..

LN769
    Misafir
    Rs fiyatını sonuna kadar hakeden bir araç donanımı yol tutuşu performansı tam safkan bir spor araç bu 2 araçlada kıyaslanacak bir araç değil çünkü daha öncede bahsettiğimiz gibi ikisindende iyi..

Vtec o 2. el fiyatlarıyla ne yazıkki son tercihim olur o kadar para verdiğime yanarım nitekim ne yol tutuş ne performans nede donanım konusunda rs in yanına yaklaşamayan bir araç ama 1.6 olarak bakıldığında 2.0 gti la yürüyen bir araç daha ne olsun demektende geri kalamıyor insan.. gerçekten milenyum zamanının safkan sporcusu ama bu yetmiyor

306 gti ise yüzü çok eskidi performans açısındanda 2.0 167hp yi yola aktaramayan bir araç benim gözümde 6 ilerisi bile aracı götürmeye yetmiyor ne yazıkki

Kilo olayına hiç girmeyelim ozaman gti 6 ileri vti 5 ileri bunun gibi birsürü farklılıklar var.. fabrika ne çıkarıyorsa onu değerlendirmelisiniz.

LN769
    Misafir
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam RS almaya niyetleniyor ''satmaya kalktığımda sorun olucak'' diyor
    kim demiş onu ?

benim 2. rs im ikisinide alırken böyle birşey düşünmedim. çokta memnunum iyikide almışım aldığım araçta piyasa aracı değildi zaten banka memurunun birinden aldım ve bakımları herşeyi tam 5 kuruş masrafı yok yağını suyunu koy devam et

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LN769 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kilo olayına hiç girmeyelim ozaman gti 6 ileri vti 5 ileri bunun gibi birsürü farklılıklar var.. fabrika ne çıkarıyorsa onu değerlendirmelisiniz.
    5 ileri 6 ileri yazmışsın iyide şanzıman oranlarına hiç baktınmı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)