emre tebrikler kardeşim.. ayarsız hali ile 7 hp fark gayet güzel...![]()
emre tebrikler kardeşim.. ayarsız hali ile 7 hp fark gayet güzel...![]()
Tebrik ederim gercekten kısıtlı ımkanlarla cok guzel degerler..yanlız gecen Soner abinın vtec2 denemeleri bu arac gercekten yapılanları hak edıyor mu dıye dusunduruyor...
Si ile yapılan deneme için solenecek bırsey yok tabiki ama en azından dereceli vtec2,1.4 cıvıc'ı gule oynaya ayırmalıydı dıye dusunuyorum...
Tabi bıryandanda sizin 130luk linea denemenız cok basarılıydı;kafa karıstıran bı araba...![]()
heehh sağolun arkadaşlar, 110 hp atmosferik arabada güzel değerler aldığımı inanıyorum bolt on işlemlerle.
ben soner abiye diyorum güzel bir ayar yaptırmasını ama yaptırmıyor![]()
güzel bir timing yapması lazım ve çok büyük ihtimalde üstleri fakirde gidiyordur. Bence soner abinin daha çok gideri var. bana göre ayarsız yürüyen bi araba![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Benim ki 1.4'ü küçümsediğimden değil; demekki vtec2 gözümde fazla buyutmusüm..
vtec2 139hp 7099rpm 1100kg....1.4 cıvıc ?hp ?rpm ?kg.......
arkadaşlar size laf yetiştirerek konuyu kirletmeyeyim.. varsa beni madara etmeyi düşündüğünüz bir arabanız getirin deneyelim..![]()
sen öyle düşünmüyorsun da golfcü arkadaşın amacı belli..![]()
emre değerler harika öncelikle onu söyleyim çok mantıklı bi setup oldu daha yolun çok başında o araç
gelelim vtec2 konusuna bu motor aslında çok performanslı bi motor ama yükleyen yok bu yüzden yanlış düşüncelere yol açmayalım
kıyasladığınız 1.4 sohc vtec hp bu hafta ölçüme girecek 140 ın altını vermeyeceği kesin ağırlığı 1000 kg anca sonar abinin araba 1100 kg çarşamba falan konusunu açarım denediği si ın az çok gtilarla yürüyüşünü de gördünüz bence soner abi iyi bile tutundu yakında 1.4 ün vtilarla videolarına da bakarsınız yani aracı bizimkilere göre değerlendirmeyin haa bi de si gti videosunda camcar 1.4 gidişine bi bakın isterseniz ordan
ECUTECH İstanbul
emme manifolduyla cok ii değer yakalamıssınız masallah.
azminize ve arabalarınıza hayranım..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)