arkadaşlar focus 1de son dişliyi değiştirmek mümkünmü? daha doğrusu neyin son dişlisi uyabilir? biraz olsun serileştirilebilirmi? yapılan masrafa değermi? bahsettiğim şanzuman ib5
arkadaşlar focus 1de son dişliyi değiştirmek mümkünmü? daha doğrusu neyin son dişlisi uyabilir? biraz olsun serileştirilebilirmi? yapılan masrafa değermi? bahsettiğim şanzuman ib5
lastik ölçülerinde ne gibi bi değişiklik aşağı yukarı nasıl bi kazanç sağlar ib5 gerçek km olarak 5. viteste 230 küsürlü bişey gidebiliyor.(kadran sapması hariç kadran sapmasıyla 250 civarı bişey göstermesi gerekir) bu focus'un hiç bi zaman göremeyeceği ve gereksiz bi sürat 5. viteside kullanmak için istiyodum bunu ***** 1.6 focus 5te pek bi devir çeviremiyo :/ son vites dişliside olabilir aslında..
ne gibi bi masrafı olur 3 aşağı 5 yukarı acaba bi fikriniz varmı?
Aksine diğer arabalara göre 4-5.vites çok kısa focusun yeterince devir çeviriyor?
ilk 3 deseniz neyse ama![]()
daha küçük lastik tak. En güzel iş
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
fiesta 1,6 sport lara bakabilirsin zetec-s 4.25 olması lazım son dişlisi, 1.4/1.25 lerde bakmak lazım 4.27 yazıyor bazı yerlerde
hmm teşekkürler4.25te gözüme az göründü bianama arayayım 4.06dan iyidir..
jant lastik olayında 14 teneke jantlarla bişeyler sağlayabilirmiyiz acaba?
şurda bi 4.65 geçiyor ford racing diyor ama nerde bulunur neyden çıkar bilmemçok kısa olur heralde öylede
http://www.fk-oc.com/e107_plugins/fo...php?25025.last
tam istediğim gibinet hız olarak 223 km yaklaşık %6 kadran sapmasıyla 240a yaklaşırki zaten atmo focus ne kadar yüklensede o kadar gidemez
çok teşekkürler ben araştırayım bulunabilirmi/neyde bulunabilir vs
yeniden teşekkürler
galiba brezilyadaki Ka larda varmış 4.65 burdaki ford servisi o dişliyi getirtebilirmi acabaserviste tanıdıkta var hem
![]()
orası öyle bayağı bi tuzlu olacak gibiistanbul tarafında tanıdığım yok
olsa güzel olurdu. servis genelde baya indirim yapıyo tanıdık sayesinde yerine göre yarı fiyatına yapıyolar ama bilmiyorum
![]()
nasıl bakabiliriz rally garajlarına illa gitmeden
Top speed için yerinde olsam dişli yerine lastikleri küçültürüm uğraşmana değmez çünkü pahalıya patlar.
orasını bilemiyorum istersen dişlinin fiyatını araştır bide git iyi bir tamirciyle anlaş durumu anlat işçilik ne ister bi konuş . ama deymez bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)