gereken dişliyi bulamayacağımızı hissetmeye başladım. şimdilik uyan bulabildiğimiz brezilya Ka'sı onuda getırse getırse servıs getırır oda kol gibi fiyat çıkartırişin sonunda lastik jant'a dönmek zorunda kalıcam hissine kapılmaya başladım :/
gereken dişliyi bulamayacağımızı hissetmeye başladım. şimdilik uyan bulabildiğimiz brezilya Ka'sı onuda getırse getırse servıs getırır oda kol gibi fiyat çıkartırişin sonunda lastik jant'a dönmek zorunda kalıcam hissine kapılmaya başladım :/
Lastik jant değiştirsen kadran sapması artar. Fiesta şanzımanlarına bak.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
oranlarını hiç biliyomusunuz? 4.5tan yüksek bişey arıyorum
focuslar vites kutusundanmı hız verisini alıyo? tekerlektenmi? ben tekerlek diye anımsıyorum zamanında yanak genişliğinden olusan farkı serviste yazılımla duzelttirdim yazılarını okudum dıye hatırlıyorum..
son dişli olmazda jant lastik olursa 13" 14" bildigimiz sac jantlardan sadece önlere 2tane düşünüyorum öyle denemeye falan çıkarken takmak içingünlük kullanımda orj 15lik jantlar yine..
priz direk uymaz. Komple şanzıman değiştirmeniz lazım. Sadece ayna mahruti ile bitmiyor o iş.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
abi top speed bence bildigim kadarıyla 230 felan buda yeterli focus için sanırsam. bence alt devirleri yükseltmeye bak güç istiyorsan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)