silindir kapağının kesitine bakıp, portlar hangi açıyla geliyosa o açıyla devam etmek en iyisi diye düşünüyorum.
Bu arada işletim sistemi ne kullanıcaksınız?
silindir kapağının kesitine bakıp, portlar hangi açıyla geliyosa o açıyla devam etmek en iyisi diye düşünüyorum.
Bu arada işletim sistemi ne kullanıcaksınız?
Bence o kadar kısa mesafede sıkıntı çıkarmaz senin dirsekle uzatacağın mesafe 5 cm yi geçmez sanırım yusuf o da kayıp yaratmaz ama tam 90 yapma derim.
amaç kendin pişir kendin ye, uğraşması zevkli. en fazla kırarız ne olcak olum
evet sanırım map için vakum kutusu yapıcaz, başka bir önerisi olan var mı ?
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
arkadailar b16 için sanırım 900rr mıdır ole bi modelin kelebekleri kullanmıştı arkadaşım oem b16 manifoldu kesip ustune kelebek monteedildi sadece horn lar elle yapıldı işiniz daha kolay olabilir uyacak motor kelebeklerini bi araştırın derim ben hondaların özellikle altak kullan şeklinde oluyo ozman o vakum ıvır zıvır şeyleri
teşekkürler önerin için ama cok malıyetlı oluyo o zaman , maksat hem sıfırdan kendımız yapmak hemde malıyetını düşük tutmak, eger sonuc verırse sipariş üzerinede yapabılırım , al tak şeklinde isteyen ucuza itb sahıbı olur, butun sensor yerlerı hazır kit şeklinde yapılabılır dedıgım gıbı al tak kullan işlem yapmadan
cbr600 lerin tb lerini kullanıyorlar. o şekilde de yapabiliriz daha basit olabilir. başta o şekilde yapmayı düşünmüştük, fakat elimizde imkan olduğu için komple baştan yapmak hedefimiz. sadece hafta sonları yapacağımızı düşünürsek 1-2 ayı bulur heralde tasarım modelleme işleme vs.
MTM-PROSTOCK GARAGE
ITB nin flanş tasarımı bitti gibi akşama tasarım resimlerini alabilirsem eklerim.
kelebek kısmı için çift kelebekli sistemi düşünüyoruz. böylece itb nin herzaman çok yakar mantığı ortadan kalkacak içeri giren hava miktarını üstteki kelebek sayesinde ayarlamak bizim elimizde. alt kelebek gaz teline bağlı olacak. tabi bunun için 2 farklı map olması şart
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
referans olarak soyliyeyim;
165hp ureten 4age blacktop motorda runner capi 45mm imis![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)