kaç para zafer orta susturucu![]()
yok yok abi sen rahat ol o cızırtı yüksek devirlerde ilk zamanlar hoşumuza gidiyodu şimdi bende çileye dönüştü![]()
atmosferik arabaya orta susturucusuz binmem.. gereksiz bi zırıltı oluyor.. orta susturucu iyidir, herkese tavsiye ederim![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
benim arabada 62 mm orijinal boğaz geliyor.60 mm düz boru devamında otto carbon egzos ses çok fena zırıltıda hoşuma gidiyorama bu rezonator olayına aklım yattı iyi bişeye benziyor
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
benım arabadada varddı zırıltı aşırı yakıt kaybı alt devırde düşük güç ortaya 51 mm bmw susturucusu takınca seste gitti yakıtta normale dondu çekiş güçlendı bence taktır
orta susturucu bu işi çözer bencede, performansda hiçbir kaybın olmaz, hatta alt devirlerin canlanır, ama bana sorarsan 60 fazla, 51mm boru daha uygun olur, ben b16'ya 4-1 sonrası 60mm boru, 60mm orta susturucu ve stock son susturucu yaptım, gayet başarılı, açık son susturucu ile stock arasında hiçbir fark yok, artı olarak alt devirlerim canlandı stock susturucu ile, bence sen o ep3'ü bana ver, sana stock takalımartı olarak 60'lık orta susturucu, 30-35 liraya sıfır orta susturucu taktırırız
![]()
''hondas never get old, they just get faster''
Olay sadece ses yüzünden ise okadar harcanan emek boşa gidecek Sohc vtec yapmak kolay iş deil...zar zor aldıgın beygircikleri orta susturucuyla sıkma istersen...bu benim şahsi düşüncem....yada 51mm ara boru + Cat back egsoz sistemi...tabi maliyet artıcak....Barıs EG adındaki arkadasda mugen Egsoz olacak oda işini görebilir...satmadıysa tabikide....
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
sattı herhalde alican
metin orjinal son susturucu koyarsan aracının hiç gitmediğini göreceksin bunu bizzat ben kendim yaşadım ne yapabiliriz dedim ve s2000 son susturucusunu koymaya karar verdim evet kolay değil o susturucuyu oraya koymak sağlam bi eksozcu bulman lasım para işi değil hatır işi bu benim set up da 4-2-1 hıdır 51mm düzboru s2000 son susturucu zaten s2000 son susturucusu mugen eksoztla aynı hçbir farkı yok aracımın nasıl düzeldiğini anladım biraz zırıltı var ama ortaya koyacağım bir tüp susturucuyla bu zırıltıyıda keseceğimi umuyorum
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
ortaya 60 mm susturucunu koy yola devam et inan rahat ediceksin hiç bi kaybında olmıycak.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
+1
son susturucu stock ikende denedik, açıkkende, hem roll'de hem dynoda, hiçbir fark yok, niye diyecek olursan Honda son susturucularında odacıklar yok, sadece sesi abzorbe etmesi için içeride dolaştırılıp duvarlara çarpması sağlanıyor, o yüzden diğer susturucuların içindekiler gibi gazı sıkıştıracak bir engel bulunmuyor, ortaya 60'lık taktır ve devam et, bende çok araştırdım ve en iyi sonucu bununla aldım, ver hadi son susturucunu banakafa karıştırma
![]()
''hondas never get old, they just get faster''
cızırdamadan devir kesicide alev atmadıkdan sonra ne anlamı kaldı yaw![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
DÜn 51mm orta susturucu taktık , dünya varmış açcıkcası cızırdamalr rahatsız edici tüm sesler gitti.
Ayrıca alt devirlerde hisedilir derecede iyileşti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)