-
memnun oldum teşekkürler, eğriler iyice düzelmiş gibi geldi bana, 5000 devir sonrasında eskiye göre biraz daha iyileşme oldu, araç pürüzsüz akıp giden bir sürüş hissi veriyor, bu durum zaten eğrilere yansımış durumda, tork açısından biraz daha kazanç sağlayacak şekilde bir iyileşme yapabilir mi?
yeni araç için durumlar el veriyor da bu araca çok para harcadım, zarar etmek hoşuma gitmez, yiğenlerime vereyim diyorum ama onların 2-3 seneye daha ihtiyaçları var :)
-
bu arada Eyüp (ecutuned) arkadaşımız örnek bir tuner olduğunu bana kanıtladı, hem beni kırmadı pazarlık yaptık:) hem de memnun değilsen paranı iade ederim dedi, beğenmezsen tekrar uğraşırız dedi, sonuçta para iadesine gerek yok, memnunum ama sonu bu mudur diye merak ediyorum....
-
Rica ederim sagolun.Bu hem tıcaret hemde işin güzel yani.
Sıfırdan arac zorlayabilir ama yegenlere bi güzellik paha bicilemez heralde :):)
Aslında gidişini hissediyorsanız cokda problem yok demekdir ancak güncelleme icin birazdaha bakınacagım.Sonucda buda gündelık binilen bir arac.
-
evet yakıtı coşturmanın, siyah duman attırmanın alemi yok ama işte biraz daha mümkün mü değil mi merak ediyorum ...
-
eaton m45 supercharger alıp, enjektörsüz, pistonsuz, apexi neo ile düşük basınçta aracı yürütebilirmiyim? şu an 75 hpden 100hp oldu, 140hp olsa bana yeterdi, sc yi hemen alabilme durumum var ...
-
O tarz chargerları monte ederken özel emme manifoldu yapılıyor. Yani aldığın o emme yi %99 kullanamazsın. Zaten eaton ların montajı zor oluyo. Örneklere bakmak lazım. Birde kaput altına.