User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
101 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: dbilas flowtec intake manifold

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dbilas flowtec intake manifold

dbilas flowtec intake manifold
    http://www.dbilas.com/dbilas_eng/index.htm

polo dahil diğer vw araçlar içinde parçaları var, bu ürün hakkında tecrübesi olan varmıdır? mesela polo için 18 hp verir denmiş, bende derecelinin üzerine kaç hp ekler acaba? illa programlama gerekir mi? gerekirse apexi neo yeter mi? ben fotosunu bulamadım, nasıl birşeydir? flowtec için 699 euro 18 hp yazıyor, tüv onaylı (heralde az ses çıkarıyor ?)

bir de multi throttle var, o da 1364 euro, 15 hp yazıyor, nedir farkları, neden diğeri daha ucuz ve daha fazla güç veriyor, bunda tüv yok (acaba daha fazla ses mi? )

not: linkler çalışmıyor, ana sayfaya dönüş yapıyor, orada products (ürünler) den seçim yapılıp görülebiliyor
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece emme manifoldu degisimi ile 18hp aliyorsa standart manifold dizayni cok kotu olmasi gerekiyor, sadece safc yeterli olmaz bence
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Inlet manifold: 249.1 euro

- Flowtec inlet manifold: 699 euro

- Multi throttle intake: 1364 euro

bu üç parçayı ayrı satıyorlar, bunların hepsi aynımıdır, bir tek kelebekle +remap ile birşeyler olur mu? flowtec nasıldır?
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi ayrı parça

inlet manifold dediği aslında manifold runnerı üstüne karb. yada throttle body gibi uygulama yapabileceğin tasarım açısından oem ürüne göre dha iyi olduğunu farzettiğimiz ürün

flowtech manifoldlar ise anladığım kadarıyla pc üzerinde tasarım yapılarak tasarlanmış daha efektif olması için üretilmiş bir manifold silindirler arası dağııtım daha iyi, kayıplar daha az vs vs gibi özellikleri mevcut

multi throttle dediğide her silindir başına bir adet kelebekle kullandığın yani throttle body olarakta geçen ürün

kelebek+remap demişsin ama ilk başta motor neden daha fazla hava ihtiyacı duyucak? ne yapıldı kelebek gerekebilecek? bunu düşünmek lazım egzantrikmi takıldı, sıkıştırmamı arttı eğer bu tip modifikasyonlarla beraber yapılacaksa mantıklı bir uygulama bence yoksa sadece kelebek ile birşey beklemeyin
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dereceli egzantrik var, aracın emme manifoldu ile oynamadık, bir burası kaldı

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman mantıklı olabilir kullanma amacınıza ve maddiyata bağlı olarak flowtech yada tb alabilirsiniz eğer başka bir şey yapmayı düşünmüyorsanız
    körler sağırlar

Suti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek tavsiyem ITB - multi throttle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ötesi zaten turbo, onunda hakkını verip yapmaya gücüm yetmez, bunlardan birini açıkçası denemek istiyorum, sadece tb için bir güç öngörmemişler ama flowtec için 18 hp gibi bir rakam var, dbilas distribütörü best servis, onlara da danışıcam ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek tavsiyem ITB - multi throttle
    ITB de polo için parça varmıdır? google da göremedim, çok ses çıksın istemem onların fiyatları nasıldır acaba?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Multi Throtle tavsiye ederim ama Apexi ile olmaz o iş.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flowtec inlet manifold ile 18 hp 699 euro diyorlar, multi throttle body ile 15 hp 1364 euro diyorlar, flowtec hem manifold hem de tek girişli genişletilmiş tb midir acaba? 1364 euro benim için fazla bir rakam, 250 euroluk parçadan bir şeyler olsa hemen alıcam, 699 euro'luk parçayı sindirmeye çalışıyorum

bu arada alternatif markalar, buradaki satıcıları vs bilen varsa onlardan da fiyat almak isterim...

bu zımbırt flowtec, 699 euro, 18hp

bı zımbırtı multi throttle, 1364 euro, 15hp

not: parçalar temsilidir, benim araç için olan parçaların resmi yok sitede.

bu zımbırtı inlet manifold, bu ara parça galiba, tek başına bir işe yaramıyor gibi bana geldi, 250 euro

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz geç de olsa dbilas sitesini keşvetmiş olmak bana memnuniyet verdi çünkü aracıma uygun birşeylerin olduğunu görmek sevindirdi

high performance valves, valve spring sets, camshaft time gears

bende colombo bariani dereceli egzantrik ve onno chip var, orjinal motor ekipmanlarıyla dereceliyi kullanıyorum, yukarıdaki üç parçayı taksam birşeyler değişir mi sizce? ikinci durum olarak bu üç parça ile beraber flowtec'i de taksam ne olur? araç orjinalden 75 hp idi, dereceli chiple 95 hp olmuştu, ona göre yazarsanız iyi olur, aracı satmayı düşünmüyorum, çünkü çok masraf ettim, yürüyeni olsun, içi dışı müzik tesisatı vs şu an sorunsuz, şu an 100 hp lik standart araçları sol şeritte rahatça geçiyorum, amacım 125hp'lik standart araçları yakalamak, mahsus yarışmıyorum, eğer yarışırsam geride kalacağım için arabayı direk satarım bir kere bir typer'ın ve mini'nin yıldırım hızıyla gidişini görmüştüm, zaten unutamıyorum kedi fare misali hızlanıp yavaşlıyorlardı ...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niçin peki atmosferik uğraşıyorsun. Yok mu hiç yurt dışında bu motora turbo yapanlar. Sizin araçlara Rotrex SC yaptıklarını görmüştüm galiba.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 3 sene önce rotrex sc için yurt dışından 2000 euro+gönderi parası isteniyordu, onlardan aşağıdaki emailleri almıştım açıkçası bu proje için benim bilgi ve tecrübem yok, elimden tutan biri de yok, bu iş kaça çıkar bilemiyorum, sadece söylenen rakamla kalır mı? kime güvenicem, nasıl olacak? bir ustanın zırt pırt masraf çıktı diyip para istemesine gıcık olurum, 5000 tl de tutar, 7000 tl de tutar lafları bana göre değil, kağıda değişecek parçalar tek tek yazılmalı önceden ne tutacak görmem lazım, rotrex'in adamları burada olsa güvenirdim, al gülüm ver gülüm olur ama uzakta olunca bana zor iş gibi geliyor, dbilas da burada olsa güven verir gerçi bestservis distribütörü var, flowtec için fiyat bekliyorum, umarım netteki fiyatları x2 yapmazlar, en temizi avrupaya gidip yaptırmakta ama yanıma yol iz bilen biri lazım

Dear Selim

First, sorry for this late answer. I have been away for some days.

For the standard compression I think 0,3 – 0,4 bar will be suitable.

There is plenty of space in the engine bay. We have done several installations on the Polo.

I don’t know which chip you have, but I think you need some additional fuel. We can also sell you a MF2 mapfuleler, which can control the additional fuelt via an extra injector.

Looking forward to hear rom you when you aer back in Istanbul

Br

CCR-Racing
    Christian Bech

-----------------------------------------------------------------------------
    Dear Selim

The price for the below mentioned parts excl. camshafts and mf2 fuelmanagement system will be 2000 Euro excl VAT & Freight. Howver 0,5 bar may be a little bit to high on standard compression, but we can deliver another pulley for the supercharger which will adjust the boostpressure. Anyway we can return to this once you are back in Istanbul .

Enjoy the rest of your stay in Thailand and good luck with your studies

Best regards
    Christian Bech
    CCR-Racing

By the way – our new homepage will be online next week. The address will be CCR-Racing - Rotrex superchargers

Sonuç olarak 75 hp den 120 hp'ye çıkaracaklarını web sitelerinde yazmışlar, ben flowtec ile belki 95 hp den 110 hp'yi yakalarım diye düşünüyorum, arada epey fiyat farkı olacak, flowtec'i 1000 euroya yazılımla mal etsem diğeri 2000 euro+vs 2500 euro tutabilir, işçilikle 3000 euro max olur heralde..ama 95 hp den yine güç 120 hp de mi kalır yoksa 130 hp falan olur mu bilemiyorum, 100hp lik poloyu 170 hp yapan kiti de varmış

http://www.rotrex.com/Home/Superchar...3-d6f6abbb1c66

bu da benim araca SC uygulanmış hali
    http://www.ccr-racing.com/shop/super...t-on-225p.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niçin peki atmosferik uğraşıyorsun. Yok mu hiç yurt dışında bu motora turbo yapanlar. Sizin araçlara Rotrex SC yaptıklarını görmüştüm galiba.
    kardeş kanıma girdin, rotrex'e bir email attım, bakalım ne diyecekler, ocak 2011 de zürih'e bir ziyaretim olacaktı, hazır oralardayken kısmet olur mu görücez, demin klm den uçak bileti baktım 450 tl gidiş dönüş, buraya kargosundan+gümrük vergisinden ucuzdur heralde 10 kg civarındaymış ...

Dear Sir,

I ** from Istanbul Turkey and I have a 2000 model Vw Polo 6n HB 1.6 8v AEE engine coded car. It was 75 hp with the original power, it is 95 hp now. I ** willing to buy a Rotrex SC for my car. I want to list my car's performance parts as follows:

- Colombo Bariani camshaft: I use it with original engine equipments.

- A special chip by a local tuner on a dyno for my car

- Simota air filter kit

- Splitfire spark plugs and cables

- 4-2-1 header from Belgium

- Sebring catalytic cancel, middle muffler and last muffler

- 1 more larger size (48 mm) exhaust pipes

- Aem wideband

- Apexi neo

I will probably visit Zürich in January 2011. I want to buy it when I ** in Europe. I read from internet that its weight is less than 10 kg, so I hope I can carry it in my luggage. I need your guidance at this stage. Can we make a list with prices for my car? You can make the list considering some alternative solutions. I drive my car everyday in a heavy traffic, I want to use it for a long time. For that reason, I do not want to have problems. By the way, I ** a researcher dealing with refrigeration in a mechanical engineering department in my country. Therefore, I need discounted reasonable prices from you.

Regards,

Ahmet Selim DALKILIC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dbilas 640 euro'ya kargo dahil flowtec'i veririm, remap olmadan kullanırsın demişler, flowtec'in ileride yapacağım supercharger'a bir faydası olur mu acaba? 18 hp demişler ama 10 hp remap olmadan alınır mı? almaya niyetim var ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faydası olur bence. En azından plastik emme manifoltan metale geçmiş olursun.

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke bizede böle bi 18 hp lik emme olsa
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VWci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Faydası olur bence. En azından plastik emme manifoltan metale geçmiş olursun.
    bende sıralı lpg de var, umarım sorun çıkarmaz, indirim istedim, bakalım ne olacak, büyük ihtimalle alıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)