User Tag List

Sayfa 22/33 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
616 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: D series mini bilgiler :)

heartness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut abı mrb pm attım kutu dol galıba abı si headersı alsam benım ex'e stock motorda faydası olurmu bu enjeksıon ısını sorcaktım abı yanına gelmem lazım aslında

hasan genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam şimdi oldu Gökan kardeşim öyle yaparım o2 sensör kablo suylada işimiz olmaz ozaman yalnız headers ın birleştiği yerden sonra cift oluyorya borular 1-4 olan tarafdan takmak mantıklı değil mi gökhan kardeşim sen denediysen daha önce bende öyle yaptırayım !
    beyaz 99 1.6 ies

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkut ustam peki bu sensör kablosunu kesip uzatma şansımız varmı ? kablonun yapısı itibariyle bir sıkıntı olurmu ? kessek eklesek . crx headers ı icinde artık ebay malı olanlar gibi 1-4 cü piston cıkışları kesiştiği yerden yeni bir delik actırıp denicem şansımı çünkü resimlerden gördümüz kadarıyla sensör yeri öyle bakalım artık .Ustam sensör kablosu için ne dersin siz hiç kesip ekleme yapıp uzattınızmı ! bilgi verebilirsen memnun olurum cevabın için ayrıca teşekkür ederim emeğine sağlık kolay gelsin .
    sensor kablolarını uzatmanızı çok önermem açıkcası eskisinin açısında bi yere monte ederseniz mecbur kalırsanız uzatın o2 kablolar lehim tutmayan kablodur ayrıca ısıya dayanıklıdır kesmeden uzatma şansınız olursa bunu yapın
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldıgın arkdsın motor kodu d14 z2 oldugu ıcın cıft o2 sensor yerı var sende tek onan fazladan yer actrmıs o sende orayı kapat orjın o2 yerın nereyse ordan actr
    o da ters sanırım gökhan
    Alıntı heartness Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkut abı mrb pm attım kutu dol galıba abı si headersı alsam benım ex'e stock motorda faydası olurmu bu enjeksıon ısını sorcaktım abı yanına gelmem lazım aslında
    boşaltıyorum sorabilirsin si headers tabiki faydası olacaktır
    Tamam şimdi oldu Gökan kardeşim öyle yaparım o2 sensör kablo suylada işimiz olmaz ozaman yalnız headers ın birleştiği yerden sonra cift oluyorya borular 1-4 olan tarafdan takmak mantıklı değil mi gökhan kardeşim sen denediysen daha önce bende öyle yaptırayım !
    gökhan denemişti diye hatırlıyorum
    ECUTECH İstanbul

hasan genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CRX manifoltunu taktırdım bugün .sensör içinde iki boruya geçiş yerinden deldik 18 e 1.5 somun kaynattı tornacı oldu şimdilik yalnız en sonda kat iptali olan yerde bağlantı contasında problem oldu tam karşılamadı kaçırma yaptı alttan sürtme olduğu için boruları yamulmuş biraz hallettik .arıza ışığı şuan yanmıyor yanarmı bilmem biz 2-3 portundan an gelen boruya giriş yaptık sensörü bi sıkıntı yok şimdilik dengesiz calışma falan da yok .Etkisi ne oldu derseniz bariz bir şekilde canlandı araç cekiş acısından süper son hız deneyemedim yol müsait değildi ancak 3 cü viteste rampa yukarı kartal köprüsünden girip teme cıkan yol da 160 gördüm 7250 devir civarı benim araç 7400 rpm de kesici yapıyor sonuç cok olumlu yakıt olarak birsey diyemicem kullanıcam bakalım ne olacak konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim herkese iyi günler .
    beyaz 99 1.6 ies

Emr53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civic si aracım var spec olarak: filtre headers duz borulu launch olayını nasıl yapabılırım bilgi verirmisiniz acaba?

jdmpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emr53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civic si aracım var spec olarak: filtre headers duz borulu launch olayını nasıl yapabılırım bilgi verirmisiniz acaba?
    launch olayı beyinle alakalı orjinal beyin ciplenebiliyo p29.ama p29 la olucak launc kesici hızı biraz düsük olur fazla zevk vermez launch ta catarapatara gibi seslere özeniyosan s300 ve rpt modül işini görür ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CRX manifoltunu taktırdım bugün .sensör içinde iki boruya geçiş yerinden deldik 18 e 1.5 somun kaynattı tornacı oldu şimdilik yalnız en sonda kat iptali olan yerde bağlantı contasında problem oldu tam karşılamadı kaçırma yaptı alttan sürtme olduğu için boruları yamulmuş biraz hallettik .arıza ışığı şuan yanmıyor yanarmı bilmem biz 2-3 portundan an gelen boruya giriş yaptık sensörü bi sıkıntı yok şimdilik dengesiz calışma falan da yok .Etkisi ne oldu derseniz bariz bir şekilde canlandı araç cekiş acısından süper son hız deneyemedim yol müsait değildi ancak 3 cü viteste rampa yukarı kartal köprüsünden girip teme cıkan yol da 160 gördüm 7250 devir civarı benim araç 7400 rpm de kesici yapıyor sonuç cok olumlu yakıt olarak birsey diyemicem kullanıcam bakalım ne olacak konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim herkese iyi günler .
    sevindim sizin adınıza
    Alıntı Emr53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyninizin chiplenmesi sonucu launch kontrol shift light gibi eklentiler yapılması mümkün
    ECUTECH İstanbul

FatihÖnderBLR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok faydalı bi konu olmuş benim gibi bir motor cahili bile cok seyi anladına göre eline emeğine saglik.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FatihÖnderBLR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok faydalı bi konu olmuş benim gibi bir motor cahili bile cok seyi anladına göre eline emeğine saglik.
    Aracınız standart ise deneme yapabiliriz.

CagkaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son mesajlarımda 1.4 is'e 1.6ies emme manfoldu takmak için parça sormuştum, o zamandan bu yana parça topluyordum.
    -d15b3 emme manifoldu - gaz kelebeği ve yakıt kütüğü
    -Manifold ve kelebeğe port polish (bu henüz yapılmadı yapılacak)
    -Apexi SAFC II
    -Innovate LC-1 wideband tamam.

Şimdi bu hafta servisten motor kulağı siparişi vericem fakat eğer bana lazım olucaksa conta siparişide vereyim diyorum.

Şşimdi gelelim soruma hazır enjektörler ve benzin kütüğü sökülmüşken Bosch Service'te temizlikleri yapılacak.
    -Enjektörler, benzin kütüğü ve manifoldu toplarken yeni conta takmak gerekir bunları ancak servisten mi sipariş edebilirim yoksa başka yerden temin edebilir miyim?

-Emme manifoldu için illa d15 contasımı bulmam lazım yoksa 1.4 ve ya 1.6 contası uyar mı?

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı CagkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son mesajlarımda 1.4 is'e 1.6ies emme manfoldu takmak için parça sormuştum, o zamandan bu yana parça topluyordum.
    -d15b3 emme manifoldu - gaz kelebeği ve yakıt kütüğü
    -Manifold ve kelebeğe port polish (bu henüz yapılmadı yapılacak)
    -Apexi SAFC II
    -Innovate LC-1 wideband tamam.

Şimdi bu hafta servisten motor kulağı siparişi vericem fakat eğer bana lazım olucaksa conta siparişide vereyim diyorum.

Şşimdi gelelim soruma hazır enjektörler ve benzin kütüğü sökülmüşken Bosch Service'te temizlikleri yapılacak.
    -Enjektörler, benzin kütüğü ve manifoldu toplarken yeni conta takmak gerekir bunları ancak servisten mi sipariş edebilirim yoksa başka yerden temin edebilir miyim?

-Emme manifoldu için illa d15 contasımı bulmam lazım yoksa 1.4 ve ya 1.6 contası uyar mı?
    bende conta degıstırcemmı kı skunk ı takarken
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski conta kullanmak mantıksız olur emmede kaçak olma ihtimali cok fazla yuksek

teflon conta kullanılmasında daha faydalı olcağını düşünüyorum custom yapan yerler mevcut daha detaylı bilgiyi size verecek arkadaslar illaki vardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende conta degıstırcemmı kı skunk ı takarken
    contalar sağlıklı ve verimli olmaları açısından tek kullanımlıktır.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emme manıfoldu contasımı degstrceksınız
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emme manıfoldu contasımı degstrceksınız
    emme manifoldu değiştiricez

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CagkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emme manifoldu değiştiricez
    conta nasıl bulucaksınız merak ettım bende ies emme alıcam bakalım
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servsten sipariş vermeyi düşünüyorum ben motor kulağı ile beraber ama aldığım emme d15e ait. Acaba bütün D serisi emmelerinin contaları aynı mı? Eğer aynıysa sorun yok ama farklıysa hangisini sipariş etmek lazım?

d16 mı d14 mü yoksa d15 bulmak için kasıcak mıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emme contaları aynı 1.4 is 1.6 i es 1.5 vti hepsi servis zorunluluğu yok sanayien bulabilirsiniz
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdiye kadar yan sanayi ne parça aldıysam tekrar servisten almak zorunda kaldım conta fiyatını öğrenir yazrım buraya

peki enjektörler ve benzin kütğü sökülecek onların contası ya da başka birşey değişmesi gerekir mi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)