erkut abı mrb pm attım kutu dol galıbaabı si headersı alsam benım ex'e stock motorda faydası olurmu bu enjeksıon ısını sorcaktım abı yanına gelmem lazım aslında
![]()
erkut abı mrb pm attım kutu dol galıbaabı si headersı alsam benım ex'e stock motorda faydası olurmu bu enjeksıon ısını sorcaktım abı yanına gelmem lazım aslında
![]()
Tamam şimdi oldu Gökan kardeşim öyle yaparım o2 sensör kablo suylada işimiz olmaz ozaman yalnız headers ın birleştiği yerden sonra cift oluyorya borular 1-4 olan tarafdan takmak mantıklı değil mi gökhan kardeşim sen denediysen daha önce bende öyle yaptırayım !
beyaz 99 1.6 ies
sensor kablolarını uzatmanızı çok önermem açıkcası eskisinin açısında bi yere monte ederseniz mecbur kalırsanız uzatın o2 kablolar lehim tutmayan kablodur ayrıca ısıya dayanıklıdır kesmeden uzatma şansınız olursa bunu yapın
o da ters sanırım gökhan
boşaltıyorum sorabilirsin si headers tabiki faydası olacaktır
gökhan denemişti diye hatırlıyorum
ECUTECH İstanbul
CRX manifoltunu taktırdım bugün .sensör içinde iki boruya geçiş yerinden deldik 18 e 1.5 somun kaynattı tornacı oldu şimdilik yalnız en sonda kat iptali olan yerde bağlantı contasında problem oldu tam karşılamadı kaçırma yaptı alttan sürtme olduğu için boruları yamulmuş biraz hallettik .arıza ışığı şuan yanmıyor yanarmı bilmem biz 2-3 portundan an gelen boruya giriş yaptık sensörü bi sıkıntı yok şimdilik dengesiz calışma falan da yok .Etkisi ne oldu derseniz bariz bir şekilde canlandı araç cekiş acısından süper son hız deneyemedim yol müsait değildi ancak 3 cü viteste rampa yukarı kartal köprüsünden girip teme cıkan yol da 160 gördüm 7250 devir civarı benim araç 7400 rpm de kesici yapıyor sonuç cok olumlu yakıt olarak birsey diyemicem kullanıcam bakalım ne olacak konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim herkese iyi günler .
beyaz 99 1.6 ies
Civic si aracım var spec olarak: filtre headers duz borulu launch olayını nasıl yapabılırım bilgi verirmisiniz acaba?
Çok faydalı bi konu olmuş benim gibi bir motor cahili bile cok seyi anladına göre
eline emeğine saglik.
![]()
![]()
son mesajlarımda 1.4 is'e 1.6ies emme manfoldu takmak için parça sormuştum, o zamandan bu yana parça topluyordum.
-d15b3 emme manifoldu - gaz kelebeği ve yakıt kütüğü
-Manifold ve kelebeğe port polish (bu henüz yapılmadı yapılacak)
-Apexi SAFC II
-Innovate LC-1 wideband tamam.
Şimdi bu hafta servisten motor kulağı siparişi vericem fakat eğer bana lazım olucaksa conta siparişide vereyim diyorum.
Şşimdi gelelim soruma hazır enjektörler ve benzin kütüğü sökülmüşken Bosch Service'te temizlikleri yapılacak.
-Enjektörler, benzin kütüğü ve manifoldu toplarken yeni conta takmak gerekir bunları ancak servisten mi sipariş edebilirim yoksa başka yerden temin edebilir miyim?
-Emme manifoldu için illa d15 contasımı bulmam lazım yoksa 1.4 ve ya 1.6 contası uyar mı?
eski conta kullanmak mantıksız olur emmede kaçak olma ihtimali cok fazla yuksek
teflon conta kullanılmasında daha faydalı olcağını düşünüyorum custom yapan yerler mevcut daha detaylı bilgiyi size verecek arkadaslar illaki vardır
emme manıfoldu contasımı degstrceksınız![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
servsten sipariş vermeyi düşünüyorum ben motor kulağı ile beraber ama aldığım emme d15e ait. Acaba bütün D serisi emmelerinin contaları aynı mı? Eğer aynıysa sorun yok ama farklıysa hangisini sipariş etmek lazım?
d16 mı d14 mü yoksa d15 bulmak için kasıcak mıyım?
emme contaları aynı 1.4 is 1.6 i es 1.5 vti hepsi servis zorunluluğu yok sanayien bulabilirsiniz
ECUTECH İstanbul
şimdiye kadar yan sanayi ne parça aldıysam tekrar servisten almak zorunda kaldım conta fiyatını öğrenir yazrım buraya
peki enjektörler ve benzin kütğü sökülecek onların contası ya da başka birşey değişmesi gerekir mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)