User Tag List

Sayfa 21/33 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
616 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: D series mini bilgiler :)

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkutbey sanzimani bozdugumuz 1.4 is icin 1.6 i es sanzimani bulduk tadilat gerektirmeden cuk diye takabilirmiyiz yada si sanzimani (d16a9) takabilirmiyiz ???
    evet takabilirsiniz ex şanzumanı biraz daha kısa ex bulursanız daha iyi olacaktır si şanzumanı direk olmaz
    ECUTECH İstanbul

hasan genç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi günler arkadaşlar .bende headers alıcam 4-2-1 lik fakat araç sohc headers ı kaç inç lik almalıyım 2 lik mi 2.5 luk mu bu neyi etkiler .marka model fark etmez demişlerdi yüklü olmadığı için bu doğrumu ?motru standart olarak kullanmayı düşünüyrum şuan vti son susturucu ve kat iptal ayrıca orjinal hava filtresinin deve boynu dedikleri parcayı söktüm ve kn kutu içi var sessiz performans modu yanlısıyım öneriniz ne olur cevaplar şimdiden sağolun kolay gelsin.
    beyaz 99 1.6 ies

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o setupta kullanıcaksan 4-2-1 ebay malı hem en ekonomik hemde işe yarayanı olur abi.2" olması gerekli onların
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağ olasın ömer kardeşim zaten o deve boynu olayını da senden kaptım sessiz dediğime bakma dip gazda big tube gibi olmasa tat veriyo sen simota yapmıştın .ayrıca cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .var bitane yeni ilan verilmiş onu alıcam sanırım d-c replika fikirleriniz önemli sağolun.
    beyaz 99 1.6 ies

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi o alt kutuyu cıkarttıysan filtre altını boş bırakma esnek bi boru ile biraz daha alta indirebilirsin yada yan taraftan headerstan gelen sıcak havayı yalıt yazın dur kalklarda sıcak ceker o sekilde.(ben o sekilde kullandım perf gayet tatmın edici olmustu 300lira bi tube vermek mantıksız)
    dc replikanın fiyatı uygunsa alın ebay olan dc replikaları 200-250 arası alıcı buluyor.
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam ömer kardeşim yapıcam dediğini .bekleyelyim bakalım belkim uygun fiyatla bi headers buluruz.
    beyaz 99 1.6 ies

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamı özledim 1.5 aydır yatıyor baskı balata bronz oldu ankaradan kargoya verildi volanımız hafiften taşlandı( veya yüzeyi temizlendi) şimdi geldi şanzımana, ex şanzımanı öncelikli tabi ama son bir bilgiye ihtiyacım var 1.5 ex şanzımanı alsak d14 baskı balatayla kullanabilirmiyiz? tüm bilgilendirmeler tekrardan çok teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi kullanabilirsin
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi günler arkadaşlar .bende headers alıcam 4-2-1 lik fakat araç sohc headers ı kaç inç lik almalıyım 2 lik mi 2.5 luk mu bu neyi etkiler .marka model fark etmez demişlerdi yüklü olmadığı için bu doğrumu ?motru standart olarak kullanmayı düşünüyrum şuan vti son susturucu ve kat iptal ayrıca orjinal hava filtresinin deve boynu dedikleri parcayı söktüm ve kn kutu içi var sessiz performans modu yanlısıyım öneriniz ne olur cevaplar şimdiden sağolun kolay gelsin.
    ebay 4 2 1 stock araç için fiyat/olarak gayet mantıklı
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o setupta kullanıcaksan 4-2-1 ebay malı hem en ekonomik hemde işe yarayanı olur abi.2" olması gerekli onların
    +1
    ECUTECH İstanbul

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi kullanabilirsin
    ex sanzıman motora uyarda saseye uyarmı kulakları acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her yeri uyar biri s20 biri s40
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin kurban bayramı mübarek olsun öncelikle .Erkut ustam ceavapların için ayrıca teşekkür ederim ve bir sorum daha var bu d -serisi bilgilerinde egzos la olan kısımda en verimlisi orjinal olarak dohc-zc demişsiniz bu crx manifoltu mu oluyor ? ben öyle olduğunu düşünerek aldım forumda bi arkadaştan araç stock olduğu için aynı performansı verir dediler bir de bu ısı yalıtım için orjinalde saclar olduğu için daha iyi olur dedim .replika headers leri sarınca catlama oluyormuş o yüzden bunu aldım ayrıca bu crx lerin iç capı kaclık benmkisi orta 45 lik son 51 .iyi yaptım kötü mü bilmiyorum bi katkı sağlayacğı kesin de yorumun ne olur ustacım ! teşekkürler
    beyaz 99 1.6 ies

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    size de iyi bayramlar evet aynı manifolddan bahsediyoruz orta kısım 48 olsa daha verimli olur ama
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağ olasın Erkut ustacım cok merak ettiğim konuya acıklık getirdin en kısa zamanda ortayı 48 liğe veviricem cok sağ ol kolay gelsin teşekkürler.
    beyaz 99 1.6 ies

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben crx headers 4- 2- 1 aldım. yalnız aldığım arkadaş 1.4 civic de kullanmış ben 1.6 ies te kullanacam yalnız söyle bir sorun var ! headers te sensör yerini arkadaş sağ taraftan (kaputu acınca size göre sağ ) açmış veya öyle idi ve sensör kablosu kısa geliyor buna ek olurmu ? .Ayrıca bu ebay headerslerinde sensör yerleri sol tarafta kaputu acınca size göre sol )ve 1 piston cıkışına yerleştirilmiş 20 cm mesafeden demem oki 1.6 ies te sensör orjinal olarak 4 cıkışın sonunda eğer biz crx headers ına 1 nci piston cıkışından ve 10-15 cm mesafeden delik acıp somun kaynatıp taksak sensörü arıza ışığı yakarmıyız ? yada 2 veya 3 ncü piston cıkısına gelen herhangi bir yerden delsek ne olur ? deneyimli arkadaşlardan ve Erkut ustam acil cevap bekliyorum yarın gidip taktırıcam ve randımansız ve saçma sapan calışan bir aracım olsun istemem bu yüzden cok önemli cevaplarınıza göre şimdiden teşekkürler .
    beyaz 99 1.6 ies

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut abi d16a9 için konuşacak olursak ve performans/maliyet durumunu da göz önünde bulundurucak olursak daha iyi yürütmek adına stock motora veya şanzumana yapılması gereken ilk 10 değişiklik veya daha fazlası nedir abi cevaplarsan çok sevinirim..
    CAN CEYLAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben crx headers 4- 2- 1 aldım. yalnız aldığım arkadaş 1.4 civic de kullanmış ben 1.6 ies te kullanacam yalnız söyle bir sorun var ! headers te sensör yerini arkadaş sağ taraftan (kaputu acınca size göre sağ ) açmış veya öyle idi ve sensör kablosu kısa geliyor buna ek olurmu ? .Ayrıca bu ebay headerslerinde sensör yerleri sol tarafta kaputu acınca size göre sol )ve 1 piston cıkışına yerleştirilmiş 20 cm mesafeden demem oki 1.6 ies te sensör orjinal olarak 4 cıkışın sonunda eğer biz crx headers ına 1 nci piston cıkışından ve 10-15 cm mesafeden delik acıp somun kaynatıp taksak sensörü arıza ışığı yakarmıyız ? yada 2 veya 3 ncü piston cıkısına gelen herhangi bir yerden delsek ne olur ? deneyimli arkadaşlardan ve Erkut ustam acil cevap bekliyorum yarın gidip taktırıcam ve randımansız ve saçma sapan calışan bir aracım olsun istemem bu yüzden cok önemli cevaplarınıza göre şimdiden teşekkürler .
    o2 sensoru aynı açıda ve mesafede olmalı belki yeni bi yuva açtırmanız gerekebilir yani
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erkut abi d16a9 için konuşacak olursak ve performans/maliyet durumunu da göz önünde bulundurucak olursak daha iyi yürütmek adına stock motora veya şanzumana yapılması gereken ilk 10 değişiklik veya daha fazlası nedir abi cevaplarsan çok sevinirim..
    ilk sayfadakileri izlmen yeterli bence
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erkut ustam peki bu sensör kablosunu kesip uzatma şansımız varmı ? kablonun yapısı itibariyle bir sıkıntı olurmu ? kessek eklesek . crx headers ı icinde artık ebay malı olanlar gibi 1-4 cü piston cıkışları kesiştiği yerden yeni bir delik actırıp denicem şansımı çünkü resimlerden gördümüz kadarıyla sensör yeri öyle bakalım artık .Ustam sensör kablosu için ne dersin siz hiç kesip ekleme yapıp uzattınızmı ! bilgi verebilirsen memnun olurum cevabın için ayrıca teşekkür ederim emeğine sağlık kolay gelsin .
    beyaz 99 1.6 ies

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aldıgın arkdsın motor kodu d14 z2 oldugu ıcın cıft o2 sensor yerı var sende tek onan fazladan yer actrmıs o sende orayı kapat orjın o2 yerın nereyse ordan actr
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)