Niye kasindim bilmiyorum gene ben bu konuyu okuyup duruyorum..![]()
teflon conta silindir kapaktaki ısıyı emme manifolduna daha az iletir ve manifold daha soğuk kalır bu da extra güç demek aracın şişmesi gerektiği yerlerde
ECUTECH İstanbul
beyaz bısey mı oluyo bu teflon contaaa
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
benimde aklıma takılan bi kaç soru var erkut abi bizim sedan si ile hb si nin beyin kodları farklı biri ary biri atx olması lazım bu yazılımsal bi farklılık doğururmu yani ikisinin arasında yazılımsal bi fark varmıdır ayrıca sedan ile hb şanzumanı arasında fark varmı onu sorucaktm Bide bizim araçlarda o2 sensoru olmadıgı için ima sensoru mevcut potansiyometre gibi bişe biliosun araştırdıgımda bunun boşta hava yakıt karışımını ayarladıgı yazıyo bunu açmak veya kısmak arabaya yürürken etki edermi ?
merak ettiğim bi konu var;stock Sİ ne kadar devir çevirir? redline a kaçta girer..?
crx emmesı d14 e oluyrmu yada d16 si emmesı
www.honda-tech.com
kesinlikle eder imayla ve distribitörle parça takmadan boy almak mümkün ama düzgün ayar lazım ecular arasında bi fark yok yanı yazılım var sadece bazı sedanlarda farklı şanzuman oranı çıkar az sayıda
7411 de keser ne kadar cevirebilirim diyosan 7800 ü geçmenizi önermem yağ pompası modifiyeliyse fazla da dönebilir ben 9000 dönüyorum
çift egzantiriklerin emmesi sohclara uymaz egsozlar aynıdır bzk 1.sayfa janım
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)