tavsiyelerini bekliyorum erkut abi teşekkürler
senin aracında benzin pompası yok benzin otomatiği var ama bence deponun ordaki yakıt filtreni değiştir orginal kullanmanı öneririm muhtemelen oradan çıkar sorun ikinci ihtimalin benzin otomatiği olsun yani
o setupa chip yeterli gelecektir daha fazla doldurursan piston egzantirik falan s300 / neptune / ectune gibi şeyle şart diyebilirim yağ pompası herhangi bi durumda açılıp kontrol edilmeli tabi içini tr de pek fazla açıp bakan insan yok duruma göre deşipmesi ya da modifiye edilmesi gerektiğine karar verilir
ECUTECH İstanbul
Merhaba Erkut Abi
Gecen istanbul a geldiginde konusmustuk.
d14 sarı otomatik 99 vardi bende
big tube aldım.
emme yi degistirmek istiyorum bide beyin de alip kurcalama niyetim var.
d16 emme istiyorum, (beyin i takicagim sekilde düşünürsek, benzin rayı ve regilator gereklimidir? Yoksa orjinalleri işimi görürmü)
kelebek degistirmeyecegim.
p28 + neptune beyin düşünüyorum, öncesinde sen bir test yapiyorum onu bekle demistin.
bide otomatik Şanzımanın devir araligini biraz yukari çekebilirmiyiz?
beklerız istanbulakafamdakı soru ısaretlerınde cozmemde bana yardımcı olursan sevınırım
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
92-95 SOHC VTEC D15B motor çikisli Emme Manifoldu ve üzerindeki tüm hersey.D14 is ve karbüratörden enjeksiyona geçmek isteyen arkadaslar için birebir. Liste su sekilde ..
-Emme Manifoldu * 250TL
-Gaz Kelebegi *120TL
-Benzin Rayi *80TL
-Enjektörler *90TL
-Sensörler (MAP+TPS+IACV+IAT) (*60+60+80+25TL)
PAKET Fiyati : 450TL -- Fiyat düştü 380TL --350TL](ayri satis fiyatlari mallarin yaninda belirtilmistir)
Erkut abi liste bu almayı düşünüyorum bu yaza kadar aracı karbüratör belasından kurtarmak istiyorum. ekstra bunlara ilaveten e.tesisatı beyin yada (ms ) benzin pompası gerekicek yapmısken ince conta crx header 48 mm düz güze bi son susturucu . bu işe girişsem mi acaba aracta belirgin bi farklılık hissedermiyim cok performans olsun önemli deil sağlıklı olsun karb cok sorunlu . 1500 tl yi falan gözden cıkardım ben . D serisi üstadı olarak önerilerini bekliyorum abi tesekkürler
eğer ecu olursa regülatör yakıt rayı gerekmez zaten gerekemz o şeyler ectune automatic ecu desteği veriyo vitesleri selenoidleri kontrol ediyo p28 üzerine düşünebiirsin
inşallah sıkıldım ankaradan
gayet sağlıklı olacaktır meraka etme kullananlara ulaş şikayet eden görmedim
ECUTECH İstanbul
canı sıkılıp kaşınanlaraSuper D (Page 1) - Honda Engines - www.9000rpm.co.za
oem parçalarla güç artırma ek bilgi![]()
ECUTECH İstanbul
Sorum olmicak sadece tebrik mesajı yazmak istedim. Siz olmasaydınız sanırım fazla kişi Sohc olayına pek el atmicakti.
Kişisel tavsiyem D serisinde kısıtlamayın kendinizi imkanlar dahilinde J serisinede bir el atın allah aşkına nasılsa alayı Sohc![]()
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Cancım şöyle açıklayayım.J Series Honda/Acura'nın V6 gurubu tamamı Sohc motorlarıdır. Türkiyede bazı Accordlarda var.
Bknz : Honda / Accord / 3.0i / ACCORD V6 200HP ORJİNAL , 170.000km sahibinden.com'da - 69106207
Amerikada genelde J32A2 (260 hp 315 Nm tork) motor kodunu EG'ye swaplarlar. O Seride en yeni teknoloji ve yüksek güç üreten Acura ZDX'tir. Tabiki oda Türkiyede yok :/
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)